- Poruka
- 26.774
Колики је стаж верника потребан да би неко постао председник Србије или Српске?
48 сати, Рикоположеније
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Колики је стаж верника потребан да би неко постао председник Србије или Српске?
Vašar taštine
Ovo je odlična vest!
ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA I REPUBLIKA SRBIJA
![]()
Vučić mora da sakrije svoju izdaju oko Kosmeta sa podrškom u svakom smislu RS.
Jer da je tako podržavao Srbe na Severu Kosova ne bi mi šiptarija svoj jezik i table gurala pred oči na svesrpskoj teritoriji.
Dakle, vi ste čuli da patrijarh voli novac, od nekoga?!?
Milorad Dodik je stavljen na crnu listu od strane slavnih SAD (USA) zbog ogromnoga kriminala koji taj isti slavni SAD nije uspio nikada dokazati.
Ja mislim, kad me već pitate, da puno serete.
Predsednik Srbije mnogo voli da se slika
Tko?Ја знам само да Он не сере уопште!
Vi Kosovari niste pravi Srbi, zato Gospodina Predsednika AV za vama i ne svrbi.
Provjerio?Њега и нема шта да сврби.![]()
Dodik nije stavljen na crnu listu zbog kriminala i zloupotrebe vlasti. SAD to ne rade.
Stavljen je na crnu listu zbog svoje separatističke politike, koja je u koliziji sa strategijom i planovima Amerike.
Provjerio?
Tko je vaš predsjednik? Scholtz?Наш Прецедник! Све дупетом уврће, за медаљу.
Tko je vaš predsjednik? Scholtz?
Bojim se da ovo podsjeca na '90-teTačno mi se podrigne
„Na tom Saboru biće donete važne odluke o opstanku srpskog naroda na svojim ognjištima, njegovom ekonomskom napretku, očuvanju srpskog jezika i ćiriličkog pisma i zajedničke kulturne baštine“, navodi se u saopštenju.
"ognjišta..."Bojim se da ovo podsjeca na '90-te
Milorad Dodik je stavljen na crnu listu od strane slavnih SAD (USA) zbog ogromnoga kriminala koji taj isti slavni SAD nije uspio nikada dokazati.
У колизији је са Дејтонским мировним споразумом.Stavljen je na crnu listu zbog svoje separatističke politike, koja je u koliziji sa strategijom i planovima Amerike.
Само Србијанци и јесу прави Срби! Додао бих и Банаћане који су дигли Банатски устанак 1594. године.Srbi nisu srbijanci iz vaše umišljenosti....