V
Vragolasta Amfibija
Gost
ko bre picopevac???
nemoj sad da ga izvadi i svima nam pokaze.....!!!!!!
ti ces njemu
ti ces njemu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko siromaksinnke:E vidis koliko si nedokazna. Kako tvoj siromak prolazi s tobom?

ne muvaj me ja sam udata i imam dete,pu brakolomkoVragolasta Amfibija:ko bre picopevac???
ti ces njemu
O kakvom ti mom trudu ovde govoris i o mojoj kivnosti. Malo nisi skontao temu. Ovde se ne radi o meni nego o svima pa ukljucujuci i tebe. A da sad sam skontao...projekcije sopstvenih misli....da neuspesi sad mi je jasno....DisMisaL:Aurgh, ne vređaš onoga kome želiš da se dopadneš, već to sledi kad dospete u neki neodređen odnos, više ti nije jasno kako da se postaviš, kivan si jer tvoj trud ne donosi rezultate i ne možeš da razumeš kako neko može da odbije tvoju ljubav. I tada kod nekih nastaje potreba da popljuju tu drugu osobu, u fazonu 'ako me ne voliš, onda me zamrzi'. Ima tu i onoga 'šta ti misliš, ko si ti, pa da ja nisam dovoljno dobar/a ta tebe?'. Ono malo ljudske sujete, kašičica realnosti, na tihoj vatri, dok ne ispare iluzije izgrađene prvobitnom zaljubljenošću. Bla, bla, detinjarije.
Još gore ume da bude kad pokušaš na silu da uvrediš nekoga misleći da ćeš tako lakše raskrstiti sa njim/njom. A ne možeš. Jer si zaljubljen koliko god je to moguće biti kada tvoja ljubav nije uzvraćena.
Batali tu logiku. Neka svi batale takvu logiku.
Joj, samo ne o forumskim muvanjima.
Da i? Ajde delujes ko neko ko moze da odgovori na neka od postavljenih pitanja.esperanca137:Vredjanje,pljuvanje ,svadjanje..............bljak.Gde su bre romanticni momci koji muvaju zene komplimentima,pamecu,finim ponasanjem,pa i sexi provokacijama,ali u granicama i dozirano. :? Razumem da se ljudi zezaju po forumu, vredjaju se u sali, ali da to stvarno misleTrebalo mi je vremena da ukapiram neke stvari ovde. :shock: Kad je covek ozbiljan - smara,kad se opusti i pocne da se zeza - nekog juri,kreten/ka napaljen/a i da se ne izrazavam.Bezveze.
Kuda ide ovaj svet?
![]()
![]()
Oces me tuci po guzi?Vragolasta Amfibija:zasto se pera uvek svadja na forumu.
pero kad mi budes pisao na mail molim te da me ne vredjas,lako se isprovociram pa ce da ti posle bfde kriv djavo

Vragolasta Amfibija:ko bre picopevac???
ti ces njemu
hanibal77:ko siromak
jbt licis mi na jednog jovicu,samo sto on nije vulgaran
pa ni ja ne volim picopevcesinnke:Oprosti mi, ali ja volim fine devojke.
Bas mi je drago kad ti pocnes meni da delis savete.DisMisaL:Pero, zamolio bih te da pročitaš gramatiku, onaj deo o upravnom govoru.
Ko bre govori o tebi? Postavio si sve kao opštu temu, ja pokušao nešto da napišem. Ne diskutujemo svi o svojim problemima, postoji nešto što se zove i apstraktno razmišljanje. Plus uviđanje odnosa koji vladaju među drugima (učiti se na tuđim greškama, ali i ne samo na njima, ima i ispravnih stvari na koje se možemo ugledati). Vidim da sam ja blesav što se uopšte trudim da dam svoj odgovor na tvoje teme.
Ma da, ideš lepo na ignore, i mirna Bačka.
DisMisaL:Ma da, ideš lepo na ignore, i mirna Bačka.

Aham, moze...mislim na kokice ...ili na odgovor na temu...storm cloud:
Klap klap, bravo. Eto ja se vec sad lepse osecam. Da su svi takvi kao ti...bilo bi nam svima mnogo lepse...esperanca137:Ne zelim da se mesam u vase svadje da nebih izvukla deblji kraj ni kriva ni duzna.Samo,nije lepo da tako pljujete jedni po drugim ljudima. :-? U coveku postoje nagoni da vrate milo za drago,da povrede i osvete se drugima.Niko nije savrsen.Ja to ne primenjujem.Ne svadjam se, izbegavam da ulazim u vece konflikte sa ljudima jer volim harmoniju,zelim da se lepo osecam kad dodjem na Krstaricu,da se druzim,nasmejem sa vama,pa i placem ako treba,ali ne da se svadjam.
Mene je danas jedna forumasica gadno uvredila,a cak sa njom nisam ni jednom dosla u kontakt niti prozborila koju. :shock: Toliko je u zabludi..........ja sam je iskulirala,izdigla se iznad njene zlobe i jednostavno nastavila dalje.Mislim da takve osobe ne zasluzuju da se spustam na njihov nivo...
![]()
Nisam ti ja bas od neke koristi sto se tice ispravljanja krive drine.
Mislim da bi trebalo da zaboravite stare razmirice i da svi odete na pivo![]()
Pera_Zdera:Oces me tuci po guzi?![]()
storm cloud:Ето нове идеје за тему: "Који форумаш се налази на највишелиста?"![]()
![]()
![]()
![]()
Pero, filozofiranje ostavi onima koje dobro plaćaju za to... Moj iskreni savet.