Vredjanje & Moovanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vredjanje,pljuvanje ,svadjanje..............bljak.Gde su bre romanticni momci koji muvaju zene komplimentima,pamecu,finim ponasanjem,pa i sexi provokacijama,ali u granicama i dozirano. :? Razumem da se ljudi zezaju po forumu, vredjaju se u sali, ali da to stvarno misle :confused: Trebalo mi je vremena da ukapiram neke stvari ovde. :shock: Kad je covek ozbiljan - smara,kad se opusti i pocne da se zeza - nekog juri,kreten/ka napaljen/a i da se ne izrazavam.Bezveze. :twisted: Kuda ide ovaj svet? :roll: ;)

DisMisaL:
Aurgh, ne vređaš onoga kome želiš da se dopadneš, već to sledi kad dospete u neki neodređen odnos, više ti nije jasno kako da se postaviš, kivan si jer tvoj trud ne donosi rezultate i ne možeš da razumeš kako neko može da odbije tvoju ljubav. I tada kod nekih nastaje potreba da popljuju tu drugu osobu, u fazonu 'ako me ne voliš, onda me zamrzi'. Ima tu i onoga 'šta ti misliš, ko si ti, pa da ja nisam dovoljno dobar/a ta tebe?'. Ono malo ljudske sujete, kašičica realnosti, na tihoj vatri, dok ne ispare iluzije izgrađene prvobitnom zaljubljenošću. Bla, bla, detinjarije.

Još gore ume da bude kad pokušaš na silu da uvrediš nekoga misleći da ćeš tako lakše raskrstiti sa njim/njom. A ne možeš. Jer si zaljubljen koliko god je to moguće biti kada tvoja ljubav nije uzvraćena.

Batali tu logiku. Neka svi batale takvu logiku.

Joj, samo ne o forumskim muvanjima.
O kakvom ti mom trudu ovde govoris i o mojoj kivnosti. Malo nisi skontao temu. Ovde se ne radi o meni nego o svima pa ukljucujuci i tebe. A da sad sam skontao...projekcije sopstvenih misli....da neuspesi sad mi je jasno....

Da ti ponovo objasnim temu posto ocigledno ne mozes da je skontas. Ne radi se ovde o nikakvom odbijanju, neko o vredjanju i muvanju u isto vreme.

Opet pricas o nekim uvredama i raskidima...sto ja nemam pojma zasto to pises kad to ovde nije tema. Ako te neko sutnuo sa uvredama a ti mislis da je jos uvek volis ti otvori sopstvenu temu pa resavaj sopstvene dileme...to ovde nije tema.

Vis ja ne mogu da batalim logiku kad me neko uvredi da ga ne uvredim...to ti je bozija zapovest... koliko ljubavi pruzas toliko ces i dobiti.

esperanca137:
Vredjanje,pljuvanje ,svadjanje..............bljak.Gde su bre romanticni momci koji muvaju zene komplimentima,pamecu,finim ponasanjem,pa i sexi provokacijama,ali u granicama i dozirano. :? Razumem da se ljudi zezaju po forumu, vredjaju se u sali, ali da to stvarno misle :confused: Trebalo mi je vremena da ukapiram neke stvari ovde. :shock: Kad je covek ozbiljan - smara,kad se opusti i pocne da se zeza - nekog juri,kreten/ka napaljen/a i da se ne izrazavam.Bezveze. :twisted: Kuda ide ovaj svet? :roll: ;)
Da i? Ajde delujes ko neko ko moze da odgovori na neka od postavljenih pitanja.

Pero, zamolio bih te da pročitaš gramatiku, onaj deo o upravnom govoru.
Ko bre govori o tebi? Postavio si sve kao opštu temu, ja pokušao nešto da napišem. Ne diskutujemo svi o svojim problemima, postoji nešto što se zove i apstraktno razmišljanje. Plus uviđanje odnosa koji vladaju među drugima (učiti se na tuđim greškama, ali i ne samo na njima, ima i ispravnih stvari na koje se možemo ugledati). Vidim da sam ja blesav što se uopšte trudim da dam svoj odgovor na tvoje teme.
Ma da, ideš lepo na ignore, i mirna Bačka.

24.gif

Ne zelim da se mesam u vase svadje da nebih izvukla deblji kraj ni kriva ni duzna.Samo,nije lepo da tako pljujete jedni po drugim ljudima. :-? U coveku postoje nagoni da vrate milo za drago,da povrede i osvete se drugima. :twisted: Niko nije savrsen.Ja to ne primenjujem.Ne svadjam se, izbegavam da ulazim u vece konflikte sa ljudima jer volim harmoniju,zelim da se lepo osecam kad dodjem na Krstaricu,da se druzim,nasmejem sa vama,pa i placem ako treba,ali ne da se svadjam. :D Mene je danas jedna forumasica gadno uvredila,a cak sa njom nisam ni jednom dosla u kontakt niti prozborila koju. :shock: Toliko je u zabludi..........ja sam je iskulirala,izdigla se iznad njene zlobe i jednostavno nastavila dalje.Mislim da takve osobe ne zasluzuju da se spustam na njihov nivo... :roll:
Nisam ti ja bas od neke koristi sto se tice ispravljanja krive drine.
Mislim da bi trebalo da zaboravite stare razmirice i da svi odete na pivo ;)

DisMisaL:
Pero, zamolio bih te da pročitaš gramatiku, onaj deo o upravnom govoru.
Ko bre govori o tebi? Postavio si sve kao opštu temu, ja pokušao nešto da napišem. Ne diskutujemo svi o svojim problemima, postoji nešto što se zove i apstraktno razmišljanje. Plus uviđanje odnosa koji vladaju među drugima (učiti se na tuđim greškama, ali i ne samo na njima, ima i ispravnih stvari na koje se možemo ugledati). Vidim da sam ja blesav što se uopšte trudim da dam svoj odgovor na tvoje teme.
Ma da, ideš lepo na ignore, i mirna Bačka.
Bas mi je drago kad ti pocnes meni da delis savete.
Izvini ako si se nesto naljutio sto sam ti rekao da si malo promasio temu, ali evo i opet cu. I u ovom postu ne vidim nista pametno vezano za temu. A da ja tebe nesto naucim, ne valja se puno ljutiti i besniti, neke stvari moras prihvatiti onakve kakve jesu "i od najjaceg ima jaci".
Sa jedne strane mi je i drago ako me stavis na ignore jer si u zadnje vreme samo poceo da vredjas, a sa druge i nije jer ipak povremeno ti kazes i nesto pametno. Ja tebe necu staviti na ignore...iako si me samo vredjao i pljuvao...i imao bi za to 5 puta vise prava i motiva nego ti...ali ipak necu.

esperanca137:
Ne zelim da se mesam u vase svadje da nebih izvukla deblji kraj ni kriva ni duzna.Samo,nije lepo da tako pljujete jedni po drugim ljudima. :-? U coveku postoje nagoni da vrate milo za drago,da povrede i osvete se drugima. :twisted: Niko nije savrsen.Ja to ne primenjujem.Ne svadjam se, izbegavam da ulazim u vece konflikte sa ljudima jer volim harmoniju,zelim da se lepo osecam kad dodjem na Krstaricu,da se druzim,nasmejem sa vama,pa i placem ako treba,ali ne da se svadjam. :D Mene je danas jedna forumasica gadno uvredila,a cak sa njom nisam ni jednom dosla u kontakt niti prozborila koju. :shock: Toliko je u zabludi..........ja sam je iskulirala,izdigla se iznad njene zlobe i jednostavno nastavila dalje.Mislim da takve osobe ne zasluzuju da se spustam na njihov nivo... :roll:
Nisam ti ja bas od neke koristi sto se tice ispravljanja krive drine.
Mislim da bi trebalo da zaboravite stare razmirice i da svi odete na pivo ;)
Klap klap, bravo. Eto ja se vec sad lepse osecam. Da su svi takvi kao ti...bilo bi nam svima mnogo lepse...

Pitanje je da li je on mali ili si ti prostrana. Mozda kad bi tebe ugledao mozda bi dobio na kojem centimetru ko na olimpijadi.
Za 17-icu si ti prva kojoj je malo mozda si stvarno sira, ako se ne salis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back