Vredjanje & Moovanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hanibal77:
ono uopste nije napad;)
haha nemoj da ti kopam po postovima pa da ja argumentujem
ok dosta si me muvao za sada:lol:

Kopaj slobodno!Kopacice nasa:razz: Pa gde da te muvam,pa ti imas decu!A muza?Mlad sam ja za tebe i neiskvaren:-P
Ajd da ne kvarimo Peri,odosmo u offffffff;-) Posveti se gore navedenim vrednostima8-)

Vidi Pero,
Ja chim vidim novu temu i tebe kao autora iste, pomislim "jao, daj da vidim". A ne znam koji me djavo tera. Jer se ti toliko ochajnichki trudish da prozborish neshto vrhunski intelektualno, neshto od chije vrcave lucidnosti valjda treba svi da padnemo na kolena pred tobom, da time u onom koji chita indukujesh pravi fizichki napor (koji se manifestuje grchenjem vilice ili stezanjem misha). Srecom, kad ti simptomi prodju chovek mozhe jedino da se nasmeje na tvoje "opservacije".
Medjutim, da stvar bude josh gora, i ti sam se prilikom pisanja valjda toliko psihofizichki napregnesh da na svaki potonji pokushaj neslaganja reagujesh kao devojchica koju je neko povukao za repic. Nije lepo to raditi deci, ali ko moze da odoli da to ne uradi tebi? Zasluzhio si, ******.

LePiaf:
Vidi Pero,
Ja chim vidim novu temu i tebe kao autora iste, pomislim "jao, daj da vidim". A ne znam koji me djavo tera. Jer se ti toliko ochajnichki trudish da prozborish neshto vrhunski intelektualno, neshto od chije vrcave lucidnosti valjda treba svi da padnemo na kolena pred tobom, da time u onom koji chita indukujesh pravi fizichki napor (koji se manifestuje grchenjem vilice ili stezanjem misha). Srecom, kad ti simptomi prodju chovek mozhe jedino da se nasmeje na tvoje "opservacije".
Medjutim, da stvar bude josh gora, i ti sam se prilikom pisanja valjda toliko psihofizichki napregnesh da na svaki potonji pokushaj neslaganja reagujesh kao devojchica koju je neko povukao za repic. Nije lepo to raditi deci, ali ko moze da odoli da to ne uradi tebi? Zasluzhio si, ******.
jojjjjj - nizki udarci :lol:

LePiaf:
Vidi Pero,
Tvoje percepcije su naravno sve pogresne.
Ako ti se ne svidja ili jednostavno ne razumes (posto si na intelektualnom nivou dinosaurusa) ti jednostavno nekoj citati sta ja napisem.
A posto si ti mene analizirao sad cu ja malo tebe. Bas kao na slici - neki bez razloga nadrdan lik koji ima samo jednu funkciju da siri svoju negativnu energiju i bljuzgotine svud po forumu. Grcenje vilice i stezanje misa definitivno je u tvom mozgu...kao i u tvojoj praksi najverovatnije.
Ko je tebi rekao da ja zelim tebe da impresioniram...ti ako jesi impresioniran i mislis da je nesto lepo i pametno pisem onda hvala. Ako ti to isto ne razumes....stavi prst na celo. Ja sam temu postavi da rascistim neke nedoumice koje imam i da ukazem nekim ljudima na nesto...a nikako da bi tebe impresionirao.
Ako ne umes da kazes nesto pametno na temu...tvoji zucni i nadrndani postovi mene uopste ne zanimaju.
Pitanje za tebe je bilo: Zasto ti vredjas? Koji je tvoj motiv i cilj? Ti si odgovorio da ne razumes pitanje. Pa sta ja dalje sa tolikim retardom da se kuckam uopste?

al hocete da ja odgovorim ovde nesto jer ste DOSADNI !!!!

SMARATE !!!!! sa svadjanjem.

ovako...ja mislim da posle ruznih reci nema ljubavi.a i bre na kakkvo vi muvanje mislite ovde?
mislim sta,hani ti si tamo negde u p.m. ti pero ovde u p.m. i vi se kao muvate i jos se kao ljutite...!

a da ne pominjem da je hanibalka jos i udata !!!!!! strashno !!!!!

gde je tu cast !!!!!

ja mislim da mene TOM@X muva,pogledajte mu avatar,a i jednom mi je reko da me voli ali ja sam mislila da to kaze nekom drugom.i tako sam se obrukala.

Vragolasta Amfibija:

ovako...ja mislim da posle ruznih reci nema ljubavi.a i bre na kakkvo vi muvanje mislite ovde?
mislim sta,hani ti si tamo negde u p.m. ti pero ovde u p.m. i vi se kao muvate i jos se kao ljutite...!

gde je tu cast !!!!!

ja mislim da mene TOM@X muva,pogledajte mu avatar,a i jednom mi je reko da me voli ali ja sam mislila da to kaze nekom drugom.i tako sam se obrukala.
ej bre ako sam udata nisu mi operisali centar za muvanje:lol:
@pera : pa krivo mi kako sve tebe muvaju a mene nece:(

Vragolasta Amfibija:

gde je tu cast !!!!!

Tebi je lokacija Donji Mulj, jel ima tamo somova?

Vragolasta Amfibija:

gde je tu cast !!!!!

Ja i Hani se ne muvamo. Niti smo se ikad muvali.

Da i ja sam primetio da je tema postala dosadna zbog nekolicine koji nista pametno ne kazu a mnogo pisu. Ocekivao sam da ce neko nesto pametno da kaze u vezi teme...

hanibal77:
ej bre ako sam udata nisu mi operisali centar za muvanje:lol:
@pera : pa krivo mi kako sve tebe muvaju a mene nece:(
Nda, a posle pricas da ti nisi ovde zbog muvanja i kako si happy...
Pa jel ti mogu ja tu nesto pomoci? Ne mogu. Predlazem ti da otvoris temu i tamo postavis to pitanje i tamo nastavis ovu pricicu.

Na zalost nisu nam operisali ni centar za vredjanje. Veza izmedju ta dva je ovde tema....cisto da podsetim.

Pera_Zdera:
Pa jel ti mogu ja tu nesto pomoci? Ne mogu. Predlazem ti da otvoris temu i tamo postavis to pitanje i tamo nastavis ovu pricicu.

Na zalost nisu nam operisali ni centar za vredjanje. Veza izmedju ta dva je ovde tema....cisto da podsetim.

Vidis da nije zadovoljna muzem i kako onda da se ne muva po forumu, a francuski nezna.

Pera_Zdera:

da da naravno da sam ovde iskljucivo zbog muvanja:roll:
imas neku cudnu logiku,samo tebi jasnu
otvori sebi temu na nekom papiru pa ces moci da sam pises sve sto ti se svidja i da odredjujes ko ce da odgovara.za sada nije u tvojoj moci da mi zabranis da odgovaram ni na ovu ni na bilo koju drugu

Pera_Zdera:
Zasto neki ljudi vredjaju onoga koga muvaju? Sta time zele da postignu? Da li je to samo zato sto su nemusti da drugacije (normalno) muvaju ili je to samo njihova nevestina u muvanju?
Aurgh, ne vređaš onoga kome želiš da se dopadneš, već to sledi kad dospete u neki neodređen odnos, više ti nije jasno kako da se postaviš, kivan si jer tvoj trud ne donosi rezultate i ne možeš da razumeš kako neko može da odbije tvoju ljubav. I tada kod nekih nastaje potreba da popljuju tu drugu osobu, u fazonu 'ako me ne voliš, onda me zamrzi'. Ima tu i onoga 'šta ti misliš, ko si ti, pa da ja nisam dovoljno dobar/a ta tebe?'. Ono malo ljudske sujete, kašičica realnosti, na tihoj vatri, dok ne ispare iluzije izgrađene prvobitnom zaljubljenošću. Bla, bla, detinjarije.

Još gore ume da bude kad pokušaš na silu da uvrediš nekoga misleći da ćeš tako lakše raskrstiti sa njim/njom. A ne možeš. Jer si zaljubljen koliko god je to moguće biti kada tvoja ljubav nije uzvraćena.

-------------------------------------------------------------------------------------

Pera_Zdera:
Kad su vec krenula vredjanja, logicna reakcija je bar po meni da se na vredjanja uzvrati.
Batali tu logiku. Neka svi batale takvu logiku.

Pera_Zdera:
Ovo je jedan fenomen koji meni nikad nije bio jasan, a ipak je toliko cest da je cak i nasa redovna svakodnevnica...pogotovo na forumu.
Joj, samo ne o forumskim muvanjima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back