Nije.
Da jeste, Srbija bi imala kontrolu dole.
Šta je ostalo od srpske državnosti dole?
Da čujem?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije.
Da jeste, Srbija bi imala kontrolu dole.
Šta je ostalo od srpske državnosti dole?
Da čujem?
Kakve veze ima neki zurnalista sa tim?
Sadašnje stanje nema nikakve veze sa ishodom rata 1999Kakve veze ima neki zurnalista sa tim?
Stanje na terenu de fakto je koje?
Povlacenje srpske vojske i policije 1999 nema veze sa proglašenjem nezavisnosti KiM, i prodajom i predajom poslednjih ostataka srpske državnosti?Sadašnje stanje nema nikakve veze sa ishodom rata 1999
Ima on veze sa prekodrincima pa ga zato šešeljevci vole. Inače taj Lažanjski prvi pobegao iz Hrvatske veliki "patriota".Kakve veze ima neki zurnalista sa tim?
Stanje na terenu de fakto je koje?
Ne znam gde je pobednička vojska u istoriji ustupila svoju teritoriju neprijatelju i još to zvanično potpisala? Takvu glupost istorija ne pamti.Povlacenje srpske vojske i policije 1999 nema veze sa proglašenjem nezavisnosti KiM, i prodajom i predajom poslednjih ostataka srpske državnosti?
Fascinantno.
Aj prestani lupetati glupostiNe znam gde je pobednička vojska u istoriji ustupila svoju teritoriju neprijatelju i još to zvanično potpisala? Takvu glupost istorija ne pamti.
I ja se pitam. To je neka nova logika koja meni nije poznata.Ne znam gde je pobednička vojska u istoriji ustupila svoju teritoriju neprijatelju i još to zvanično potpisala? Takvu glupost istorija ne pamti.
Tako jePovlacenje srpske vojske i policije 1999 nema veze sa proglašenjem nezavisnosti KiM,
Jok semenke.Tako je
BesmislicaJok semenke.
Da se nisu povukli ne bi bilo nezavisnosti.
FaktiBesmislica
Uništene su NATO baze u Bosni, Albaniji i Severnoj Makedoniji
Camp Butmir Sarajevo, Ilidža 71210, Bosnia & HerzegovinaUništene su NATO baze u Bosni, Albaniji i Severnoj Makedoniji
http://sd.rs/vesti/info/najveca-taj...-razbucali-nato-agresore-fotovideo-2018-10-03
??????????Camp Butmir Sarajevo, Ilidža 71210, Bosnia & Herzegovina
Krivolak, 1440, Negotino, Vardar Region, North Macedonia.
https://share.google/YIIt8v6LDLpeTbphO
Da. Ti si rekao da su unistene. Eto ih opet. Gde su srpske baze u BiH, Makedoniji, Kosovu itd???????????
Radi se o NATO bazama kod Skoplja, Tirane i Tuzle
Reci cu ti ukoliko saznam, obecavamКоја је фора србкињама са 50+ да се фолирају да су 5 -
Оно као ..
ТАТА КУПИ МИ РОМОБИЛ ....
ТАТА КУПИ МИ
ТАТА КУПИ МИ
ТАТА КУПИМИ
СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Reci cu ti ukoliko saznam, obecavam![]()
Imam to u vidu, bez brigeСамо интро перперцо перспектива је јаааааккооо компликовата и редка
Gluposti samo širiš ti. A to možeš mami koja ti pere gaće da naređuješ dok te ne izbaci na ulicu. Idi radi nešto korisno umesto što onanišeš na zlobinu i šešeljevu udbašku propagandu. Za razliku od tebe klinac koji nisi video vojsku u životu ja vrlo dobro znam da je JNA, VJ a sada VS običan lipov qurac. Lupetaš o 500 uništenih aviona i helikoptera a gle čuda samo dva pala na teritoriju SRJ. Cela PVO je tokom bombardovanja ispalila manje od 100 raketa zemlja-vazduh i ne lupetaj. Nemaš pojma kako je poginuo moj zemljak General Ljubiša Veličković i zbog čega. Vojska je izgubila rat na Kosovu još kad je dozvolila da se preko šupljih granica naoružava OVK. Obaveštenje službe su se isto pokazale kao lipov qurac jer su dozvolile da se na državnoj teritoriji formira banda terorista. Vojska i policija sa 180.000 naoružanih ljudi nisu uspeli da iskontrolisu teritoriju KiM i granicu. A ta ista Vojska je potpisala sporazum u Kumanovu i pod NATO naredjenjima se povukla. Na tu istu qurčevu vojsku je NATO pucao i posle Kumanova i ni jedna pi*da od oficira nije ni glas digla. To je poražena gomila titovih brdsko-planinskih idiota.Aj prestani lupetati gluposti
Važno je da smo dobili sve ratove u svim bivšim članicama SFRJ, i izgubili nekako te teritorije, ljude i postali mnogo manji nego što smo bili.Gluposti samo širiš ti. A to možeš mami koja ti pere gaće da naređuješ dok te ne izbaci na ulicu. Idi radi nešto korisno umesto što onanišeš na zlobinu i šešeljevu udbašku propagandu. Za razliku od tebe klinac koji nisi video vojsku u životu ja vrlo dobro znam da je JNA, VJ a sada VS običan lipov qurac. Lupetaš o 500 uništenih aviona i helikoptera a gle čuda samo dva pala na teritoriju SRJ. Cela PVO je tokom bombardovanja ispalila manje od 100 raketa zemlja-vazduh i ne lupetaj. Nemaš pojma kako je poginuo moj zemljak General Ljubiša Veličković i zbog čega. Vojska je izgubila rat na Kosovu još kad je dozvolila da se preko šupljih granica naoružava OVK. Obaveštenje službe su se isto pokazale kao lipov qurac jer su dozvolile da se na državnoj teritoriji formira banda terorista. Vojska i policija sa 180.000 naoružanih ljudi nisu uspeli da iskontrolisu teritoriju KiM i granicu. A ta ista Vojska je potpisala sporazum u Kumanovu i pod NATO naredjenjima se povukla. Na tu istu qurčevu vojsku je NATO pucao i posle Kumanova i ni jedna pi*da od oficira nije ni glas digla. To je poražena gomila titovih brdsko-planinskih idiota.a evo ti da gledaš još jednom kako majmun sa loše nameštenom berom ćuti i čeka NATO naredjenja i kako mu se kaže ČIBE. I sjasi više dosadan si ideš na ignor. Leči se.
Ma ovaj forum je pun anonimnih Ćacija i nekih izgubljenih duša koji sanjaju vlažne snove šešelja i ostalih budala. Svet se promenio x puta i izgleda totalno drugačije nego pre 30 godina a nas vreme pregazilo i raspravljamo gluposti. Zamisli kako bi tek sranje ova zemlja bila kad bi neki Ćaci javno ovako lupetao kao ovaj? Pa sutra bi nam vratili i vize i carine i izlolovali nas od sveta. Mada kako je Vučko krenuo sa svojim šešeljizmom i ratnom retorikom prema sopstvenom narodu uskoro će opet da budemo stavljeni u karantin. Ni jedna jedina budala u svetu nam nikada neće dozvoliti da prelivamo naša sranja na druge. To maloumni ne kapiraju. Sve će da dozvole da se odigra ovde ali na teritoriji EU i NATO-a ili pod kontrolom istih jedna mala Srbija neće moći da se igra. Devedesetih je udba preko Draskovića, Šeselja i sličnih sprečila pad komunizma i da šugavu JNA razvucemo na ulice. Narod koji opet nasedne na tu priču i ne zaslužuje da postoji nego da smrdi i prdi ogradjen od sveta. Kosovo je NATO baza, Albanija, Hrvatska i svi okolo su NATO. BiH je pod NATO kontrolom. Maloumnici idu i protiv logike, geografije, ekonomije i svakog razuma i pričaju priče iz devedesetih. Niko nas bre ne voli, nikome ne trebamo i niko neće da nas trpi i na nas gledaju kao na **** civilizacije. A mi se zanosimo kao muda u krivini da smo mnogo bitni sa 6 miliona ostarelih ljudi u svetu od oko 9 milijardi.Važno je da smo dobili sve ratove u svim bivšim članicama SFRJ, i izgubili nekako te teritorije, ljude i postali mnogo manji nego što smo bili.
100% se slažem sa tobom.Ma ovaj forum je pun anonimnih Ćacija i nekih izgubljenih duša koji sanjaju vlažne snove šešelja i ostalih budala. Svet se promenio x puta i izgleda totalno drugačije nego pre 30 godina a nas vreme pregazilo i raspravljamo gluposti. Zamisli kako bi tek sranje ova zemlja bila kad bi neki Ćaci javno ovako lupetao kao ovaj? Pa sutra bi nam vratili i vize i carine i izlolovali nas od sveta. Mada kako je Vučko krenuo sa svojim šešeljizmom i ratnom retorikom prema sopstvenom narodu uskoro će opet da budemo stavljeni u karantin. Ni jedna jedina budala u svetu nam nikada neće dozvoliti da prelivamo naša sranja na druge. To maloumni ne kapiraju. Sve će da dozvole da se odigra ovde ali na teritoriji EU i NATO-a ili pod kontrolom istih jedna mala Srbija neće moći da se igra. Devedesetih je udba preko Draskovića, Šeselja i sličnih sprečila pad komunizma i da šugavu JNA razvucemo na ulice. Narod koji opet nasedne na tu priču i ne zaslužuje da postoji nego da smrdi i prdi ogradjen od sveta. Kosovo je NATO baza, Albanija, Hrvatska i svi okolo su NATO. BiH je pod NATO kontrolom. Maloumnici idu i protiv logike, geografije, ekonomije i svakog razuma i pričaju priče iz devedesetih. Niko nas bre ne voli, nikome ne trebamo i niko neće da nas trpi i na nas gledaju kao na **** civilizacije. A mi se zanosimo kao muda u krivini da smo mnogo bitni sa 6 miliona ostarelih ljudi u svetu od oko 9 milijardi.