Oduvek.oklem sada cetnici u ovoj prici?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oduvek.oklem sada cetnici u ovoj prici?
Nama samo treba obuka za komplikovanija oružja od pešadijskog.
Za pešadijsku obuku imamo četničke organizacije a i četničku filozofiju po kojoj svaka pristojna srpska kuća ima oružje, pa je normalno da očevi uče sinove kako da barataju istim.
Onaj vašar je pokazatelj "spremnosti" da se olesi od alkohola i pečenja, sa sve polugolim pevaljkama po stolovima.Kao Bracika Zivkovic, koji je pre deset godina isao u Donbas kao dObRoVoLjAc i odatle bio izbacen posle par meseci jer je silovao neku zenu.
Tako o našoj deci?Nije to samo u Nemačkoj. To je tako svuda u zapadnom svetu. Dolazi na naplatu cena lagodnog života. Industrija zabave, društvenih mreža, rijalitija i bleje je učinila svoje. Dobili smo generacije debila. Mladi ne samo da neće u vojsku, nego im je mrsko i da rade. Među mladima je sramota kad kažeš da imaš posao 9-17.
Laž: za silovanje se ne dibija “izbacivanje”.Kao Bracika Zivkovic, koji je pre deset godina isao u Donbas kao dObRoVoLjAc i odatle bio izbacen posle par meseci jer je silovao neku zenu.
Tako o našoj deci?
Mongolski naslednici ruSSi znaju samo taj jezik.E to sa dobrovoljnim služenem nije baš tako , znaju mladi njemci dobro da kad trube zatrube a Rajh pozove dobrovoljnost završi okaćen o klin.
Ko o čemu propagiraš nacizam kao da ti je oplodio babu mongoloidni crvenoarmejac u pohodu kroz Vojvodinu.Mongolski naslednici ruSSi znaju samo taj jezik.
Bespuca Azije su oduvek bila izvor pretnje za Evropu, od Persijanaca, Skita i Sarmata, preko Huna, Avara, Tatara, Turaka, Mongola, pa sada do Rusa i Kineza.Ko o čemu propagiraš nacizam
Nein!https://news.sky.com/story/young-germans-react-to-voluntary-military-service-plans-13479929
Према новим плановима, свим осамнаестогодишњацима биће послат упитник о њиховој способности и спремности да служе.
Немачки парламент је гласао за поновно увођење добровољне војне службе, али би привлачење регрута генерације З могло бити тешко.
Широм земље, студенти су се окупили да протестују против онога што страхују да ће бити повратак регрутације .
Генерације Z широм свете неће да гину
Pogledajte prilog 1830762Pogledajte prilog 1830763Pogledajte prilog 1830761
Да се не лажемо, Вучић је први који би запалио балканско буре барута. Њему једино рат одговара, како би продужио рок трајања свом режиму.To sa vraćanjem vojnog roka svuda je postalo vrlo simptomatično i alarmantno, mislim sad kao odjednom se svi setili da vraćaju vojni rok, ono jasno je da isti centar moći stoji iza toga i da neko priprema teren za rat i da gura Evropu u novi rat, jer recimo ukoliko sad odjednom sad kao istovremeno mi i Hrvati vraćamo vojni rok, kao odjednom smo se slučajno baš i mi i oni setili da vraćamo vojni rok i to istovremeno (pogotovo Hrvati koji su u EU i NATO i apsolutno ništa ne odlučuju, pa i mi koji živimo od kredita EU i zaduživanja, koji imamo kancelariju NATO-u u generalštabu, koji smo potpuno okupirani i isto zemlja nultog suvereniteta koja se ništa ne pita) jasno je ko dan da se iz istog centra to nameće, da isti centri naoružavaju i militarizuju i jedne i druge i da nas opet polako guraju u neki rat.
Nego ja se samo plašim da ovi da kažem malo pametniji narodi tipa Francuzi, Nemci, Danci i šta ti ja znam će da se bune i protestvuju protiv toga (jer isuviše dobro i lagodno žive da bi išli tamo negde da ginu za nečije tuđe interese) a da će ovde ovi kreteni naši se opet upecati na priču i da će opet krenuti da se igraju ustaša, balista i četnika jer verovatno neki misle da je dovoljno vremena prošlo od 90-ih i da je došlo vreme za neki novi "spektakl" i za neko novo krvoproliće.
Jedna strahota sakrij se pod jorgan,Bespuca Azije su oduvek bila izvor pretnje za Evropu, od Persijanaca, Skita i Sarmata, preko Huna, Avara, Tatara, Turaka, Mongola, pa sada do Rusa i Kineza.