Млади Немци реагују на планове добровољног служења војног рока (Тешко иде Шваба у Војнике)

Nama samo treba obuka za komplikovanija oružja od pešadijskog.
Za pešadijsku obuku imamo četničke organizacije a i četničku filozofiju po kojoj svaka pristojna srpska kuća ima oružje, pa je normalno da očevi uče sinove kako da barataju istim.
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Jel pre ili posle pijančenja na Ravnoj Gori?

Kao Bracika Zivkovic, koji je pre deset godina isao u Donbas kao dObRoVoLjAc i odatle bio izbacen posle par meseci jer je silovao neku zenu.
Onaj vašar je pokazatelj "spremnosti" da se olesi od alkohola i pečenja, sa sve polugolim pevaljkama po stolovima.
Jedino za šta su Chetnici dobri je da se kurce po internetu, i pričaju lovačke priče pod shatorima, i naravno pobegnu u shumu, mada sad od drona nema skrivanja.

Nije to samo u Nemačkoj. To je tako svuda u zapadnom svetu. Dolazi na naplatu cena lagodnog života. Industrija zabave, društvenih mreža, rijalitija i bleje je učinila svoje. Dobili smo generacije debila. Mladi ne samo da neće u vojsku, nego im je mrsko i da rade. Među mladima je sramota kad kažeš da imaš posao 9-17.
Tako o našoj deci?

https://news.sky.com/story/young-germans-react-to-voluntary-military-service-plans-13479929

Према новим плановима, свим осамнаестогодишњацима биће послат упитник о њиховој способности и спремности да служе.

Немачки парламент је гласао за поновно увођење добровољне војне службе, али би привлачење регрута генерације З могло бити тешко.

Широм земље, студенти су се окупили да протестују против онога што страхују да ће бити повратак регрутације .

Генерације Z широм свете неће да гину

Pogledajte prilog 1830762Pogledajte prilog 1830763Pogledajte prilog 1830761
Nein!

To sa vraćanjem vojnog roka svuda je postalo vrlo simptomatično i alarmantno, mislim sad kao odjednom se svi setili da vraćaju vojni rok, ono jasno je da isti centar moći stoji iza toga i da neko priprema teren za rat i da gura Evropu u novi rat, jer recimo ukoliko sad odjednom sad kao istovremeno mi i Hrvati vraćamo vojni rok, kao odjednom smo se slučajno baš i mi i oni setili da vraćamo vojni rok i to istovremeno (pogotovo Hrvati koji su u EU i NATO i apsolutno ništa ne odlučuju, pa i mi koji živimo od kredita EU i zaduživanja, koji imamo kancelariju NATO-u u generalštabu, koji smo potpuno okupirani i isto zemlja nultog suvereniteta koja se ništa ne pita) jasno je ko dan da se iz istog centra to nameće, da isti centri naoružavaju i militarizuju i jedne i druge i da nas opet polako guraju u neki rat.

Nego ja se samo plašim da ovi da kažem malo pametniji narodi tipa Francuzi, Nemci, Danci i šta ti ja znam će da se bune i protestvuju protiv toga (jer isuviše dobro i lagodno žive da bi išli tamo negde da ginu za nečije tuđe interese) a da će ovde ovi kreteni naši se opet upecati na priču i da će opet krenuti da se igraju ustaša, balista i četnika jer verovatno neki misle da je dovoljno vremena prošlo od 90-ih i da je došlo vreme za neki novi "spektakl" i za neko novo krvoproliće.

Немци, Французи па и Енглези би могли да активирају своје АфД и НФ партије које би могле да мобилишу један део младих, али у Србији је још гора ситуација него што је у Европи.

Овде је СПС, ДОС, као и ДОС2 звани СНС, тотално уништио идеологију српског национализма, да Срби немају партију око које би могли да се национално окупе, односно којој би могли да верују у случају неког рата.

Да се сада зарати, сви би гледали да се освете једни другима, да не причамо о степену неповерења.
Вучић би своје политичке противнике намерно слао на прву линију фронта и то без муниције, да што више изгине Срба, а сами Срби не би веровали ћацијима, који би били привилеговани у рату.
Ванредно ратно стање је нешто о чему Вучић сања, јер онда би се коначно обрачунао са српском државом и српским народом.

To sa vraćanjem vojnog roka svuda je postalo vrlo simptomatično i alarmantno, mislim sad kao odjednom se svi setili da vraćaju vojni rok, ono jasno je da isti centar moći stoji iza toga i da neko priprema teren za rat i da gura Evropu u novi rat, jer recimo ukoliko sad odjednom sad kao istovremeno mi i Hrvati vraćamo vojni rok, kao odjednom smo se slučajno baš i mi i oni setili da vraćamo vojni rok i to istovremeno (pogotovo Hrvati koji su u EU i NATO i apsolutno ništa ne odlučuju, pa i mi koji živimo od kredita EU i zaduživanja, koji imamo kancelariju NATO-u u generalštabu, koji smo potpuno okupirani i isto zemlja nultog suvereniteta koja se ništa ne pita) jasno je ko dan da se iz istog centra to nameće, da isti centri naoružavaju i militarizuju i jedne i druge i da nas opet polako guraju u neki rat.

Nego ja se samo plašim da ovi da kažem malo pametniji narodi tipa Francuzi, Nemci, Danci i šta ti ja znam će da se bune i protestvuju protiv toga (jer isuviše dobro i lagodno žive da bi išli tamo negde da ginu za nečije tuđe interese) a da će ovde ovi kreteni naši se opet upecati na priču i da će opet krenuti da se igraju ustaša, balista i četnika jer verovatno neki misle da je dovoljno vremena prošlo od 90-ih i da je došlo vreme za neki novi "spektakl" i za neko novo krvoproliće.
Да се не лажемо, Вучић је први који би запалио балканско буре барута. Њему једино рат одговара, како би продужио рок трајања свом режиму.

Ja sam osamdesetih godina prošlog veka služio JNA,
nije mi bilo loše, ali sam posle toga bio protivnik vojnog roka.

Mišljenje sam promenio kada je moj sin postao punoletan,
sad sam ubeđen da je neophodno služiti vojsku.

Vojska je jedna od obaveznih škola, koje čovek treba da ima.
Osnovna škola, auto škola, vojska, domaće i ulično vaspitanje - to je obavezni osnov koji ti treba u životu.

Back