Vraćanje obaveznog vojnog roka

@tab503-ovska tema.

Septembar je. Šta bi?
Kako sta..

Još jedno zamajavanje naroda dok traju afere... Prduckanje

Sns kartel je unistio vojsku i totalno je okrenuo nato, pa i ono sake jada sto imamo oficira sa akademije sluze da po belom svetu, pripizdini afrike bliskog istoka, mozambiku, Avganistanu sluzi kao topovsko meso umesto američkih i zapadnih vojnika u toboz mirovnim misijama...

NE
Za JNA je izdvajano koliko su ini hteli
Generali uzijmali nivi stan da stari nebi krečili
I? Izgibili rat od lovačkog društva iz Slovenije, naortuižani
malokalibarskim autimatima
Rešenje je mala ali efikasna profi vijska.
koja bi bila dobro plaćena

Mladi'
Kao mi nekada,kao strudeti.
2 meseca pešadijske obuke leti

Od 2018. godine je praktično i to postalo dogodine. Uvek taj šou ukradu neke cene, penzije i plate krajem godine. :lol:

S tim što sada počev od januara odista kreće vojni rok u Hrvatskoj.

Tako da je izvesno da će ga uvesti u stvarnosti i ovde, u novoj klimi rata u Ukrajini, usled kojeg redom sve više i više evropskih država vraća vojni rok.

Teško je zamisliti da će u takvoj situaciji Nepomenik nastaviti da to odlaže. Zamisli samo da kažu Vidi, Hrvati se svi naoružavaju, a mi ništa.

Septembar je. Šta bi?
uhh.
Nisi neki koji bas razume tu tematiku?
20250902_172656.jpg

Podoficiri su neophodni.bice bice ne stresiraj se...

S tim što sada počev od januara odista kreće vojni rok u Hrvatskoj.

Tako da je izvesno da će ga uvesti u stvarnosti i ovde, u novoj klimi rata u Ukrajini, usled kojeg redom sve više i više evropskih država vraća vojni rok.

Teško je zamisliti da će u takvoj situaciji Nepomenik nastaviti da to odlaže. Zamisli samo da kažu Vidi, Hrvati se svi naoružavaju, a mi ništa.
Ne samo obavezan vojni rok, i trojni pakt:

B03FBD12-3594-4D2A-B19A-374B0FA4347D.jpeg

E55AC20F-52CD-4DD6-896D-7852703463B1.jpeg

Nzm, susedi pripremaju finalizaciju i proširenje Trojnog pakta Hrvatske, Albanije i tzv. “Kosova” i Bugarskom, Makedonijom i Crnom Gorom.

Pogledajte prilog 1779203
Pogledajte prilog 1779206
"Šta je to za Srpsku Vojsku" da citiram Dačića, "Mi ćemo njih kamenicama."

U stvarnosti je Srbija najebala i to žestoko, samo džabe pričati, ovde se živi u nekoj iluziji sile bivših ratova, gde smo opet izgubili.

Pošto sam radio u pomenutoj mentalnoj ustanovi koja se zove Vojska Srbije i to baš u jedinici pri Komandi za Obuku (KZO) mogu sa sigurnošću da tvrdim da ova ćacilend vojska nema kapacitete ni da drži stražu-čuvarsku službu kako treba bez da preoptereti ljudstvo a tek nema kapacitet da primi 20.000-30.000 regruta godišnje. Ovo je tema za matore dementne psihiće na hepiju, pinku i za informer. Uvodjenje vojnog roka je toliko glupa tema da je tu negde u rangu sa raspravom o Karleusinom mladežu.

NE
Za JNA je izdvajano koliko su ini hteli
Generali uzijmali nivi stan da stari nebi krečili
I? Izgibili rat od lovačkog društva iz Slovenije, naortuižani
malokalibarskim autimatima
Rešenje je mala ali efikasna profi vijska.
koja bi bila dobro plaćena

Mladi'
Kao mi nekada,kao strudeti.
2 meseca pešadijske obuke leti
Da li se u CG medijima pominje da Hrvatska, Albanija i tzv. “Kosovo” uz Makediniju pozivaju i Crnu Goru da se pridruži Trojnom savezu?

A šta bi to bilo koja druga vlast koja će definitivno jednom doći to trebalo da radi? Propovedaš pacifizam po svaku cenu?

Pogledajte prilog 1779209
O tome će odlučiti stručni, kompetentni, obrazovani... ljudi koji budu na mestima koja odlučuju o tome. Neće ćacike donositi takve odluke da se dodvore najprimitivnijem delu stanovništva i dobiju koji glas.

Back