Mislim da trebaju proći, čak i da se istraumiraju bolje da se istraumiraju u gužvi sa instruktorom pored koji će da reaguje nego sami, to je tek katastrofa.
Prvi čas koji sam vozio sam vozio po autoputu, slaviji, obišli dobar deo mesta.
Kad je guzva posto je manja brzina kretanja, manja je trauma za djaka vozaca....on stalno nesto petlja, stalno malo dodaje gas, ja sam samo jednom uleteo i to gde ces nego kod bus stanice u spic, ali kratko da bih presao preko starog mosta, a i to ne znam zasto sam radio , to uopste nije moj reon bio , ali sto vise novih terena to vise vidis , da nisam tu isao , ne bih spoznao da ne smem da se penjem na autoput bas tu kod sava centra sa 65km na cas jer je krivina velika i preokrenucu automobil...petlja je..ali malecna nije kao autokomanda poshira pa da mozes malo brze...
Skoro sam video instruktora ali nisam bio siguran, posedeo, a bas bih mu zahvalio za sve sto je ucinio za mene.....njega su znali kao mangup , zezator ali nije mogao sa svakim, ali je meni bio maksimalno dobar, kad pogresim zaustavi me i objasni i vise ne pravim greske...a ne vice na mene niti pravi tragiku...a ja jesam imao gresaka jer sam kretao od nule...znaci 2m ostavim panduru , on se predomislja, i naravno da cu da ga zgazim, dosta mu 2m , ali nije..
Dobio sam lekcije i za ulazak prebrzo u krivinu, nikad necu izginuti kao oni iz realitija...ali zato sto sam naucio dok sam vozio, sa njim, naucio da budem samouverenog izgleda, da me mangupi ne zaebavaju iz bocnih ulica, naucio da se razumem sa pesacima, malo oni mimo zakona, malo ja , ako mogu tako da nazovem ono gurkanje na pesackom kad prelaze na crveno a ja milim pomalo da ih ne plasim ali kad tad cu preseci tok pesaka...necu kao italijan da ostanem pola sata jer nikako da pesaci stanu , licno sam i ja ostao pola sata gledajuci kako ce italijan da resi to kod zeleznicke stanice, nije resio, na kraju sam mu ja zaustavio saobracaj...bilo mi zao...