Manuelac je prošlost, više za vikend auto. Automatik je ono što nam treba u budućnosti.
Nikada ne treba manuelac ubacivati u prvu dok se vozilo kreće jer prva brzina NEMA sinhron i oštećuju se zupčanici. I meni se desi ponekad kada žurim izbegavam to i ne krlja nikada.
Ali oštećuje na duge staze.
Automatik uvek koči motorom
da, ali preskace drugu brzinu:
cak i kia ova moja automatik, znaci, kada stajem iz 3 preskace drugu brzinu, a to vidim kada prebacim u M mode, stanes i vidis da si u prvoj, iz trece, fali druga samo je preskocio, ja sam se cudio u pocetku zasto ne koci i drugom brzinom, a onda sam shvatio lagan auto, kocnice dugo traju, nista se ne bi dobilo da koci i drugom
vise puta mi se desi u nekoj nepredvidjenoj situaciji gde se naglo koci, menjac ostane u trecoj
kazem ti kia automarik, kako god da kocis, ili postepeno stajes, jedva da kocis, vidi se poslednja brzina treca, pa auto stane i pocinje iz prve, pa u drugu itd... ali dok staje ne ide iz teece u drugu, vec drugu preskace, a vozice u trecoj dok god moze, i po parkingu, jer ima 6 brzina... razumem ja 4 brzine, pa ti treba i druga da sa njom kocis, ali ako auto ima vise, onda i ne treba