Maggie.The.Cat
Domaćin
- Poruka
- 3.008
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Besplatan vops sa grejpfrutom na Adi. Trk!
Ja jedva uzeo jedno posto nisu verovali da imam 19.

Realno
a i sad je na Adi haos, ja bežim u selo, pustim ploče na gramofonu i cepam staklenac, blizu mi podrum pića, tamo 48 din![]()

Meni isto nikad ne veruju da sam punoletan ( opet,zbog bejbifejsa)
Inace to ni za dzabe ne bih uzeo![]()

Mozete vi da pricate sta hocete, ali se meni to pivo svidelo. Ako je vec gorko sranje, bolje da je gorko sranje sa grejpfrutomKoja crna Ada,zgrozim se od same pomisli na rulju beogradskih jadnika koji se kupaju u onom prcvajzu ...Pre cu da odem na Dunav![]()
Inace nije Ada samo bara, pardon jezero, imas tu i gomilu fudbaliskih, teniskih, kosarkaskih i golf terena. Mozes da iznajmis bajs, rolere, stonitenis sto... pa ko voli nek izvoli.Ista govna plivaju i u jednom i u drugom. Mada meni se vise cini da ti imas nesto protiv Beogradjana nego protiv AdeInace nije Ada samo bara, pardon jezero, imas tu i gomilu fudbaliskih, teniskih, kosarkaskih i golf terena. Mozes da iznajmis bajs, rolere, stonitenis sto... pa ko voli nek izvoli.
Ok je Ada...Koja crna Ada,zgrozim se od same pomisli na rulju beogradskih jadnika koji se kupaju u onom prcvajzu ...Pre cu da odem na Dunav![]()
Upravo se vratih odande...Nikad mi Lav nije tako lego ko posle celog dana bajkinga i plivanja...Ladaan...
Koja crna Ada,zgrozim se od same pomisli na rulju beogradskih jadnika koji se kupaju u onom prcvajzu ...Pre cu da odem na Dunav![]()

a sta fali majke ti
pa na 35 C bolje i to, nego oni uzasni bazeni na kojima je tolika guzva da nemas gde peskir da stavis, a da bi usao u bazen treba red da cekas![]()
@ cole
voda masna prljava otvratna
care odakle si?
fazon ako jace zamahnem rukom odvalicu nekoga u lobanju, jer jedva ima mesta da se udje![]()