Maggie.The.Cat
Domaćin
- Poruka
- 3.008
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Besplatan vops sa grejpfrutom na Adi. Trk!
Ja jedva uzeo jedno posto nisu verovali da imam 19.
Realno
a i sad je na Adi haos, ja bežim u selo, pustim ploče na gramofonu i cepam staklenac, blizu mi podrum pića, tamo 48 din![]()
Meni isto nikad ne veruju da sam punoletan ( opet,zbog bejbifejsa)
Inace to ni za dzabe ne bih uzeo![]()
Koja crna Ada,zgrozim se od same pomisli na rulju beogradskih jadnika koji se kupaju u onom prcvajzu ...Pre cu da odem na Dunav![]()
Ista govna plivaju i u jednom i u drugom. Mada meni se vise cini da ti imas nesto protiv Beogradjana nego protiv AdeInace nije Ada samo bara, pardon jezero, imas tu i gomilu fudbaliskih, teniskih, kosarkaskih i golf terena. Mozes da iznajmis bajs, rolere, stonitenis sto... pa ko voli nek izvoli.
Ok je Ada...Koja crna Ada,zgrozim se od same pomisli na rulju beogradskih jadnika koji se kupaju u onom prcvajzu ...Pre cu da odem na Dunav![]()
Koja crna Ada,zgrozim se od same pomisli na rulju beogradskih jadnika koji se kupaju u onom prcvajzu ...Pre cu da odem na Dunav![]()
a sta fali majke ti
pa na 35 C bolje i to, nego oni uzasni bazeni na kojima je tolika guzva da nemas gde peskir da stavis, a da bi usao u bazen treba red da cekas![]()
@ cole
voda masna prljava otvratna
care odakle si?
fazon ako jace zamahnem rukom odvalicu nekoga u lobanju, jer jedva ima mesta da se udje![]()