Vops

Meni isto nikad ne veruju da sam punoletan ( opet,zbog bejbifejsa) :lol:
Inace to ni za dzabe ne bih uzeo :D

Kasno sam se setio da mogu da joj kazem neki integral, to se uci u cetvrom :mrgreen:
Ali bicarka verovatno ne bi znala, da zna ne bi radila kao promoter

Eh na onoj vrucinstini bi popio da ne kazem sta :lol:Mozete vi da pricate sta hocete, ali se meni to pivo svidelo. Ako je vec gorko sranje, bolje da je gorko sranje sa grejpfrutom

Koja crna Ada,zgrozim se od same pomisli na rulju beogradskih jadnika koji se kupaju u onom prcvajzu ...Pre cu da odem na Dunav :lol:

Ista govna plivaju i u jednom i u drugom. Mada meni se vise cini da ti imas nesto protiv Beogradjana nego protiv Ade :mrgreen: Inace nije Ada samo bara, pardon jezero, imas tu i gomilu fudbaliskih, teniskih, kosarkaskih i golf terena. Mozes da iznajmis bajs, rolere, stonitenis sto... pa ko voli nek izvoli.

svejedno, Ada je njesra
ja uvek idem na moje jezero u selu, 3-4 km od kuće, uglavnom bajsem opičim, a može tim putem baš dosta da se ide, skroz do Tamiša, pa do Dunava, skrene se kod Knićanina, pa na Titel :cool:

Ista govna plivaju i u jednom i u drugom. Mada meni se vise cini da ti imas nesto protiv Beogradjana nego protiv Ade :mrgreen: Inace nije Ada samo bara, pardon jezero, imas tu i gomilu fudbaliskih, teniskih, kosarkaskih i golf terena. Mozes da iznajmis bajs, rolere, stonitenis sto... pa ko voli nek izvoli.

Mozda,ko zna,narod je seljana ovde poprilicno,smuci mi se svaki dan u busu...

a sta fali majke ti :p
pa na 35 C bolje i to, nego oni uzasni bazeni na kojima je tolika guzva da nemas gde peskir da stavis, a da bi usao u bazen treba red da cekas :lol:

Fali dosta toga...Bolje da se kupam u bari u faveli Sao Paula nego na Adi. To je prosto degradirajuce . Rulja sirotinje koja ce zarad toga da bi se okupala,guzva se u Adi...Neka hvala bolje mi je u kadi ;)

hahaaa zato ja imadem moje jezero, ebitee see :P
2859_1087208493636_4710910_n.jpg

care odakle si?

fazon ako jace zamahnem rukom odvalicu nekoga u lobanju, jer jedva ima mesta da se udje :lol:

Ni na Adi nije bolje. Zato ja i ne zalazim na ta mesta. Gomila ocajnih ljudi koji zele da se okupaju po svaku cenu...

Zato ovako gospodski,odemo negde na neko jezero,rostilj ,pivo,zika, bleja ;) Imam gde da se okrenem...

Back