Vops

Nisam to Bip pivo video godinama , cak ni u Beogradu , a ovde ga severnije nema nigde ni od korova , mislim i nije neka steta realno ,al je sranje sto smo od nekad 10-15 pivara ostali na 3-5 . :(

Interesantno,upravo je BIP-jako pivo najjace pivo u Srbiji. A nema ga skoro nigde...

Bilo nekad...

Inace,ovo je meni najodvratnije pivo
weifert.jpg

vama?

Meni je odvratno svako pivo koje van staklene flaše i frižidera provede više od 10 minuta.
Od svih najviše mi prija Becks, jer inače generalno nisam pivopija, niti pijem isto da bih se napio. Mogu da popijem maksimalno 3 deci sveže otvorenog ohladjenog, u stvari ja i nisam sposoban da popijem više od 3 deci bilo čega a da to ne bude na silu i uz muku. Svaka čast onima koji popiju 7-8 litara piva i napiju se.

Ja prosle nedelje svaki dan za vreme skole uzimao 2 staklenca i eksirao :lol:
uhvati me taman tek da brze prodje dan xD

inace,pivo najvise volim da pijem od alkohola,toliko sam se navikao da mi draze od vode :)
koliko god litri piva popio ,ujutru necu osecati glavobolju niti mucninu xD

Nisam mislio da će doći dan kada ću ovo reći, al' pivo je počelo polako da me smara :confused:
Mislim, u zadnje vreme sam kupovao samo u toj šugavoj prodavnici koja radi 24/7 al' nekako je najbljutavije pivo kod njih, iako je najhladnije.
U prodavnici do nje je vruće al jeftinije.
U najbližoj je i jeftinije i bolje al' ta radi samo do 19,20h otprilike -.-
I tamo nisam dugo kupovao, uvek se obezbedim u večernjim satima...

Čini mi se da se pogoršao kvalitet jelena, a Lav mi je dobar samo u manjim količinama jer me posle par litara smori onaj prenaglašeni ukus ječma.. za skuplja neam para :(

Sad cepam vino, dvolitra 210 dinara, kombinujem s kiselom i miran Banat

Back