Vops

Petar BSK

Veoma poznat
Poruka
10.059
Tema o picu boljem od olimpskog nektara. Sad koje vam je omiljeno pivo? Juce sam probao ovo MERAK pivo u staklenoj flasi od pola litre. Mogu vam reci da ima jako dobar ukus i bas mi je leglo ! Kad sam video reklamu,mislio sam da je blago retardirano al je odlicno.

Po meni je to lose pivo. Pola krmace mozes da popijes,druga polovina je robija. Ako ikad naletis na ovo obavezno kupi i probaj. Vise nijedno pivo neces piti osim ovog.
41784_41570121532_3910096_n.jpg

meni se od novih sada svidja i ovo!

pivo_staropramen_lim_05_l.jpg

Eventualno kada skoknem do Tempa,vaistinu ga nema u prodavnicama...U Tempu je flajka od 0,3l 100 dindži a u kafićima neuporedivo više.

P.S.Našao sam u Banji jednu malu prodavnicu sa irskim Guinness-om,popio sam im sve zalihe.:(

Već skoro 14 godina smo u vezi , a ova stara flaša i etiketa u sredini su mi posebno na srcu . :heart:
lavv02medium.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Mada u poslednje vreme od kada su napravili one odvratne konzerve sa ustaskim i ciganskim simbolima ,:roll: sve vise prelazim na Nikšićko i ovaj novi zaječarski Pils Plus , iznenadjujuće je dobro . :ok:
Ova strana koja se pune kod nas su mi sranje , ili možda nisam navikao da ovde to pijem , al kad je kriza i razredjivač može da prodje samo da drmne .

Ne znam bas ,posle sedmog bas i nije isto ko posle prvog .

pa jbga druze,ti imas lovu,mi sirotinja nemamo 700 kinti da popijemo 7 piva negde jer je vops 100 kinti po flasi. u birtiji je negde oko 70-80 dinara,a ljudi koji izadju u grad sa 300 kinti nemaju lovu za to. ja popijem 3 valjevca i stigao sam tvoju meru od 7 jelena. od jelena nikad nisam imao problema sa stomakom,nikad nisam povracao niti imao ujutru mamurluk,dok od valjevskog uvek! Lav mi je isto ok pivo,ali mi je i ono slabo i njega mozes dosta da popijes i da normalno funkcionises,dok od niksickog ili valjevskog je vec problem.

Back