Vops

Nisam mislio da će doći dan kada ću ovo reći, al' pivo je počelo polako da me smara :confused:
Mislim, u zadnje vreme sam kupovao samo u toj šugavoj prodavnici koja radi 24/7 al' nekako je najbljutavije pivo kod njih, iako je najhladnije.
U prodavnici do nje je vruće al jeftinije.
U najbližoj je i jeftinije i bolje al' ta radi samo do 19,20h otprilike -.-
I tamo nisam dugo kupovao, uvek se obezbedim u večernjim satima...

Čini mi se da se pogoršao kvalitet jelena, a Lav mi je dobar samo u manjim količinama jer me posle par litara smori onaj prenaglašeni ukus ječma.. za skuplja neam para :(

Sad cepam vino, dvolitra 210 dinara, kombinujem s kiselom i miran Banat

Pa kad ga loces ko lud, unesi malo zivosti, uzmi vino(medvedju krv) 190din u diskontu ;).
Ja sam ga pre mesec dana ljustio sa ortakom(cisto da ne uzimamo stalno pivo)

Bogme jedno od najboljih piva koje sam pio :
bb_bazant.jpg

Cirkao sam ga u nekom pabu u Bratislavi,bilo je vazon ( zbog promene evra itd) 100 dinara ,jeftinije nego bilo gde u Srbiji .

Ovo je isto sasvim OK,pravo cesko,svetlosnu godinu ispred Staropramena
bb_gambrinus.jpg

Posto sam degustirao slovenska piva,zelja mi je da krenem u germansku turu jednoga dana :D

Vino je najgore da se co'ek napije od njega. Zdrava je casa uz obilan obrok, ali za pijancenje nikako.

jes' gadno je, pogotovo jer cepa glavu i čak i kad se ne napiješ :D
Ja sinoć popio litru, malo me taklo a jutros me šibao stomak i udarala glava xD
Al' kako god, to ti je opet nešto najeftinije pored piva
neam ja para za votke, viskije i ostala skupa srranja

A vinjak u životu više ne pijem još od onog dana kad sam cirkao prvo rakiju pa vario pa onda cepao vinjak i probudim se sa nateklom glavom u haosu, u seoskoj kući
I neki lik na ulici mi govori kako je moja žurka bila gotivna, a prvi put ga vidim :rotf:
i jedna bičarka je ostavila kilo sjaja na svakom krevetu i fotelji, sjajilo se bogme ko mlečni put :lol:

joj sto mene smara vops
načne me i šta ću
mislim nisam pro
al ono
odes a trijece sabije 6 beksa od 0,5
u 2 sara kulmi uveče šta ćeš trezan
molim etila akkohol

Back