Markedjani GT
Početnik
- Poruka
- 27
Malko je zamrla tema skupa, ali ako zazivi - voleo bih Vam predstaviti mog novo-upoznatog prijatelja koji je i te kako zainteresovan za neku pricu poput nase...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Malko je zamrla tema skupa, ali ako zazivi - voleo bih Vam predstaviti mog novo-upoznatog prijatelja koji je i te kako zainteresovan za neku pricu poput nase...
------mhmh, pita jedan lick da li da menja svoju vectru 2.5 V6, to je jedan od losijih motora, za saab priblizno godiste, ne znam koji saab bese...
reko treba da menjas. kaze: ali ovo je opel...
i ne znam sta je uradio posle

uuu, dobra starina! za svaku pohvalu! koje je god, koji motor?
Da li je taj na slici tvoj?
pozdrav svim volvasima
Taman posla da zamre!!!
'Cu sve da vas streljam od reda!!!
Samo malo da se organizujemo, jer koliko vidim, svi su u nekoj guzvi sa obavezama, pa smo samo malo prolongirali stvari do daljnjeg, ali skup Volvasa ce sigurno biti, u to nemoj da sumnjas!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:shock::shock::shock:
Ja sam imao neke delove za ovako nesto,prozore.....vrata sa stubom i slicno.....mislim da mi je to jos negde kuci u nekoj supi...!!!!!!!
Smatram da je ovo pravi primer zasto klub treba da zazivi. Osim sto cemo se okupljati, jesti, piti, jbavat i pricati lovacke price, smatram da ovako nesto svima moze pomoci u teskim situacijama. Svi smo bili u situaciji da nam fali neka sitnica, koja bi nas inace kostala 200-300 jevreja, a u stvari ista ta stvar nekome trune u garazi...
Mislim da sam Vam docarao moje vidjenje :shock:
pozdrav svim volvasima