VOLVO I SAAB

naravno da ne, za mene i ostale volvase, ne, ali priznajmo za vecinu da. BMW, benz i ostali. Oni imaju ime, i nesto jednostavno sto privlaci ljude, po meni ljude koji ne cene sebe, i svoj zivot,a to je znak na haubi.
Pre bih vozio dijagonalu, sto kaze nama nam dragi drug trucker, nego 4 kruzica, ili propelere od aviona...

Bilo bi nepošteno ne priznati BMW-u i Mercedesu to što jesu... Mercedes eto iz inata prema uvreženom mišljenju kod nas - ne volim. Švedska auto industrija je počela sa proizvodnjom veoma bezbednih automobila u odnosu na ostale, jer su u principu ti ljudi opterećeni svojim lošim natalitetom...svaki život im je veoma dragocen...poštuju život svakoga na svetu, jer znaju šta znači gubitak čoveka. Kada bi naša "auto industrija" makar peti procenat brinula o nama koliko Volvo ili Saab, momentalno bi prestali sa proizvodnjom one konzerve na 4 točka koja se zove Jugo... Takođe ne vredi posmatrati auto samo kao način da u saobraćaju sačuvaš glavu... Naravno da je to bitno, najbitnije ali nije bitno svima. Ne posmatraju svi stvari na taj način... Neko bira zbog dizajna, tj. lepote nekog automobila, neko zbog motora, neko zbog dobre mreže servisa i jeftinih delova i.t.d...

@damnjan:Nemam obicaj da davim ljude,ipak shvaticu to kao kompliment! Ja sam za zamenu remena i komplet servis (ulje,filteri...) dala 630 eura sto je podnosljivo s obzirom da se remen menja na 160 000. Normalan servis dodje oko 300 eura.Sad bi trebalo da menjam kocnice po njihovom planu pa cemo videti koliko ce uzeti. Sto se unutrasnje opreme tice..kombinacija koze unutra ,manuelni menjac,spikerfon,original muzika, odvojena klima,jedino mu fali cd sarzer ali sam povezala mp3...pokusacu da pronadjem neku sliku pa cu je poslati

Bebo, sad si i mene odusevila - devojka se razume sta je remen! Nisam verovao da cu i to da dozivim...

Ma sve je to lepo, nego zamisli samo situaciju gde ti popravljas kamion, a tvoja devojka ili zena ti stoji nad glavom i zvoca kako nisi dobro stego taj sraf i t.d.:lol::lol::lol:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:shock::shock::shock:

@damnjan:Nemam obicaj da davim ljude,ipak shvaticu to kao kompliment! Ja sam za zamenu remena i komplet servis (ulje,filteri...) dala 630 eura sto je podnosljivo s obzirom da se remen menja na 160 000. Normalan servis dodje oko 300 eura.Sad bi trebalo da menjam kocnice po njihovom planu pa cemo videti koliko ce uzeti. Sto se unutrasnje opreme tice..kombinacija koze unutra ,manuelni menjac,spikerfon,original muzika, odvojena klima,jedino mu fali cd sarzer ali sam povezala mp3...pokusacu da pronadjem neku sliku pa cu je poslati

Ok hvala Marina (: samo mogu da te zamislim u kombinaciji limuzine i nekih naocara za sunce, lepog tela...

tvoj rejting bi se popeo na visi nivo - svaki muskarac bi te se plasio :) pa cak i kamiondzija :D

ocekujemo slike...pozdrav

Bilo bi nepošteno ne priznati BMW-u i Mercedesu to što jesu... Mercedes eto iz inata prema uvreženom mišljenju kod nas - ne volim. Švedska auto industrija je počela sa proizvodnjom veoma bezbednih automobila u odnosu na ostale, jer su u principu ti ljudi opterećeni svojim lošim natalitetom...svaki život im je veoma dragocen...poštuju život svakoga na svetu, jer znaju šta znači gubitak čoveka. Kada bi naša "auto industrija" makar peti procenat brinula o nama koliko Volvo ili Saab, momentalno bi prestali sa proizvodnjom one konzerve na 4 točka koja se zove Jugo... Takođe ne vredi posmatrati auto samo kao način da u saobraćaju sačuvaš glavu... Naravno da je to bitno, najbitnije ali nije bitno svima. Ne posmatraju svi stvari na taj način... Neko bira zbog dizajna, tj. lepote nekog automobila, neko zbog motora, neko zbog dobre mreže servisa i jeftinih delova i.t.d...

grota je sto zbog bezbednosti ljudi ne biraju vozila...

moj prijatelj je imao crvenog. 440.....san snova..samo ne znam koliko mu je realna cena

Realna cena mu je mala - u Nemackoj mozes da ga nadjes za 150, 200 eura. A ima nesto u vezi tog auta sto me tako privlaci, jednostavno ne mogu da opisem. Ja mog zovem "mali", jer sve drugo sto imam i vozim je vece od njega pa on jadan dodje kao posinak na parkingu :D Ali ide kao smrad... Merio sam ga sa polupunim rezervoarom kod nekih cigana na digitalnoj vagi (inace tacna u gram) i ispade da je tezak svega 950kg! A ima 120 konja, pa ti vidi...

Back