Ko ti je taj Dragan iz zemuna? Taj nije i nije neki majstor ako ti je to rekao.
Hidro podizac ti pomera ventile i nalazi se na radilice koliko ja mislim a i da nije tako , znam da moze da se promeni i nije neki veliki problem, majstor mora da ti skine usisnu granu i da skine poklopac motora da stigne da radilice , tu samo ime vise posla inace ko zna to da radi nije problem nikakav.Inace da ti kazem cisto da znas za mercedesa a klasu 99god jedan hidro podizac kosta 850din a taj motor ima 8 hidro podizaca , koliko ima ventila toliko ima hidropodizaca, ne moraju svi da se menjaju nego samo oni koji su losi mada bi bilo najbolje da se sve promene. I jos nesto ako ti auto u mesti na leru lupa-cvokoce kao dizel tk tk tk tk

takav zvuk onda je to moguce hidro podizac,moze i da ti ne lupa kada je hladan motor i kada ga uplis tada nabije vecu kompresiju pa se ne cuje ali kada se zagreje i kada razbije ulje onda krece da taj zvuk. Mozda i ulje nisi menjao duga ili je ulje lose-fals pa hoce i zbog loseg ulja nekada da se cuje mozes i da promenis ulje da sipas novo pa da proveris da li slabije cuje.