Alaman
Zainteresovan član
- Poruka
- 379
Ti si onda još dobro i prošao. Da je bilo hladnije mogao ti je i blok pući.
Ja sam prosao extra dobro, jer sam i ja prvo pomislio na blok ili glavu, kada je poceo ucestalo da trosi tecnost iz hladnjaka, ali sva sreca, samo hladnjak.
Nego... znao sam ja da mi tecnost nije za ispod -5, jer sam je testirao sa meracem pre zime, ali se nisam nadao da ce biti manje od toga, jer sam verovao vremenskoj prognozi (naravoucenije: nikad ne verujte vremenskoj prognozi!!!
)!!!Pozdrav ljudi,
Već sam se uplašio da ste odustali od ove teme. Ukratko, vozimo (žena i ja) v40 1,9td 99 i vw kojeg ćemo se rešiti u korist još jednog volvo-a. Trebaće nam malo saveta, pa ako ste voljni da navalimo.
Poz
Pozdrav i vama, i dobrodosli u "Volvo" pleme!!!
Moja velika zelja da se osnuje Klub Volvoa u Srbiji je trenutno na "Stand by" rezimu, i ceka trenutak kad cu imati vise slobodnog vremena da to ponovo pokrenemo i najzad organizujemo i skup!!!
Sto se tice kupovine Volvoa u vasem slucaju, sve zavisi od budzeta kojim raspolazete, ali generalno moj savet je da ne treba kupovati Volvo u Srbiji, jer se sigurno nije adekvatno servisirao, obzirom da imamo samo par kvazimajstora, koji u stvari nemaju veze s' mozgom!!! Ako ste u mogucnosti da vam neko doveze Volvo iz inostranstva, obavezno to i uradite, a ako nemate nikoga ko bi to mogao da vam uradi, budite vrlo oprezni ako se odlucite na kupovinu u Srbiji!!!
Pozdrav!!
Pita alaman kako volvoi... moj zezao ali problem resen... otisle dve "bobine" u aut... zamenjene... nimalo jeftine... ali sad ide ko zmaj. Inace to je kako kazu majstori jedina falinka volvoima s40 i v40 koji su do '00 godista... kasnije je mozda i to sredjeno mada ne znam![]()
Pozrav velikom poglavici (osnivacu ove teme)
Znaci: Volvo ide ko zmaj?... pa naravno, poglavica i mora da ima najbrzeg konja u nasem plemenu!!!