VOLVO I SAAB

Pozdrav svima! Nisam se nikada javljao na forumu, ali postoji velika mogucnost da se od ponedeljka prikljucim Volvo klubu, pa me interesuje par stvari...

Naime, skoro sam prodao Jeep Grand Cherokee-ja i sada treba da uzmem nesto drugo...da ne duzim, video sam jedan XC90 i odlepio za njim, ali to je sve preko neta, tek treba da ode da se pogleda...sad, znam da je Volvo vrhunska marka, zato ga i uzimam, ali ipak oprez nije naodmet.

U pitanju je XC90 D5 2.4 2004/5...presao 70000, bar tako kazu...e sad, nadam se da cu moci da obezbedim majstora iz Grand Motorsa da krene samnom (ja sam iz BG, auto nije) ali da pitam i vas, ako neko ima iskustva, na sta da obratim paznju? Motor, unutrasnjost, voznja?
Ima li nekih znakova koji se lako prepoznaju ako nesto nije u redu?

Citao sam gomilu opisa na netu, ali ozbiljno mislim da prestanem jer su svi neverovatno pozitivni i bojim se da ako ovaj XC ne bude ok, razocaracu se i necu hteti nijedan drugi...hvala unapred.

Samo trazi redovno servisiranje. Kad predje 250 000km onda treba da brines o proslosti. Ovako 70 000km za mazgu od auta (SUV) nije nista.
Sa srecom i ocekujemo slike...
pozdrav

Hvala, mislim da motor (D5) ne bi trebalo da bude problem, niko, ali apsolutno se na forumima vlasnika ne zali na njega, niti na menjac...svi koji imaju primedbe imaju ih na T6 koji uz to trosi kao lud...iskreno, brine me samo da li je udaran, da mu nije skidana kilometraza i da li mu je elektronika u redu...slike, ako Bog da i sve bude u redu, stizu sigurno...pozdrav.

Niko nije pobegao nigde, jugashine. A i kad ga budemo napravili nece to biti "sajtic" nego sajt, kako Volvo-u i dolikuje.
Mislim da sam tebe zakacio na nekom forumu, Blindman tuning ili tako nesto.
Nikad mi niste bili jasni sto se trudite oko tih jugica? Zar ne vidite da su te kante ruznije od ciganskog ringispila kad ih "tjunirate"? To se radi nekim rasnijim autima a ne kutijama jugoslovenske proizvodnje :lol: Ja jesam patriota ali ne toliki da rizikujem zivot svaki put kad uletim u krivinu sa 40km/h.

Da,da.Imam zastavu 128 koju vozi cale jos uvek jer je njegova.A Volvo 66 je moj.i znam da je tako.ali ja za zastavu mogu naci deo i u nekom vecem megamarketu a za Volva ni u AUSTRIJI nema,nego sam pravio kineticki zglob za deku(Volva)(zglobovi od wv Golfa 2 do menjaca i poluosovina sa kombija transporteraWV.

Danas sam sipao Super u Bosni,1,85 Km a plin 1Km(KM je 42 din)jeftino.
I juce sam terao Volva,sklopio sam kineticki i ideeee.
Sledece je kocnice da se srede zbog tehnickog i mene samog.(koci ali nekako losije nego zajdza).Delova za njega ima samo pod DAF jer je tako i vodjen a ne kao Volvo.A cuo sam od coveka kod kojeg sam uzeo auto da je samo 4 volva 66 DL i GL kupljeno u SFRJ!A evo i slika mog novog mezimca.

Najzad neko sa pravom masincinom od Volva medju nama!!! :ok::ok::ok::worth::worth::worth:

Sad definitivno mozemo da napravimo dugo ocekivani klub, i da imamo sa cim i da se pofalimo!!!

@101stAirborne, svaka cast na izboru, i zelim ti da te sluzi dugi niz godina!!!

Pozdrav svima ostalima, malko sam bio odsutan (poslovi, poslovi, poslovi.... Skupljam pare za novi XC70:D).

Nista od slika veceras, samo par pitanja ako neko zna, dok ga ne oteram u Grand Motors - jel moze ugradjeni telefon da se koristi sa obicnom SIM karticom ili treba neka posebna? I kakvo je stanje sa navigacijom, kako se to kod nas podesava?

Nista od slika veceras, samo par pitanja ako neko zna, dok ga ne oteram u Grand Motors - jel moze ugradjeni telefon da se koristi sa obicnom SIM karticom ili treba neka posebna? I kakvo je stanje sa navigacijom, kako se to kod nas podesava?

obicna kartica se koristi...videces ispod tastature za telefon ima deo koji izlazi, valda je i kod tog volvoa, i tu ubacujes SIM. i na instrument tabli ti je inbox, outbox i slicno...Zvucnik ti je u naslonu za glavu. Mozes i SMS poruke da kucas...

pozdrav.

Back