Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E vidiš kako ti znaš.Možda neću MORATI ali svaki iole normalan čowek i patrijota bih osećo moralan dužnost da muse zahwali
Naravno da ne voli, kakvo je to pitanje.@lapsi Lapsi, voliš li ti Republiku Srpsku?
NedokršteniLjudi su nekako loši postali, previše su neposredni za moj ukus a iza te neposrednosti krije se neka koristoljubivost. A običaji tipa "idemo u šumu po badnjak da se očepimo od alkohola" nekako nisu za mene. Svi običaji kod Srba svode se na orgijanje sa alkoholom, slave, svadbe, ispaćaji i tome sličnom.
SjajanKakav je to avatar?
![]()
Sada si me podsjetio na situaciju iz srednje, kolega iz razreda u školu došao u nekim lakiranim cipelama.Sjajan
Suvise si potkapacitiran da shvatis znacenje avatara , zatoSada si me podsjetio na situaciju iz srednje, kolega iz razreda u školu došao u nekim lakiranim cipelama.
Kaže jedan - kakve su ti to cipele?
Odgovori ovaj - šta im fali?
Opet kaže prvi - ništa, sjajne su.
Nediraj je to mi je ćera,polako,nauči će kad poraste
To je tesko ukratko objasniti ukoliko do sada nisi stekao taj osecaj ali geografija svakako nije.Pa šta jeste? Mene to baš zanima. Ja sam odmalena bio izrod i nisam to kapirao. Ni u osnovnoj školi nisam razumeo tu frazu "ljubav prema otadžbini". Ni kada je rat počeo nisam kapirao to loženje na nacionalnost. Možda zato što sam genetski izmućkan ili zato što ne vidim stvaran smisao u svemu tome...
Npr. ja se 10x prijatnije osećam na u GR na moru i kao kod kuće nego u gradu gde živim. Volim neke ljude i u Srbiji, ali i u ostalim zemljama.
Nr samo Englezi....Ameri, Australijanci, Kanadjani, Juzboafrikanci, Japanci, Munezi, Koreanci, Rusi, Finci, Nemci (u nezto manjoj meri), Francuzi (na malo drugaciji nacin).To Englezi samo piju po pabovima. Sve u svemu ne odgovara mi sve to i pobegao sam od svega toga na svu sreću. Nekome se rodi dete ja moram ići 300 km "da ga ispoštujem". Pa prvi rođendan takođe. Sve to mene guši, ja volim slobodu, da ja raspolažem svojim vremenom.
Nemam ja sto života pa da me voza kome se kako prohte. Nije to ko ranije da je sva familija u jednom gradu ili selu, to sad raštrkano na sve strane.Nr samo Englezi....Ameri, Australijanci, Kanadjani, Juzboafrikanci, Japanci, Munezi, Koreanci, Rusi, Finci, Nemci (u nezto manjoj meri), Francuzi (na malo drugaciji nacin).
A ispostovati nekoga samo moze da sluzi na cast..
Po meni je to najveci problem zapada - otudjenost, odsustvo empatije i prenaglaseni individuizam.
Ok... nekome to prija....i postujem tudju volju.
Sve ok.Nemam ja sto života pa da me voza kome se kako prohte. Nije to ko ranije da je sva familija u jednom gradu ili selu, to sad raštrkano na sve strane.
Volim ja naše običaje ali ne mogu se cimam 300 km kome se kako prohte. Volim vikend samo za sebe, uživam u svom slobodnom vremenu i izluđuje me kako mi to neko pokvari. Proslavi prvi rođendan ili slavi u užem krugu porodice, uvek se mislim kad ovaj narod stigne nešto da poradi od silnih terevenki.Sve ok.
To je upravo ta vrsta otudjenosti o kojoj sam pisao.
Tebi to prija.
Meni ne.
Sve ok
Lijepo ću te prijaviti moderaturi zbog zastava u avataru.Suvise si potkapacitiran da shvatis znacenje avatara , zato.
Волим је,али умерено,у смислу да нисам спреман да је браним од непријатеља.Volite li svoju državu? Snalazite li se u njoj ili lutate kao stranac? Koliko vam je pružila ili uskratila?
A stanovnike? Da li ste je voljeli i bili ponosni što ste stanovnik te države, a ako ne kada ste se odvojili od identifikovanja sa njom?
Šta bi mijenjali u svojoj zemlji?
Jeste li spremni braniti je srčano od neprijatelja?
Možda bi je rado napustili?
Koje su prednosti biti stanovnik zemlje koju smatrate svojom državom?
Da li je osjećate kao svoju?
Zakljucili smo da su terevenke gotovo svuda u svetu.Volim ja naše običaje ali ne mogu se cimam 300 km kome se kako prohte. Volim vikend samo za sebe, uživam u svom slobodnom vremenu i izluđuje me kako mi to neko pokvari. Proslavi prvi rođendan ili slavi u užem krugu porodice, uvek se mislim kad ovaj narod stigne nešto da poradi od silnih terevenki.