Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.179
Koji si ti djavo.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji si ti djavo.
![]()
U definiciji države stoji ,,društvena zajednica,,! Društvenoj zajednici teško je pripojiti i definisati jedan mentalitet.U koju kategoriju spada mentailtet stanovnistva ?
Što reče jedna moja prijateljica svojoj drugarici koja odbija da je upozna sa bilo kojim muškarcem koji pokaže zanimanje, jer je mnogo voli - “molim te smanji malo tu ljubav i upoznaj nas!”Ја јако волим те другарице! Зато, разлаз.
Sve u vladajućoj partiji, osim mene. Polako. Sada radim na preobraćanju. Ima rezultata.Što reče jedna moja prijateljica svojoj drugarici koja odbija da bilo kog muškarca koji pokaže zanimanje upozna sa njom, jer je mnogo voli - “molim te smanji malo tu ljubav i upoznaj nas!”
ulaziš u vladajuću partiju?Sve u vladajućoj partiji, osim mene. Polako. Sada radim na preobraćanju. Ima rezultata.
Ne, nego se seli u ŠveCku.ulaziš u vladajuću partiju?
Tvoj (najjači) najveći rezultat će biti kada otkriješ wc šolju.Ne, nego se seli u ŠveCku.
To će joj bit najjači rezultat od rođenja.
Prestigoše nas :/8:9 za nas
I ne samo Sarajevo!Točno sam znao da će se rezultat preokrenuti kada dođe Simo Misterija, pa sve i po cijenu toga da indirektno prizna da voli Sarajevo.
Ja tek sad vidim da si pertowicti ocigledno svoju ne volis.
sve vreme se meces u Srbiji a bosanka si
Ti i ja imamo jednu zajedničku tačku.Ni jedan ni drugi ne volimo Hrvatsku,svaki iz svojih razloga.Točno sam znao da će se rezultat preokrenuti kada dođe Simo Misterija, pa sve i po cijenu toga da indirektno prizna da voli Sarajevo.
Ma vidim, Symo Mystère i ostali patriotski trooperi.Prestigoše nas :/
Pa dobro, ali ja ne volim ni BiH ni Srbiju, moja netrpeljivost je sveobuhvatna.Ti i ja imamo jednu zajedničku tačku.Ni jedan ni drugi ne volimo Hrvatsku,svaki iz svojih razloga.
Ne znam. Meni to deluje kao mentalna iluzija. Koju Srbiju voliš? Ovu teritoriju sada ili onu od pre 500 god? Da li voliš Mileta iz Lajkovca kog ni ne poznaješ? Šta više voliš? Adu ili neku plažu u GR ili Tajlandu?Obozavam Srbiju, kao celinu.
Pa dobro, ali ja ne volim ni BiH ni Srbiju, moja netrpeljivost je sveobuhvatna.
![]()
Simo je otisao u Njemacku ,na prljavi zapad da hvali Ruse i DodikaNe, nego se seli u ŠveCku.
To će joj bit najjači rezultat od rođenja.
BiH, Hrvatska i Srbija mogle bi biti divne države, jedino bi trebalo jedan veliki broj njihovih građana relocirati na Novi Zeland.
Pa ko gotivi ministarstva?Kad se kaže država prvenstveno se misli na ministarstva kao na najistaknutije institucije države koje imaju neposredan dodir sa stanovništvom.
Simo je otisao u Njemacku ,na prljavi zapad da hvali Ruse i Dodika![]()
A to jeste utopijska jedna velika istina. I to jedna drzava.BiH, Hrvatska i Srbija mogle bi biti divne države, jedino bi trebalo jedan veliki broj njihovih građana relocirati na Novi Zeland.
To koliko je Srbija ogavna zemlja nemoguće je opisati jednom civiliziranom ZimbabvljaninuBiH, Hrvatska i Srbija mogle bi biti divne države, jedino bi trebalo jedan veliki broj njihovih građana relocirati na Novi Zeland.
Ne stavljaj mi Srbiju u isti koš s Afrikom!To koliko je Srbija ogavna zemlja nemoguće je opisati jednom civiliziranom Zimbabvljaninu
Ko da ga gledam ,najeo se njemackih koljenica ko loptica iz koje samo oci vire ,nosi majicu sa slikom Dodika i psuje smrdljivi zapad.Koliko Simo ima kila? Ne dole, sveukupno.