- Poruka
- 6.261
tema iz 2003 na brzaka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta znači "kao meda"?aha a kad yebe ko meda, onda je sa emocijama![]()

kad guzi natenane celu nocŠta znači "kao meda"?
jel sednete ispod dva drveta i pocnete da drqate, a?Ja volim kad se takmičimo ko će prvi da svrši![]()

Hahahaaaajel sednete ispod drveta i pocnete da drqate, a?![]()
Izgleda da ti nikada nisi seksao?Ja volim kad se takmičimo ko će prvi da svrši![]()
Ma begaj brekad guzi natenane celu noc
I netfliks i hbo, pa ne znaš de ćeš preMa begaj bre
Ko ima vremena za to pored Netflixa
Jednom cu otvoriti temu kako izgleda seks koji traje celu noc....kad guzi natenane celu noc
Nemoj ko boga te molimJednom cu otvoriti temu kako izgleda seks koji traje celu noc....
Nemoj molim teJednom cu otvoriti temu kako izgleda seks koji traje celu noc....
ne znas ti sta valja...ustanes ujutru a ne osecas nista dole...a laka ko perze i fijuche vetar kroz....Ma begaj bre
Ko ima vremena za to pored Netflixa

Karo sam!Izgleda da ti nikada nisi seksao?
Nisam u to siguran kao i da imas vise od 14 godina.Karo sam!
Sta je ovo?ne znas ti sta valja...ustanes ujutru a ne osecas nista dole...a laka ko perze i fijuche vetar kroz....![]()

Mlad dečko, može praunuk da ti budeNisam u to siguran kao i da imas vise od 14 godina.
Ја исто немам живаца за то у фазону сам ок ради ти шта хоћеш ал мени пусти тај нетфликс и додај ми сендвичne znas ti sta valja...ustanes ujutru a ne osecas nista dole...a laka ko perze i fijuche vetar kroz....![]()
I ja cenim da je tako...Mlad dečko, može praunuk da ti bude

***** sam mnoge dečke ja!Nisam u to siguran kao i da imas vise od 14 godina.
pa kad jadna nije vidla u UHD 4k netfliks pa bleji ko tele, a meda je samo zumba i ebe mu se de joj glavaЈа исто немам живаца за то у фазону сам ок ради ти шта хоћеш ал мени пусти тај нетфликс и додај ми сендвич