blondi:sa tobom?Solution:Vas dve, take a room 8) :wink:
PS... drži se teme... budi brz![]()
Cuj, nisam mislio, ali kad se vec nudis
I ne malena, ja nisam nikada brz, mozes da proveris kad god pozelis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blondi:sa tobom?Solution:Vas dve, take a room 8) :wink:
PS... drži se teme... budi brz![]()
...konacno jeeeenaiva:Seks na brzaka?
Kako da ne, kako da ne.
To znaci da je strast na vrhuncu i da varnice sevaju na sve strane...
Cemu onda cekanje?
Mesto - nevazno
Ljubav koja traje?
Kako onda na brzaka, ne ide ljudi!
Nego poljupci, jezicic po celom telu, lagano milovanje, uh.... ovo mi nije trebalo

goodday:...konacno jeeeenaiva:Seks na brzaka?
Kako da ne, kako da ne.
Cemu onda cekanje?
Mesto - nevazno
Ljubav koja traje?
Nego poljupci, jezicic po celom telu, lagano milovanje, uh.... ovo mi nije trebalo![]()
Uh, uh... Vrlo inspirativno... U dahu napisano, iskreno... svaka cast. :wink:naiva:Seks na brzaka?
Kako da ne, kako da ne.
Cemu onda cekanje?
Mesto - nevazno
Ljubav koja traje?
Nego poljupci, jezicic po celom telu, lagano milovanje, uh.... ovo mi nije trebalo
-bila si vishe nego dobra.....evo ti zapalinaiva:goodday:...konacno jeeeenaiva:Seks na brzaka?
Kako da ne, kako da ne.
Cemu onda cekanje?
Mesto - nevazno
Ljubav koja traje?
Nego poljupci, jezicic po celom telu, lagano milovanje, uh.... ovo mi nije trebalo![]()
Mislim, jesmo li istovremeno???![]()

goodday:-bila si vishe nego dobra.....evo ti zapalinaiva:goodday:...konacno jeeeenaiva:Seks na brzaka?
Kako da ne, kako da ne.
Cemu onda cekanje?
Mesto - nevazno
Ljubav koja traje?
![]()

-samo do pola....hvalanaiva:goodday:-bila si vishe nego dobra.....evo ti zapalinaiva:goodday:...konacno jeeeenaiva:Seks na brzaka?
Kako da ne, kako da ne.
Cemu onda cekanje?
Mesto - nevazno
Ljubav koja traje?
![]()
naravno. Casu crnog vina i tebi?![]()
bravo blondi citas mi misli samo nemam srece da sretnem vatru kao ti,vec sve neke (zlojebe)blondi:večina ljudi misli da je za spolni odnos važna duga i nežna predigra... mnogima je to obred i ljube se po uvežbanom klišeju... a to postaje sa vremenom dosadno... a kad dođu trenuci, kada ti partner želi pokazati, koliko jako te želi i to odmah -> rešenje: sex na brzaka![]()
... mene posebno pali ono, kada te onako strasno uzme mmmmm.... a pogled na ženu, koja onako podigne skunjicu pa se nasloni preko kuhinjskog stola (ili haube avtomobila) i pokaže gole butine i guzu, i "najdosadnijem" ljubavniku treba da prebudi želju po seksu... pa onaj svileni osečaj odeče, pogled na visoke pete, seksi muška majica u dodiru sa golom kožom ili otkopčan šlic na njegovim farmericama... ma ima toga :wink:
... da ne pričamo o tome da se sex na brzaka večinom odvija na neočekivanim, neuobičajnim eksotičnim mestima ... prava pustolovščina 8)

A kad muze negde ode,a ja ti svratim na posao..da ti nesto donesem!??? Ogromnu sangarepu sa kojom mozes dugo da se igras..???????? A?!apotekarka:Kad bih sad počela da pričam gde, kako i zašto, ispale bi lovačke priče.
Ajde samo malo!
- Uz drvo
- U moru(Jadranskom,Egejskom,Sredozemnom i Crvenom)
- U kupatilu, dok traje dečiji rođendan i kuća je puna rodbine
- Na poslu, kad muž samo svrati da nešto donese
- U kolima, na putu za kvantašku pijacu
- Na tavanu, gde prostirem veš
i sve tako, pa se onda vratimo među ljude i smeškamo se.
Naravno, sex na brzaka je samo začin za "glavno jelo" kog kad se "najedeš" više nemaš snage ni da se smeškaš ni da se ludiraš.Ali sutra je uvek novi dan.
Jel mogu ja da ugasim ovu svecu?goodday:-samo do pola....hvalanaiva:goodday:-bila si vishe nego dobra.....evo ti zapalinaiva:goodday:...konacno jeeeenaiva:Seks na brzaka?
Kako da ne, kako da ne.
Cemu onda cekanje?
Mesto - nevazno
Ljubav koja traje?
![]()
naravno. Casu crnog vina i tebi?![]()
ops:Ljudi, Jupiterijanac na forumu!kriger:blondi, ti povem po resnicina nevarnem mestu je sex hitero ,cuden in vznemirljiv
ops:

pustolovina kažešvečina ljudi misli da je za spolni odnos važna duga i nežna predigra... mnogima je to obred i ljube se po uvežbanom klišeju... a to postaje sa vremenom dosadno... a kad dođu trenuci, kada ti partner želi pokazati, koliko jako te želi i to odmah -> rešenje: sex na brzaka
... mene posebno pali ono, kada te onako strasno uzme mmmmm.... a pogled na ženu, koja onako podigne skunjicu pa se nasloni preko kuhinjskog stola (ili haube avtomobila) i pokaže gole butine i guzu, i "najdosadnijem" ljubavniku treba da prebudi želju po seksu... pa onaj svileni osečaj odeče, pogled na visoke pete, seksi muška majica u dodiru sa golom kožom ili otkopčan šlic na njegovim farmericama... ma ima toga
... da ne pričamo o tome da se sex na brzaka večinom odvija na neočekivanim, neuobičajnim eksotičnim mestima ... prava pustolovščina 8)