Volite li da vas posluže u gostima?

Meliot

Elita
Poruka
23.875
Volite li da vas posluže kada odete negde u goste gde inače ne idete često? Ili ste od onih ljudi koji ne vole da pojedu i popiju kada odu kod neke drage osobe u goste? Ili se poslužite u gostima čisto reda radi da se domaćin ili domaćica ne naljute? :)

Poslednja izmena:
Pa iskreno neprijatno mi je malo, verovatno "tripujem" da maltretiram sve te ljude, ali ono taj fazon "da se ne naljute" :lol: Ne odbijam, posto stvarno nekad mogu ljudi da se uvrede, donekle ih i razumem, kad se vec neko potrudio da te "ugosti" red je bar da probas, pogotovo ako nisi tu dolazio dugo :lol:
Meni nije glupo jer ja u kući idem baš kod sebi dragih ljudi, gledam da ne preteram da ne ostavim loš utisak ali volim domaće đakonije da probam. Sutea kada ti ljudi dođu kod mene podrazumeva se da ću ih ugostiti najbolje što mogu.

Mom sinu dosao drug a ja bas pravila neka peciva, stavim im po par komada i pruzam njemu tanjir a on ce meni - Ne, hvala.
A zasto? - pitam ja, a on sav ozbiljan rece da nije gladan hahaha kako sam se smejala tu pred njim, osetila sam se kao baba kad gura hranu deci ispod nosa u fazonu jedi pa jedi.
Na kraju je popustio i pojeo :batina:
I rekao da je mnogo ukusno bilo 😄

Mom sinu dosao drug a ja bas pravila neka peciva, stavim im po par komada i pruzam njemu tanjir a on ce meni - Ne, hvala.
A zasto? - pitam ja, a on sav ozbiljan rece da nije gladan hahaha kako sam se smejala tu pred njim, osetila sam se kao baba kad gura hranu deci ispod nosa u fazonu jedi pa jedi.
Na kraju je popustio i pojeo :batina:
I rekao da je mnogo ukusno bilo 😄
Saopštio ti ko Vučić, a? :cool: :lol:

Back