Volim...

Drago mi je...
smile.gif

Volim da pijem čas, neskafu ili kakao dok pišem... nekako mi omekša misli :)

Kad dođu oni kišoviti, pa zimski kreativni dani, ispijem hektolitre dnevno...

Čudi me kako uz pivo retko kad pišem nešto ozbiljno :eek: Uglavnom me mrzi a kad sednem pijan ili ispadne totalni očaj ili nezamislivo za moj nivo.

Volim Prijatelje(seriju), poceo da gledam od polovine raspusta i previse sam se nalozio. Sad pravim pauzu da ne bih prebrzo zavrsio xD
Inace sad mogu da formiram listu omiljenih serija... Dakle na prvom mestu... Haus naravno, onda na drugo mesto idu prijatelji onda 30 praznih mesta pa moze koja hoce :D

Volim Prijatelje(seriju), poceo da gledam od polovine raspusta i previse sam se nalozio. Sad pravim pauzu da ne bih prebrzo zavrsio xD
Inace sad mogu da formiram listu omiljenih serija... Dakle na prvom mestu... Haus naravno, onda na drugo mesto idu prijatelji onda 30 praznih mesta pa moze koja hoce :D

Nisi se ti nagledao serija... :lol:

Da l' si lud sine :D
Moja lista bi bila:

1. Black Books/ Breaking Bad
2.Friends
3. Only Fools and Horses
4.Shameless
5.Sherlock

Nisam veliki ljubitelj serija, i ne pratim ih često, više volim filmove
Fasciniraju me ljudi iz mog okruženja koji prate preko pet serija istovremeno
Kad smo kod toga, moraću da počnem da pratim neku, mnogo toga izgleda propuštam

Northe fala ti za Skinse preporuke, gledam, ebena serija :D
Cassie mi je najgotivnija :cool:
I ebo vas Lost, serija je odlična al nije nikako za prvo mesto, nije posoljena umetničkim začinima :cool:

1. Калифорникација
2. Декстер
3. Спартак: Крв и песак
4. Профајлер
5. Злочиначки умови
6. Шејмлес (америчка верзија, британску нисам гледао)
7. Мућке

И да додам од европских серија, једна се истиче по својој феноменалној причи и музици Енија Мориконеа - то је легендарна (крими) серија: Хоботница (La Piovra), ко је гледао зна о чему причам.;)

Poslednja izmena:

Back