Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
pregnant women fetish
svakim danom si sve gori
svakim danom si sve gori
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pregnant women fetish
svakim danom si sve gori
Dobro je što si na vrijeme prestala
Ja sam dok je trajala škola neko vrijeme pila po 3 šolje kapućina dnevno
Ja sada popujem kako kad. Nekad 3 solje kafe, nekad nijednu. Samokontrola... xD
Nego, volim miris suncanog, ali svezeg jutra![]()
Mislim da je to bio poslednji trenutak.
Ubila me je jetra, i dalje se mučim. /:
Iako nije zbog kafe, ali ona je pridodala.
Znam taj miris jutra u vazduhu. Ja volim kasni septembar, i ta jutra. Gde se već rosa hvata po travi, a sunce blago sija.
^.^
si siguran da nije neko samo overio ruzicnjak posle celonocne pijanke?![]()
aaaa skola, boli te uvce uzivaj
volim sto ujutru -pakujem kofere i odlazim- #dreamscometrue![]()
Volim daydreaming više od 'leba, ebeno sam se smorio gajbi, nedostaje mi selo, i moja ružaJoš dve će da procvetaju a ja neću biti tu
![]()
Volim daydreaming više od 'leba, ebeno sam se smorio gajbi, nedostaje mi selo, i moja ružaJoš dve će da procvetaju a ja neću biti tu
![]()
Volim da citam i slusam strasne price u kasne sate.. znam da su to gluposti uglavnom ali ume da bude bas zanimljivo, narocito ako smo negde izolovani a vreme je cudno...
volim i sto se priblizava jesen.
tetovaze na vratu, sa strane.
Aaa, takodje! Obozavam te price, secam se kad sam kao klinac negde sa porodicom isao na putovanja po mraku u nekoj zabiti bogu iza nogu i keva i sestra krenu da pricaju o tome...doduse, ja u neku ruku i verujem u duhove...ono, nisam ih video, ali znam ljude koji su iz prve ruke imali susret sa takvim stvarima, a za par tih ljudi sam siguran da ne bi lagali...zapravo, par puta sam i bio svedok njihovoj histeriji nakon susreta sa tim zaebancijama...
Ne znam da l' si citala ovu temu, ali vrh je...zbog nje sam i otvorio nalog na ovom forumu.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/198490-VAŠA-NAJSTRAŠNIJA-ISKUSTVA?highlight=KataDave
Hahahah uvod ahahahahaCalisa se bre olesio od prepecenice
Moji neki drugari iz Paracina,cesto idu do jednog obliznjeg sela i dunulo im da bleje na groblju...I bleje oni tako,cirkaju dok nije prosla neka zena ( krenula rano ujutro na posao) i upitala ih - kako vas nije strah da tu sedite ? A jedan od njih odgovara - i tebe ne bi bio strah da si zivaU momentu je nestala
![]()
(:Aaa, takodje! Obozavam te price, secam se kad sam kao klinac negde sa porodicom isao na putovanja po mraku u nekoj zabiti bogu iza nogu i keva i sestra krenu da pricaju o tome...doduse, ja u neku ruku i verujem u duhove...ono, nisam ih video, ali znam ljude koji su iz prve ruke imali susret sa takvim stvarima, a za par tih ljudi sam siguran da ne bi lagali...zapravo, par puta sam i bio svedok njihovoj histeriji nakon susreta sa tim zaebancijama...
Ne znam da l' si citala ovu temu, ali vrh je...zbog nje sam i otvorio nalog na ovom forumu.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/198490-VAŠA-NAJSTRAŠNIJA-ISKUSTVA?highlight=KataDave
Miris i ukus cigarete.....![]()
nema nama spasa
Volim da citam i slusam strasne price u kasne sate.. znam da su to gluposti uglavnom ali ume da bude bas zanimljivo, narocito ako smo negde izolovani a vreme je cudno...
Ako sam ja ostavio mogu svi... Ja sto za takve stvari nemam volje i mislim "pa sta, trujem se..." i uspeo sam...