Volim...

Dobro je što si na vrijeme prestala
Ja sam dok je trajala škola neko vrijeme pila po 3 šolje kapućina dnevno

Mislim da je to bio poslednji trenutak.
Ubila me je jetra, i dalje se mučim. /:
Iako nije zbog kafe, ali ona je pridodala.

Ja sada popujem kako kad. Nekad 3 solje kafe, nekad nijednu. Samokontrola... xD

Nego, volim miris suncanog, ali svezeg jutra :D

Znam taj miris jutra u vazduhu. Ja volim kasni septembar, i ta jutra. Gde se već rosa hvata po travi, a sunce blago sija.
^.^

Mislim da je to bio poslednji trenutak.
Ubila me je jetra, i dalje se mučim. /:
Iako nije zbog kafe, ali ona je pridodala.

Znam taj miris jutra u vazduhu. Ja volim kasni septembar, i ta jutra. Gde se već rosa hvata po travi, a sunce blago sija.
^.^

Da,da, bas to... Joj secam se kada sam ustao i krenuo u skolu, i sve vlazno od rose, zakacim komsijine ruze i sve se usipam... Koliko samse iznervirao, toliko sam lepo mirisao da nisam hteo da skidam duksericu :3

Volim da citam i slusam strasne price u kasne sate.. znam da su to gluposti uglavnom ali ume da bude bas zanimljivo, narocito ako smo negde izolovani a vreme je cudno...
volim i sto se priblizava jesen.
tetovaze na vratu, sa strane.

Volim da citam i slusam strasne price u kasne sate.. znam da su to gluposti uglavnom ali ume da bude bas zanimljivo, narocito ako smo negde izolovani a vreme je cudno...
volim i sto se priblizava jesen.
tetovaze na vratu, sa strane.

Aaa, takodje! Obozavam te price, secam se kad sam kao klinac negde sa porodicom isao na putovanja po mraku u nekoj zabiti bogu iza nogu i keva i sestra krenu da pricaju o tome...doduse, ja u neku ruku i verujem u duhove...ono, nisam ih video, ali znam ljude koji su iz prve ruke imali susret sa takvim stvarima, a za par tih ljudi sam siguran da ne bi lagali...zapravo, par puta sam i bio svedok njihovoj histeriji nakon susreta sa tim zaebancijama... :p
Ne znam da l' si citala ovu temu, ali vrh je...zbog nje sam i otvorio nalog na ovom forumu. :mrgreen:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/198490-VAŠA-NAJSTRAŠNIJA-ISKUSTVA?highlight=KataDave

Aaa, takodje! Obozavam te price, secam se kad sam kao klinac negde sa porodicom isao na putovanja po mraku u nekoj zabiti bogu iza nogu i keva i sestra krenu da pricaju o tome...doduse, ja u neku ruku i verujem u duhove...ono, nisam ih video, ali znam ljude koji su iz prve ruke imali susret sa takvim stvarima, a za par tih ljudi sam siguran da ne bi lagali...zapravo, par puta sam i bio svedok njihovoj histeriji nakon susreta sa tim zaebancijama... :p
Ne znam da l' si citala ovu temu, ali vrh je...zbog nje sam i otvorio nalog na ovom forumu. :mrgreen:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/198490-VAŠA-NAJSTRAŠNIJA-ISKUSTVA?highlight=KataDave

Hahahah uvod ahahahaha :D Calisa se bre olesio od prepecenice :D
Moji neki drugari iz Paracina,cesto idu do jednog obliznjeg sela i dunulo im da bleje na groblju...I bleje oni tako,cirkaju dok nije prosla neka zena ( krenula rano ujutro na posao) i upitala ih - kako vas nije strah da tu sedite ? A jedan od njih odgovara - i tebe ne bi bio strah da si ziva :D U momentu je nestala :D

Hahahah uvod ahahahaha :D Calisa se bre olesio od prepecenice :D
Moji neki drugari iz Paracina,cesto idu do jednog obliznjeg sela i dunulo im da bleje na groblju...I bleje oni tako,cirkaju dok nije prosla neka zena ( krenula rano ujutro na posao) i upitala ih - kako vas nije strah da tu sedite ? A jedan od njih odgovara - i tebe ne bi bio strah da si ziva :D U momentu je nestala :D

Par puta mi je bilo doslo da za'ebavam ljude na temi, al' bilo mi glupo... :lol: Ima jedna takva prica na toj temi... :D

Ju.. :D
Volim da se prisećam lepih uspomena... I obično se liju suze.
Volim slaninu.. :D Ali onako, otprilike, reš pečeno. Ukus nje, topljenje u ustima... Još kad se zalije mlekom... I da, najlepše je piti hladno mleko... Oseti se kako putuje do stomaka.. :D Volim puslice... Tooo ko je smislio, svaka mu čast! :D I tako dalje... :)

(:
ja ne znam da li da verujem, ne zelim u svakom slucaju, ali... (: au, znaci znas ljude sa takvim iskustvima, that's cool...
haha, i ja sam (: a citala sam price tu dugo pre nego sto sam otvorila nalog...

Joj to me podsjeća na neka "davna" ljeta
Okupimo se u neki podrum i prepričavamo neke priče koje smo čuli, ili što se nama samima desilo

Volim da iznova gledam stare fotografije, pa zato i sada izrađujem neke zanimjive sa digitalnog
Volim kad mi neko pošalje razglednicu ili pismo bar za neki praznik, to mi je mnogo draže nego sms/mail

Ako sam ja ostavio mogu svi... Ja sto za takve stvari nemam volje i mislim "pa sta, trujem se..." i uspeo sam...

ja ih ostavila zbog gazdi u stanu i to mi je bio jedini motiv ikada, kad ono malopre saznam da je stan pusacki i sad sam na ivici greha dal' da se vratim
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ma ovo je samo apstinencija, privremeno, volim cigaretu pa sad...koliko ce biti platonsko, videcemo

Back