Volim...

Problem nije u tebi, nego u drustvu... Treba naci jedno koje ti odgovara... :D Mozes da zoves da se smaramo zajedno kad hoces, raspolazem znanjem o raznim temama, tako da cemo imati o cemu da smaramo jedno drugo :D

Ma znam bre, ne brinem se.
Hvala Akuta, ali da ne ispadne da sam baš asocijalni frik, imam ja svoje društvo :lol:. Nego nisam mogla u njegovo da se uklopim.
Obećala sam sebi da neću više ići na forumaške skupove, tako da...šta ću, što ne dođe na prošlo. :mrgreen:

Zbog cega je rekao da si dosadna? Ne izlazis u grad da ludujes i te fore ili ...?

Izlazim sa svojim društvom, čak i u kafanu ponekad odemo. :mrgreen:

Otkud znam, valjda smo strašno različiti, pa sve ono o čemu ja volim da pričam (knjige, filozofija, matematika, fizika, život u Bg-u) je u jednom trenutku postalo izrazito dosadno.

Izlazim sa svojim društvom, čak i u kafanu ponekad odemo. :mrgreen:

Otkud znam, valjda smo strašno različiti, pa sve ono o čemu ja volim da pričam (knjige, filozofija, matematika, fizika, život u Bg-u) je u jednom trenutku postalo izrazito dosadno.

Hjoj...ko bi rekao... :mrgreen:

A to...pa dobro, to mozda ume da smori posle nekog vremena... :lol: Ali ovako delujes kao zanimljiva osoba...volis planinarenje, to je plusic... :mrgreen:

Meni se uvijek sviđao miris kafe, al' ukus mi ne odgovara
Imala sam običaj da pijem kapućino, al' i to sam prestala
Sad samo pijem čaj, i to uglavnom zeleni :)

Prestala sam da pijem kafu pre tačno 27 dana, jer sam stigla do jednog litra kafuštine dnevno.
Sad samo i isključivo čaj pijem, i to zeleni/kamilicu/crni. :mrgreen:

Pa batali cigare majku ti

Jesam :) Vec neko vreme nista, nego ovde delim moje znanje samo :D

A volim i ovo, lepota :3

523409_491521370860434_1934801775_n.jpg

Back