VOLIM TE......................

bu2005:
Ja sam sas devojkom 3 godine i nikada jedno drugom nismo rekli VOLIM TE!!!
Zajedno smo zakljucili da nas je sramota da to izustimo i kazemo...
Da li je to cudno i da li ce nasa veza da opstane ili je kraj negde na vidiku,pitam ja vas?
SRAMOTA :shock: :shock: !A 3 godine ste u vezi-nigdje veze,ako je vama to sramota sta vam onda nije sramota................3godine :shock: :shock: :shock: :shock: !!!!

Zašto se ne bi moglo voljeti više puta? Što kad jedna ljubav prestane? Tko može zaključati srce, narediti mu da više nikad ne zavoli? Može li srce iscrpiti svoju snagu da nekoga voli? Ja mislim da ne može! Kad se desi magični trenutak, ono jednostavno ponovno voli. Svom svojom snagom. I meni tada nije teško biti njegov sluga, njegov glasnogovornik i reći VOLIM TE!
Ne mogu zamisliti kako i kada bi to mogla biti sramota. Kažem to jer sam od srca dobila naredbu da kažem. Moj um se slaže, cijelo moje boje biće se slaže... i onda zašto ne reći?
V.P. VOLIM TE!!!

tajson7:
al napljuva ljude.... pusti ih nek se vole kako znaju....
Pa niste u vezi 3 mjeseca-nego 3 godine,hej znas li ti sta znaci biti sa nekim toliko vremena.Pa znate se u dusu,znate jedno drugom misli..............i sramota.I nisam ja njih napljuvala-nego sam samo rekla sta mislim!!!Pa znas sta je jedina sramota u tome-to sto si ti to javno rekao,e to je sramota-biti toliko sa djevojkom i ne reci joj "volim te"!!!!!!!Kako bih ja to po kratkom postupku rijesila............uh!!!!!!

anna67:
Zašto se ne bi moglo voljeti više puta? Što kad jedna ljubav prestane? Tko može zaključati srce, narediti mu da više nikad ne zavoli? Može li srce iscrpiti svoju snagu da nekoga voli? Ja mislim da ne može! Kad se desi magični trenutak, ono jednostavno ponovno voli. Svom svojom snagom. I meni tada nije teško biti njegov sluga, njegov glasnogovornik i reći VOLIM TE!
Ne mogu zamisliti kako i kada bi to mogla biti sramota. Kažem to jer sam od srca dobila naredbu da kažem. Moj um se slaže, cijelo moje boje biće se slaže... i onda zašto ne reći?
V.P. VOLIM TE!!!

Anna67 normalno je da se više puta voli na različite načine...

Psiholoque: pa eto i meni je normalno, ali ima ljudi koji kažu: voljeti možeš samo jednom u životu, prava ljubav je samo jedna, zaista se zaljubiš samo jednom... Meno to i nije baš jasno. Voljela sam, jako, snažno, bila je to prava ljubav, a onda je prestala. Ja se te ljubavi sjećam, ali samo umom, ne srcem. Srce je očišćeno i spremno za novu pravu ljubav.
V.R.

V.P. VOLIM TE!!

anna67:
Psiholoque: pa eto i meni je normalno, ali ima ljudi koji kažu: voljeti možeš samo jednom u životu, prava ljubav je samo jedna, zaista se zaljubiš samo jednom... Meno to i nije baš jasno. Voljela sam, jako, snažno, bila je to prava ljubav, a onda je prestala. Ja se te ljubavi sjećam, ali samo umom, ne srcem. Srce je očišćeno i spremno za novu pravu ljubav.
V.R.

V.P. VOLIM TE!!

Poenta je da se hvataju za prvu ljubav ko pijan plota...Prva ljubav je prva ljubav
i tu nema zbora jer je prva i nezaboravlja se jer je prva a ne što se volelo ludo
ili tako nešto..Tek tada shvatamo da volimo a u stvari jačina ljubavi može biti
ista kao i kod prve nezaboravne ljubavi...
Sve je isto amo što ona prva nosi beleg to što je prva pa je pamtljiva..

Psihologue:
Podstaknut sam jednom izjavom ovde...
SAMO JEDNOM SE VOLI U ŽIVOTU !!!!
Šta mislite o tome...a drugo pitanje je:
KOLIKO ČESTO GOVORITE VOLIM TE !!!!
da, samo jednom se voli i nikad vise ali to je ok ljubav nije aparat za kokice pa da uzmes koliko hoces i kad hoces.Retko to pricam zato sto treba stati iza svojih reci a volim te je VELIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Psihologue:
Podstaknut sam jednom izjavom ovde...
SAMO JEDNOM SE VOLI U ŽIVOTU !!!!
Šta mislite o tome...a drugo pitanje je:
KOLIKO ČESTO GOVORITE VOLIM TE !!!!
Uuuuuu, ako se samo jednom u zivotu voli onda sam ja svoje zavrsila, sa moje 22 godine... Salim se... Volela sam jednog decka, jos uvek ga volim, iako sve nije ispalo kako treba, ali ne zalim... Bar sam tada otkrila kako je to biti potpuno srecan!

Ljubav je kao cvijet. Zaboravis li ga njegovati - uvenut ce.

Koliko puta reci Volim Te, ovisi od osobe i prilike. Kao sto i razliciti cvijetovi trebaju razlicitu kolicinu njege. Neki ce cvjetovi uginuti ako se premalo zalijevaju, dok ce neki uginuti ako se previse zalijevaju.
Pitanje je kakva ste osoba - Kaktus ili Ljubicica?

Naravno da covjek moze voljeti vise puta, pa toliko je razlicitih cvjetova na izbor.
Ali kako su nama neki cvjetovi lijepsi od drugih, tako mozemo reci da postoji i ljepsih ljubavi.
Uzmemo li najljepsu Ljubav i usporedimo li je sa ostalima, tvrdit cemo da je to jedina prava.
I jeste u neku ruku. Najjaca i najljepsa i sa pravom JEDINA prva u svojoj velicini i ljepoti.

Ali sad bih postavio jednu tezu na osnovu ove pretpostavke.

Cini mi se da nekim osobama koje su imale razocaravajuce Ljubavi cesto zalaze u ponovna ljubavna razocaranja.
Recimo da su kroz svoja ljubavna iskustva promjenili svoje stajaliste o istom te da se upustaju u buduca na neki sasvim drugi nacin nego li su to u prvom slucaju. Znaci li to da su stekli iskustva kombiniranjem prozivljenih ljubavnih dogadjaja i postali neke nove osobe sa drugacijim stavom, pristupom i ponasanjem u Ljubavi?

Moze li se to nazvati Hibridna Ljubav.
Kao sto bi krizanjem razlicitih vrsta cvjetova, dosli do jednog cvjeta koji bi sa sobom nosio karakteristike svoja prijasnja dva. Dakle bio bi Hibrid.
Usporedimo li razocaravajucu Ljubav sa Kaktusom, a ispunjenu Ljubav sa Ljubicicom, hibrid tih dvaju bi davao kombinaciju tih dviju vrsta. No u slucaju da smo u vecoj kolicini uneli genetska obiljezja kaktusa u odnosu sa Ljubicicom, taj bi Hibrid u vecem slucaju bio iglicastiji nego sto bi imao latica.
Da li je tako i kod Ljudi slucaj da ukoliko u nasim Hibridnim Ljubavima ima vise tragova razocaravajucih Ljubavi, mi zalazimo u ponovna ljubavna razocaranja?
Da li se taj genetski trag Ljubavi moze procistiti sa novim ispunjenim ljubavnim iskustvima, i da li je mozda dovoljan samo jedan jaki ljubavni genetski kod da bi nas promjenio?

VOLIM TE cvete moj :oops: :oops: ;) hoces da te zalijem :D
salim se do j.. odgovor slazem se
slabo govorim da nekoga volim,ali bih trebao poceti s tim
ne samo devojci vec i prijateljima i porodici sve bi bilo mnogo lepse
ljudi se mnogo stezu kad trebaju da kazu volim te ili izvini
zasto?
rekao sam to samo dva puta u zivotu i resio to da promenim zato
VOLIM VAS SVE (love is in the air)

Back