Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
od toga mozz se nayebe :/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od toga mozz se nayebe :/
))))))
Imate li potrebu da kazete partneru sta osecate....jel to cesto, svaki dan bar jedanput, ili je to rec koja se kazuje u posebnim prilikama....i koliko cesto imate potrebu da cujete reci ljubavi od partnera ..izjasnite se.....![]()

Rec ima u svim mitologijama kreativnu i magicnu moc...gruba rec moze da rani vise nego noz, povede ljude u boj, na smrt posvadja voljene ...dok lepa moze da zblizi ljude, ulije nadu, utesi, resi nesuglasice....dat nam je dar govora.... treba ga samo mudro koristiti....
Potrebno je paziti sta se misli, oseca, prica..ono sto radimo stvara nase navike, navike formiraju karakter, karakter je sudbina pojedinca...
Dok sam bila mladja, mislila sam da su dela dovoljna...u zadnjih par meseci shvatih da dela bez reci nisu potpuna i obnuto...bitno mi je da se ljubav iskazuje delima i govorom....
Smeta onima koji nisu nacisto sa sobom, nisu sigurni u svoja osecanja...
Imate li potrebu da kazete partneru sta osecate....jel to cesto, svaki dan bar jedanput, ili je to rec koja se kazuje u posebnim prilikama....i koliko cesto imate potrebu da cujete reci ljubavi od partnera ..izjasnite se.....![]()

Ne, smeta kad moraš da kažeš nekoj osobi ono što ona ne vidi, a sve bi bilo lakše i prijatnije kad bi videla, bez objašnjavnaja rečima, jer postoje oni koji ne vide, oni koji vide kad ima se pokaže, i oni koji sami vide.

Ili je, pak, drugi koriste isprazno, odnosno imaju površna osećanja u koja jesu sigurni.
A mi nikada ne možemo znati šta je tačno, jer nema osobe koja je i jedno i drugo istovremeno.

Sve to zavisi od toga koliko imam alkohola u krvi...Na trezno nemam taj obicaj sa zvanicnim izjavljivanjem ljubavi...sem u slucaju kada sam debelo usrao motku...![]()

pa sta ako si detinjast???.....i ja sam, i nadam se da po pitanju ljubavi nikad necu biti preozbiljna....![]()
Previše sam detinjast. 
Novka, jesi li sigurna da je to knedla? Ijuuu, da nije...?kad stvarno volim moram to da kazem. ali kazem retko, tj. relativno retko, onako bas kad mi je neka knedla u grlu i kad sam bas prepuna emocija. retko govorim i retko zelim da cujem.
kad stvarno volim moram to da kazem. ali kazem retko, tj. relativno retko, onako bas kad mi je neka knedla u grlu i kad sam bas prepuna emocija. retko govorim i retko zelim da cujem.