volim te...

Imate li potrebu da kazete partneru sta osecate....jel to cesto, svaki dan bar jedanput, ili je to rec koja se kazuje u posebnim prilikama....i koliko cesto imate potrebu da cujete reci ljubavi od partnera ..izjasnite se.....z:)

Vise imam potrebu da pokazem nego da kazem, a isto tako vise volim da osetim partnerova osecanja prema meni. Iza reci nekada ne stoji nista i mogu bii izrecene sablonski i predstavljati formalnost. Moze da mi govori da me voli odavde do vecnosti, ali ako ja to ne mogu jasno da osetim dzaba sve. I obrnuto naravno, moje iskazivanje ljubavi prema partneru.

U danasnje vreme ljudi se najvise hvataju za reci, a ne za ono sto u dubini duse osete.

Imate li potrebu da kazete partneru sta osecate....jel to cesto, svaki dan bar jedanput, ili je to rec koja se kazuje u posebnim prilikama....i koliko cesto imate potrebu da cujete reci ljubavi od partnera ..izjasnite se.....z:)
...imam snažnu potrebu da joj prenesem tu pozitivnu energiju kroz pogled,kroz dodir ili reč,mada me ne razume baš svaki put(sve ovo je past simple tense)...:zimag:

imam potrebu...i kad mi dođe...ja i kažem
jednom se živi
je l da me udari kamion a ja to nisam govorila kolko treba
pa neću , nema to smisla

Back