Volim & Mrzim...

Obozavam hladno dugotrajno mleko, prezirem rec "extra"...volim da se smejem, da lezim na podu sa podignutim nogama na zidu, volim deda-Ziku, mrzim bivsu nastavnicu ekonomske geografije (crkni Danice Djukic), mrzim keca iz matematike, volim svoj proslogodisni odlican uspeh...volim bombone, volim dobre decje fore i fazone, mrzim dizanje roletni, volim milk sejk od malina sa soko stark perecama, mrzim kafu, mrzim kokoske, gliste i golubove...i skakavce....i to je to za sada ;)

@Milica, ja obozavam kisu i mokro opalo lisce...uvek kada pljusti kisa moram da pokisnem do gole koze, to mi je najsladji uzitak, kada dodjes kuci i sednes u hodnik da se cedis
Volim orahe, volim glasnu muziku, volim vetar i grmljavinu, volim Englesku i Big Bena, mrzim Pariz, Volim Jamesa Callisa, mrzim Andjelinu i Bred pita...volim da hodam bosa po ulici, volim Kosutnjak i trim stazu u Pionirskom Gradu, volim najboljeg Druga Backa, i drugare:Billie Jean, tyru,Impha,Lucky, millu,gisele,hatora...mrzim uciteljicu Zivadinku, mrzim zatvorena vrata, volim kotrljanje po livadi i hodanje po visokoj gredi, volim istoricarku Djordjevicku...

A volim one koji vole mene...volim muziku, volim žemske, volim Elenu Paparizou, volim Hrvatsku, volim Grčku, volim dosta toga al najviše volim mamu tatu i sestru. A mrzim...a mrzim nepravdu, mrzim ljudsku krvožednost i pokvarenost, mrzim ideologije, mrzim šminkere s dobrim pičkama i ***** koje lete za ružnim likovima sa parama...mrzim bahate klince i nekulturne pubertetlije, mrzim periodično lude penzionere ( nekad u tramvaju ) dok vonjaju, mrzim zapad i takav način života, mrzim primitivnu zatucanost, mrzim kad sestra gleda dok ja pišem, mrzim kad me iznevjere, i mrzim kad me mačor gnjavi dok spavam...ima tu dosta još možda se kasnije nadovežem.

Back