Vojska je uz studente!

Nekada mi je žao vas koji jedina obaveštenja dobijate putem režimskih medijskih izvora. Niko od studenata nigde, ali baš nigde nije pisao da će blokirati bilo šta, već su pozivali ljude da dođu i pozdrave vojsku Srbije. Ti i par ovih ''neutralno neupućenih'' likujete na osnovu prozvoljnih tvrdnji nekog dž portala. Nije više smešno, postaje tužno slepilo :(
Ovde na forumu su pojedini pisali da treba blokirat vojnu paradu.Nije to nikakav dž portal,nego su to pisali ovde po krstarici.

Eto vidiš tvoje zluradosti.Sama se odaješ kolko ti je krivo što je parada održana.
ma pusti nju, ona zivi na selu, ali posteno govoreci, parada je propala, da je bar dovukao acu lukasa ili karli, pa da se skupi bar 10 hiljada ljudi, par 'iljada je bruka i sramota, i samo pokazuje da se rezim zgadio narodu... men' zao sto nisam mogao da gledam i oslusnem rafale, ja bih se zrtvovao da me rezim ubroji u svoje za tu priliku samo

ovo je poslednji eksr u rezimski kovceg, sad niposto ne raspisivati izbore, nema sns da dobije ni tih par 'iljada glasova, pukao je dibidus!

Вучићев дебакл: Довукао тек пар хиљада људи на параду, брука с закрпљеном заставом

ma pusti nju, ona zivi na selu, ali posteno govoreci, parada je propala, da je bar dovukao acu lukasa ili karli, pa da se skupi bar 10 hiljada ljudi, par 'iljada je bruka i sramota... men' zao sto nisam mogao da gledam i oslusnem rafale

Вучићев дебакл: Довукао тек пар хиљада људи на параду, брука с закрпљеном заставом

Nema se kad, stigli ajvari kod nas u selu, gledamo do čega se živi dok velegrađani paradiraju :rotf::rotf:

Nema se kad, stigli ajvari kod nas u selu, gledamo do čega se živi dok velegrađani paradiraju :rotf::rotf:
ja sam kao mali imao maketu miga 21, mozda bih detetu kupio maketu rafala, ako bi mi se svideo, ne razumes ti to

ej vojna parada, a da nema ni 2 hiljade ljudi? sramota bre! pa samo da se ode iz radoznalosti? rezim je pukao kao tikva, nemoj vise da mitinguju nigde i ni za sta... samo se jos dublje ukopavaju

ma pusti nju, ona zivi na selu, ali posteno govoreci, parada je propala, da je bar dovukao acu lukasa ili karli, pa da se skupi bar 10 hiljada ljudi, par 'iljada je bruka i sramota, i samo pokazuje da se rezim zgadio narodu... men' zao sto nisam mogao da gledam i oslusnem rafale, ja bih se zrtvovao da me rezim ubroji u svoje za tu priliku samo

ovo je poslednji eksr u rezimski kovceg, sad niposto ne raspisivati izbore, nema sns da dobije ni tih par 'iljada glasova, pukao je dibidus!

Srbininfo=baškaoinfo.Isti nivo.

pa dajte neku cifru, koliko je bilo ljudi, jel nisu smeli dronovi iz bezbednosnih razloga, da se ne sudare sa rafalima?

Режимски медији не смеју да објаве снимке из ваздуха са параде,
Parada je održana,sve prošlo u najboljem redu.
Kolko ti misliš da treba bit ljudi na paradi.
2 miliona?
Niko nikog ne vuče na paradu.Ko želi dođe.
Tako je uvijek bilo.

Parada je održana,sve prošlo u najboljem redu.
Kolko ti misliš da treba bit ljudi na paradi.
2 miliona?
Niko nikog ne vuče na paradu.Ko želi dođe.
Tako je uvijek bilo.
ako je 3 puta vise ucesnika, nego gledalaca, onda se popisaj ti na tu paradu srama, paradirali sami za sebe, do skora ste samo gej parade protezirali, ... niste vio za vojne parade, ne znate, ali zato gej parade su vam super posecene

mi kada osvojimo vlast onda ces da vidis sta je vojna parada

Ti samo ne možeš podnijet da je parada održana i da je prošlo sve u najboljem redu.
Tvoj problem.
он није Ијекавац као твоји Преци.
Он је американац и амери знају како да се опходе,за разлику од тебе што неш признапш да Вас било 500 павијана тамо на Паради.
Ми узимамо Власт,Ми господаримо,Ми ћемо сместимо све ВаС ЕСЕНОВЦЕ у Затворе. :D

Ti samo ne možeš podnijet da je parada održana i da je prošlo sve u najboljem redu.
Tvoj problem.
zamenjujes teze, ja volim takve parade, a savo je vec rekao, i ja nemam sta da dodam na ovo njegovo, jer je pogodio srz, sustinu:
„Вучић свој рејтинг покушава да заклони иза институција које уживају подршку народа. Бес грађана због неправедног и корумпираног система усмерен је ка њему као корену корупције, а он покушава да га преусмери на војску, полицију, цркву и друге личности“, рекао је Манојловић.
https://srbin.info/vucic-bezuspesno-pokusao-da-bes-naroda-sa-sebe-preusmeri-ka-vojsci

Back