А ти у анти-српској, па размисли ко чини зло.
problem je sto oni srbe povezuju sa komunizmom jer su se borili za ocuvanje jugoslavije
tako da ako sam za komunizam automatski sam im neprijatelj dok se sa tobom mogu dogovoriti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ти у анти-српској, па размисли ко чини зло.
istina na kraju uvek izadje na videlo...bajkama je definitivno dosao kraj...
Прави ослободиоци Београда су – Црвена армија и генерал Владимир Жданов
ГОДИНАМА ПРЕУВЕЛИЧАВАНА УЛОГА ТИТОВИХ ПАРТИЗАНА И ПЕКА ДАПЧЕВИЋА
Пише: Владимир КУЗЊЕЧЕВСКИ, саветник директора Руског института за стратешка истраживања
http://fakti.org/srpski-duh/istorij...732681846806394&fb_action_types=og.recommends
Пошто се поздравио и руковао са југословенским колегом, Жданов је показао руком у правцу моста: „Преко моста је – главни град твоје Југославије. Јуришај!...
Баш у то време Немци су приметили активност совјетских трупа и отворили жестоку ватру на мост. Видевши све то и правилно проценивши, Дапчевић је одговорио: „Нисам луд да шаљем људе у сигурну смрт”.
slabo poznajes dogadjaje iz tog perioda, ocigledno...inace bi znao da je Crvene Armija prvo naisla na cetnike i s njima oslobodila prve gradove, da bi u iste kasnije usetali partizani i uz prisustvo te iste Crvene Armije razoruzavali i hapsili te iste cetnike...dakle, i mala deca znaju da je politika odradila svoje...ili samo tebi nije jasno da je ulazak Crvene armije automatski znacio i pobedu partizana, tj. komunizma...
![]()
Ослобођење Крушевца, 14. октобар 1944. Тераса хотела Париз, говор пуковника Драгутина Кесеровића, поручника Елсфорда Крамера и совјетског потпуковника Леонида Миљајева (стоји у средини, између Кесеровића и Крамера) чије се име по први пут помиње.
![]()
problem je sto oni srbe povezuju sa komunizmom jer su se borili za ocuvanje jugoslavije
tako da ako sam za komunizam automatski sam im neprijatelj dok se sa tobom mogu dogovoriti
u BG nije mogla naici na cetnike jer je bio pod upravom Dragog Jovanovica
s obzirom da se prica da su cetnici bili zatvarani na Banjici ne vidim problem da Crvenu Armiju docekaju kao oslobodioce u Beogradu?!
Tačno je - sa Banjice su partizani i četnici zajednički planirali bekstva.
Inače istoina je i da su svi monarhisti u BG dočekali Ruse kao oslobodioce.
Ваљда је битно да Срби буду Срби... Шта ће ко заокруживати на изборним листићима то је већ приватна ствар.
demaskiram cetnicku podvalu samo
- - - - - - - - - -
ocigledno je to bila maska jer su ih ti "monarhisti" kasnije nazivali okupatorima i izvrsili reviziju istorije
naravno,moderan trend je da se izjednace rajh i crvena armija,sto je vec zatrazeno od Srbije
da preformulisem - JNA je i tebi i njima bila nekakva okupatorska armija
nego, drugovi, mene iznenadjuje ovo...pa zar partizani nisu vodili bespostednu borbu protiv okupatora?!!!![]()
А иначе Кузњечевски каже да се и Пека Дапчевић са њеовим ставовима сложио и потврдио их у једном каснијем сусрету после рата. Можда зато нико у данашњим медијима није разговарао са њим и ако је и он ослободилац Београда.![]()
Ђилас је био такође човек Запада.hehehe, pa sigurno da je takosetimo se i kako je Djilas zavrsio jer mu istina nije bila bas toliko strana......
Posledica glasanja za pro-rusku stranku SNS.sutra cete bubrege prodavati da nahranite decu
Како те није срамота да лажеш!slabo poznajes dogadjaje iz tog perioda, ocigledno...inace bi znao da je Crvene Armija prvo naisla na cetnike i s njima oslobodila prve gradove, da bi u iste kasnije usetali partizani i uz prisustvo te iste Crvene Armije razoruzavali i hapsili te iste cetnike...dakle, i mala deca znaju da je politika odradila svoje...ili samo tebi nije jasno da je ulazak Crvene armije automatski znacio i pobedu partizana, tj. komunizma...
У праву си.vi bre niste normalni koljete se ovde oko nebitnih stvari a sutra cete bubrege prodavati da nahranite decu
Па кад ово није тема о бубрезима и деци?vi bre niste normalni koljete se ovde oko nebitnih stvari a sutra cete bubrege prodavati da nahranite decu
У праву си.
Ја то све време говорим, али слабо вреди, не слушају они, забављени међусобним препуцавањима око мање битних ствари.
Требало је да ме слушаш пажљиво и раније...Tako je, Milunka.
Evo, ja sam resila da te pazljivo slusam od danas...
tacno je da posle bitke na javoru septembra 1944 cetnici ne postoje na vecem nivou od cete ,, plus po kraljevoj naredbi draza je smenjen a cetnicima je naredjeno da se stave pod titovu komandu
dakle, cetnika zvanicno od avgusta 1944 god nije ni bilo a i to sto nije poslusalo naredbu kralja petra je zanemarljivo za celu pricu tj dalji tok rata
vec je tada nastala bezanija sto kroz bosnu sto uz dogovor sa ustasama kroz hrvatsku i znamo svi kako se bezanija cetnika zavrsila, zar ne?