Vojna parada "Korak pobednika"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Војна парада је супер јер многи млади нису видели српског војника уживо. Плус смо за госта имали тренутно највећег бају на планети.
Пуна шака браде.

Moglo je bez cetnickih i partizanskim prepucavanja i na onom prethodnoj.

Kakve veze centicka obelezja na paradi imaju veze sa politikom inace?

@tema

Parada je bila ok. Ono sto je bilo lose jeste ocajna organizacija oko ulaza. Ljudi su hteli da se poguse u masi. A neki pametni oficiri su se kroz tu masu probijali totalno neljudski.

Ipak, vazno je da smo pred ruskom delegacijom delovali koliko toliko ozbiljno, i da Putin moze da racuna na Srbiju.

A ono sto je jos vaznije, da Srbija moze da racuna na ovakvu Rusiju koja je sve jaca.

Govori Vučića i Putina su bili mnogo dugački, pola sata ..:roll: to mi se nije svidelo.
Dalje, kad je pešadija "gazila" nije bilo "pod konac", tako mi se bar činilo
i uvhatila sam poglede nekih vojnika kod kojih sam stekla utisak da im je sve jedno i da su smoreni nekako...

Letelice su bile lepe za gledanje.

Tan2014-10-14_173751805_11.jpg

parada_620x0.jpg

..e da i da dodam
Čula sam na vestima da su se spremali 15 dana.
Smatram da je to premalo za ovako ozbilan i dugačak događaj.
I jedva čekam da vidim rusku vojnu paradu koja ćese održati 9. maja iduće godine, nadam se da će se prenositi.

Izgledala je fino i pristojno, bez obzira na starost opreme i skudnost u opremi. Trebamo biti zadovoljni onim sto imamo i trebamo biti zahvalni Putinu, jer nas je ispostovao. Bio je na paradi, odgledao, rekao koju rec, pokisao i nije se bunio... :lol:
Avijacija je bila najzanimljivija.

Ако ово није "под конац", стварно не знам шта јесте? Неки од нас старијих смо ово вежбали и изводили и знамо колико је тешко. При томе, ово су ипак војници, а не професионални играчи, војницима је ово ипак допунска активност. Мада веома важна.

Ако ово није "под конац", стварно не знам шта јесте? Неки од нас старијих смо ово вежбали и изводили и знамо колико је тешко. При томе, ово су ипак војници, а не професионални играчи, војницима је ово ипак допунска активност. Мада веома важна.

Колико су се трудили да униште војску последњих 15 година ово је феноменално. На страну техника, војници су нам најбољи на свету обзиром како се цивилна власт односи према њима.

a ti si bila na paradi i znas za organizaciju ulaska?

Па био је очајан улазак. Сат времена сам чекао још је нека плаве кратке косе махала руком, тобоже нешто распоређивала ко ће ући ко неће, спори су били, тек касније су пуштали да се прође лагано, неки почели да повраћају због чекања и загушљивости у групи.

a ti si bila na paradi i znas za organizaciju ulaska?

Jesam...:)...pokisla do gole koze ali mi nije zao.

P.S. Da, grozno su zakazali oko organizacije ulaska, cak je mozda zbog toga i kasnila parada.

Па био је очајан улазак. Сат времена сам чекао још је нека плаве кратке косе махала руком, тобоже нешто распоређивала ко ће ући ко неће, спори су били, тек касније су пуштали да се прође лагано, неки почели да повраћају због чекања и загушљивости у групи.

Ja sam srecom stigla kad su otvorili i drugi ulaz, u poslednjem momentu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back