Vojna parada "Korak pobednika"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako ti mislite ja koristim tu stranu??? to je njihova strana na kojoj jasno pise ko su i sta su...a, rec kakva im dolikuje....

nisam ja ostrascen ideoloski...ne znam kako normalan covek treba da reaguje na njihove gnusne lazi i falsifikate, a pre svega ignorisanje cinjenica koje su im ovde iznete...
Не гледај интернет страну, већ се обавести о реалном тренутном админстративно-организационом стању СУБНОР-а, и шта све данас у то спада.

Не, него у стилу других омиљених пословица - "Покорну главу сабља не сече" илити "Бежанова мајка не плаче". Уосталом, Блајби ће то на свом примеру најбоље да објасни.

mora da konstatujem da koca nema odgovor na jednostavno pitanje:

nisi opet odgovorio na prosto pitanje:
keserovic je ZIVEO u krusevcu u svojoj rodjenoj kuci spavao sve vreme okupacije
pa od koga je onda keserovic oslobodio krusevac?
od sebe samog?
i to sto nema odgovor je samo po sebi odgovor

navedeno je cinjenica i sad nam je upravo jasno da je keserovic oslobodio krusevac od sebe samog jer je u njemu ceo rat i ziveo u svojoj kuci a u komsiluku sa nemcima.......

nebitno, zna se kako je keserovic par meseci posle toga prosao, kao bos po trnju
a mi da se vratimo temi

vojna parada beograd 2014

ima li neko jos neku lepu sliku:

10734083_266168266840905_3478623757569220265_n.jpg

ovo je slika sa batajnice , priprema skoka u cast oslobodiooca beograda
snimak licno nas :D

Poslednja izmena:
http://www.24sata.rs/sport/vesti/ve...ranke-ruse-rekord-star-22-godine/154555.phtml

- - - - - - - - - -

Retke su žene u Srbiji za koje je samo nebo granica, a još ređe one koje se trude i na nebu da probiju granicu. Upravo ovih dana, još od petka, super devojke ili tete u grupi od 25 padobranaca pokušavaju u Batajnici da postave novi nacionalni rekord tokom slobodnog pada sa 3.500 metara u disciplini formacijski likovi.

- - - - - - - - - -

1499704-padobranke.jpg

- - - - - - - - - -

Aktuelni državni rekord je grupna formacija od 24 padobranca (24-way) u slobodnom padu, koji je postavljen 1992 god. na aerodromu Bikovo u Subotici.

- U postavljanju novog državnog rekorda učestvuje više od 35 registrovanih sportskih padobranaca odnosno aktivnih vojnih padobranaca i civilnih padobranaca iz aeroklubova Srbije sa iskustvom u ovoj disciplini, koji pokušavaju da naprave što veću formaciju nad našim nebom i tako budu upisani u državne padobranske rekordere - kažu u ovom udruženju.

mora da konstatujem da koca nema odgovor na jednostavno pitanje:

od sebe samog?
i to sto nema odgovor je samo po sebi odgovor

navedeno je cinjenica i sad nam je upravo jasno da je keserovic oslobodio krusevac od sebe samog jer je u njemu ceo rat i ziveo u svojoj kuci a u komsiluku sa nemcima.......

nebitno, zna se kako je keserovic par meseci posle toga prosao, kao bos po trnju
a mi da se vratimo temi

vojna parada beograd 2014

ima li neko jos neku lepu sliku:

10734083_266168266840905_3478623757569220265_n.jpg

ovo je slika sa batajnice , priprema skoka u cast oslobodiooca beograda
snimak licno nas :D

svi mogu da vide da je na svako tvoje tupavo pitanje, provokacije i lazi konkretno i argumentovano odgovoreno na prethodnim stranama...sto je najgore, to si jasno video i ti...ali jasno je i sta ti ovde radis sve vreme i sta ti je cilj...videces ipak i sam da to nikuda ne vodi...sto se mene tice, samo svedocanstvo tvoje nemoci da se uhvatis u kostac sa iznetim i suocis sa cinjenicama, manes davno prevazidjenih komunistickih bajki...preporucujem da nastavis sa postavljanjem slika sa parade, ipak ti to najbolje ide od ruke....i vidi izbegavaj one sa srpskim zastavama...'smo rekli da nema cetnickih obelezja :mrgreen::bye:

Poslednja izmena:
svi mogu da vide da je na svako tvoje tupavo pitanje, provokacije i lazi konkretno i argumentovano odgovoreno na prethodnim stranama...sto je najgore, to si jasno video i ti...ali jasno je i sta ti ovde radis sve vreme i sta ti je cilj...videces ipak i sam da to nikuda ne vodi...sto se mene tice, samo svedocanstvo tvoje nemoci da se uhvatis u kostac sa iznetim i suocis sa cinjenicama, manes davno prevazidjenih komunistickih bajki...preporucujem da nastavis sa postavljanjem slika sa parade, ipak ti to najbolje ide od ruke....i vidi izbegavaj one sa srpskim zastavama...'smo rekli da nema cetnickih obelezja :mrgreen::bye:

od sebe samog?
i to sto nemas odgovor je samo po sebi odgovor

[TABLE="width: 540"]
[TR]
[TD]Кадети учествовали на војној паради „Корак победника“
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1_t_lightgray.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]
1_t.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Кадети Војне академије имали су запажен наступ на војној паради поводом сто година од почетка Првог светског рата и 70 година од ослобођења престонице у Другом светском рату.

parada_kadeti1n.jpg

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - - - - - - - -

http://www.va.mod.gov.rs/cms/view.php?id=27278

- - - - - - - - - -

званичнa презентацијa Војне академије Републике Србије

- - - - - - - - - -

Једновремени бат корака означио је долазак пешадијског ешелона који је чинило 11 подешелона, са по 180 војника, подофицира и официра, који су газили чврстим стројевим кораком. Први је наступао подешелон ратних застава, а кадети Војне академије свечано су пронели реплике пуковских застава из Великог рата, заставе јединица НОВ Југославије и Војне заставе јединица Војске Србије.

Nisi odgvorio na moje pitanje.

Nije, jer dominant faktor na paradi bio je Prvi svetski rat.

Pa bas i nije neki cetnik. Draza bi se okrenuo u grobu da je cuo Nikolica kako hvali partizane!

Ti ne znas sta bi Draza rekao da je ziv. Dakle, opet te pitam: zasto narod na izborima nije izabrao nekoga ko nije cetnik?

Znaci, komunisti su oslobodili Beograd a ne cetnici.

I Putin i Nikolic su vise puta spomenuli borbu protiv fasizma, pobjedu protiv fasizma, zrtve fasizma, zasto nitko nije spomenuo cetnike? I oni su se borili protiv fasista.

Putin i Nikolic su mislili na borbu u Begradu od 14. do 20. oktobra 1944.

Naravo da predstavlja borbu protiv fasizma, zato se i zove ANTIfasizam.

Nemoj da vrsis zamenu teza. Pitao sam te da li antifasizam podrazumeva borbu protiv totalitarizma? Da li ne?

Kao i tvoja tvrdnja da bi saveznici bez komunista pobijedili.

Moja tvrdnja je tacna. Tvoja tvrdnja je netacna.

Aktualni status - nema rehabilitacije.

U predhodnim postovima rekao si da prema aktuelnim vestima ne izgleda da ce doci do rehabilitacije. S obzirom da proces rehabilitacije nije zavrsen ja te pitam na osnovu kojih aktuelnih vesti si zakljucio da nece do rehabilitacije.

Bas.

Ugostio bivseg KGB-ovca i komunistu Putina

Pa sam si rekao da je Putin bivsi komunista. On je pre nekoliko godina rekao "Komunizam je put u ćorsokak, daleko od mejnstrima civilizacije" http://pages.uoregon.edu/kimball/Putin.htm

http://www.mod.gov.rs/multimedia/fotogalerija/foto/MJV_4235.JPG

Pitao sam gde je petokraka na oznakama Vojske Srbije i ostalim drzavnim obelezijima ove zemlje. Dakle?

Poslednja izmena:
Не гледај интернет страну, већ се обавести о реалном тренутном админстративно-организационом стању СУБНОР-а, и шта све данас у то спада.

Милунка, ви сте потпуно у праву што се тиче " тренутног административно - организационом стању СУБНОР - а" али је Коча такође у праву што се тиче фактичког стања.
Сва удружења старих ратника су једноставно утопљена у врло моћну и добро организовану организацију СУБНОР, као што су утопљени борци из нашег времена.
То се јасно види и из ситуације у вези догађаја који је заправо наша тема.
Распојасано ликовање и усредсређење неких дискутаната овде на њихову " победу" искључивањем четничких симбола, како то они називају, мада се ради о симболима и знамењима из Краљевине Србије и Краљевине Југославије , које би такође према тренутном формалном стању требало да буду предмет чувања и гајења СУБНОР-а показује да се у тој организацији ништа није променило није овим формалним уједињењем.

od sebe samog?

Проко, твоји су већ стрељали пуковника Кесеровића, не можеш ти сада да организујеш још једно његово стрељање, на твоју велику жалост.

ni ne pokusavam samo iznosim gole cinjenice
keserovic je rat proveo u svojoj kuci u krusevcu

kao i vojvoda ilija bircanin u svojoj kuci u splitu gde je i umro januara 1943
na sahrani govor mu je drzao pop djujic a njegova "garda" mu je na splitskom groblju pucala plotune u sred okupiranog splita ????

toliko o saradnji cetnika sa nemcima i italijanima....

od sebe samog?

Pa valjda je bio undercover :kez: , iza neprijateljskih linija, i mnogi ilegalci komunisti su to bili. :D

ni ne pokusavam samo iznosim gole cinjenice
keserovic je rat proveo u svojoj kuci u krusevcu

kao i vojvoda ilija bircanin u svojoj kuci u splitu gde je i umro januara 1943
na sahrani govor mu je drzao pop djujic a njegova "garda" mu je na splitskom groblju pucala plotune u sred okupiranog splita ????

toliko o saradnji cetnika sa nemcima i italijanima....

Ja ipak ne bih Talijane i Njemce svrstavao pod isto iako su sluzbeno bili saveznici do kapitulacije Italije.
Talijani su bili zgrozeni hrvatskim zlocinima i stali su u zastitu Srba, to nije nikakva tajna, i samo zbog toga je bila suradnja izmedju njih i cetnika a ne zbog fasisticke ideologije.
Takodje se zna da se oni i Njemci nisu bas podnosili, a nakon kapitulacije su mnoge talijanske postrojbe presle partizanima, sa kompletnim naoruzanjem.
Citao sam svjedocenja njemackih zapovjednika tako da mogu reci da znam to iz prve ruke.
Oni cetnici koji su suradjivali sa Njemcima, a kaj ja znam, valjda su mislili da su Svabe manje zlo od komunista.

Nisi odgvorio na moje pitanje.

Jesam. Evo jos jednom : Zato!

Nije, jer dominant faktor na paradi bio je Prvi svetski rat.

A gdje su bili cetnici na paradi? Njihove zastave, pjesme, pobjede, narodni heroji itd?

Ti ne znas sta bi Draza rekao da je ziv. Dakle, opet te pitam: zasto narod na izborima nije izabrao nekoga ko nije cetnik?

Naravo da znam. Da mu je onda neki od njegovih vojvoda nahvalio partizane, ugostio bivseg komunistu, pustio zastave sa petokrakom da paradiraju u sred Beograda, iste sekunde bi ga dao streljati!

Putin i Nikolic su mislili na borbu u Begradu od 14. do 20. oktobra 1944.

Zasto nije spomenuo cetnike, vec samo partizane? Sta se cetnici nisu borili?

Nemoj da vrsis zamenu teza. Pitao sam te da li antifasizam podrazumeva borbu protiv totalitarizma? Da li ne?

Antifasizam znaci borbu protiv fasizma, zato se i zove ANTIfasizam a ne ANTIkomunizam.

Moja tvrdnja je tacna. Tvoja tvrdnja je netacna.

Malo morgen!

410w.jpg

U predhodnim postovima rekao si da prema aktuelnim vestima ne izgleda da ce doci do rehabilitacije. S obzirom da proces rehabilitacije nije zavrsen ja te pitam na osnovu kojih aktuelnih vesti si zakljucio da nece do rehabilitacije.

Rekao sam najvjerojatnije nece do nje, s obzirom koliko to vec traje. Da oni koji odlucuju to hoce davno bi bio rehabilitiran.

Pa sam si rekao da je Putin bivsi komunista. On je pre nekoliko godina rekao "Komunizam je put u ćorsokak, daleko od mejnstrima civilizacije"

http://www.24sata.rs/sport/vesti/ve...ranke-ruse-rekord-star-22-godine/154555.phtml

- - - - - - - - - -

Retke su žene u Srbiji za koje je samo nebo granica, a još ređe one koje se trude i na nebu da probiju granicu. Upravo ovih dana, još od petka, super devojke ili tete u grupi od 25 padobranaca pokušavaju u Batajnici da postave novi nacionalni rekord tokom slobodnog pada sa 3.500 metara u disciplini formacijski likovi.

- - - - - - - - - -

1499704-padobranke.jpg

- - - - - - - - - -

Aktuelni državni rekord je grupna formacija od 24 padobranca (24-way) u slobodnom padu, koji je postavljen 1992 god. na aerodromu Bikovo u Subotici.

- U postavljanju novog državnog rekorda učestvuje više od 35 registrovanih sportskih padobranaca odnosno aktivnih vojnih padobranaca i civilnih padobranaca iz aeroklubova Srbije sa iskustvom u ovoj disciplini, koji pokušavaju da naprave što veću formaciju nad našim nebom i tako budu upisani u državne padobranske rekordere - kažu u ovom udruženju.
iz boljeg ugla
1780746_10203908970197137_4133069037067961687_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back