Vojna gimnazija u Beogradu...

Aco,ti si valjda pomenuo da je ove godine poseban fizicki test...pa,kad zavrsis,kazi mi kakav je,mozda bude takav i sledece godine...

Ako mene pitas ja sam zavrsio sve,a pre smo pricali kakav je bio a imas samo jedan test fizicke spremnosti a to su zgibovi,ostalo je kao sto je neko napisao kordinacija pokreta.

Prilozi

• prsp.jpg
    prsp.jpg
    33,1 KB · Pregleda: 22
ova slika pa da pitam... koliko zgibova treba? koliko je vicoko ovo posle zgibova i koliko moras jako da udaris loptu o zid?

Ovako imas ocene na zgibovima A,B,C A dobijas ako uradis 4,B ako uradis 1 i C ako ne uradis ni jedan ali ako ne uradis ni jedaan ne mora da znaci da si pao jer su zgibovi saamo jedna od ukupno 7 vezbi,a udaras loptu u zid s udaljenosti od 5.6 m i jacine da ti se vrati u ruke.rade to da vide kakvu procenu imas

Ovako imas ocene na zgibovima A,B,C A dobijas ako uradis 4,B ako uradis 1 i C ako ne uradis ni jedan ali ako ne uradis ni jedaan ne mora da znaci da si pao jer su zgibovi saamo jedna od ukupno 7 vezbi,a udaras loptu u zid s udaljenosti od 5.6 m i jacine da ti se vrati u ruke.rade to da vide kakvu procenu imas

kolika je lopta o ovo posle zgibova to je neki 'zid' ma koji moras da se popnes?

Back