alkatraz95
Zainteresovan član
- Poruka
- 269
Aco,ti si valjda pomenuo da je ove godine poseban fizicki test...pa,kad zavrsis,kazi mi kakav je,mozda bude takav i sledece godine...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aco,ti si valjda pomenuo da je ove godine poseban fizicki test...pa,kad zavrsis,kazi mi kakav je,mozda bude takav i sledece godine...
Dao bog da je tako...Ja mislim da ne mora ni da se ima 4 iz mata ni da se bude najmanje vrlo dobar,ja kad sam bio u internatu bio je jedan koji ima 2 iz mata i bio je na polugodistu 2.83...a s nekim s kojim sam bio u sobi imali su trojke iz mata
Ako mene pitas ja sam zavrsio sve,a pre smo pricali kakav je bio a imas samo jedan test fizicke spremnosti a to su zgibovi,ostalo je kao sto je neko napisao kordinacija pokreta.
E dal gledaju spremnije ili 'STREBERE'
ova slika pa da pitam... koliko zgibova treba? koliko je vicoko ovo posle zgibova i koliko moras jako da udaris loptu o zid?
Ovako imas ocene na zgibovima A,B,C A dobijas ako uradis 4,B ako uradis 1 i C ako ne uradis ni jedan ali ako ne uradis ni jedaan ne mora da znaci da si pao jer su zgibovi saamo jedna od ukupno 7 vezbi,a udaras loptu u zid s udaljenosti od 5.6 m i jacine da ti se vrati u ruke.rade to da vide kakvu procenu imas
kolika je lopta o ovo posle zgibova to je neki 'zid' ma koji moras da se popnes?
e aco odakle si?
Aco,mene samo ovo zanima...sta treba da se uradi na gredi?
Aco,jel ides u Branko Copic
koliko si bodova nakupio ukupno sa uspehom i prijemnim
isli smo verovatno skupa na takmicenja
Veruj mi sve se gledaNe znam sad tacno na srpskom sam ima 6.5 a na matu 10 i iz skole nosim 58 i to je ukupno 74.5 ali ja mislim da se to tamo ne gleda mnogo je bitan psiho test