Vojna gimnazija u Beogradu...

Burazeru video sam film i bastaj isti opisuje koliko nemaju pojma. Prva zena mornaricki pilot je poginula, a ova zadnja je slomila stajni trap, uostlom broj koji su pomenuli je dokaz da one koje su prosle testove su cist izuzetak a izuzeci ne menjaju opste zakone. Cao

****** o cemu vi raspravljate:eek:!Ja mislim da taj film nisam gledao,i koliko znam,na filmovima su 90% izmisljotine i gluposti.Sta...ja trema da vidim Andjelinu Dzoli u filmu pljackas grobnica i da kazem,ALO LJUDI,ZENE SU ZA SVE SPOSOBNE!!!A ti ''BARABO'' na filmovima trazis istinu...

Ej, deco lakse malo.
Ovo je samo forum i tema o vojnoj gimnaziji a ne o maco zenama i prepotentnim muskarcima.
Kako je kome odredjena norma tako ce da se upravlja prema njoj.Nije isto sto neko ima 31 god pa ne radi zgibove nego sklekove,a neko 30 god i 364dana pa radi zgibove.
Lakse malo i nema potrebe prepucavati se oko nebitnih stvari.
Vi koji ste na VA jos je niste zavrsili,tako da knjigu u sake.
Vi koji ste napaljeni za vojni poziv, ucite matis i jedite vitamine,jer jos niste prosli ni lekarske preglede,a kamoli da ste osetili draz vojnickog poziva.
Obzirom da sam sve to prosao i imam iza sebe dobar staz i raznorazna iskustva dajem sebi za pravo da se umesam na ovakav nacin.
Ajde sad vratite igracke jedni drugima i polako.Na recima je lako biti junak.

а ако смем да питам шта си ти сад по чину??

Bravo, ovo je otislo u tri lepe od teme tako da cao drustvo! Barabo na argument odgovaras bezveze i bez ikakve poente, nasi piloti ne lome stajne trapove, a ti alkatraz brate ako ne znas o kom je filmu rec pusti komentare jer je rec dokumentarnom filmu, nema glume i izmisljanja.

Ej, deco lakse malo.
Ovo je samo forum i tema o vojnoj gimnaziji a ne o maco zenama i prepotentnim muskarcima.
Kako je kome odredjena norma tako ce da se upravlja prema njoj.Nije isto sto neko ima 31 god pa ne radi zgibove nego sklekove,a neko 30 god i 364dana pa radi zgibove.
Lakse malo i nema potrebe prepucavati se oko nebitnih stvari.
Vi koji ste na VA jos je niste zavrsili,tako da knjigu u sake.
Vi koji ste napaljeni za vojni poziv, ucite matis i jedite vitamine,jer jos niste prosli ni lekarske preglede,a kamoli da ste osetili draz vojnickog poziva.
Obzirom da sam sve to prosao i imam iza sebe dobar staz i raznorazna iskustva dajem sebi za pravo da se umesam na ovakav nacin.
Ajde sad vratite igracke jedni drugima i polako.Na recima je lako biti junak.

Јесте тема Воги али морамо да чујемо шта нас чека после.

****** o cemu vi raspravljate:eek:!Ja mislim da taj film nisam gledao,i koliko znam,na filmovima su 90% izmisljotine i gluposti.Sta...ja trema da vidim Andjelinu Dzoli u filmu pljackas grobnica i da kazem,ALO LJUDI,ZENE SU ZA SVE SPOSOBNE!!!A ti ''BARABO'' na filmovima trazis istinu...

Колико сам ја схватио то није филм него снимак. Ај пошаи барабо

kakav si djak nikola

неразумем у чему је фора шта вас брига какав сам ја ђак био .свисе борите за себе пуштите ви мене.а ти за наочаре небрини и ја их носим а на сликама војне гимназије можеш видети да неки ученици носе наочаре.

Back