Vojna gimnazija u Beogradu...

Darija nisi mi rekla koji si smer

неће ни да ти каже кад си тако одбојан према женама.ни мени бас ниста нетребају у вогију свеми је једно са или без њих али ми је глупо расправљати о томе а то за упирање прста па морала би да има велику храброст или да тај на кога она упери прст буде неки шоња па није ваљда луда да се после цео живот плаши мрака.:)

Bravo majstore. Bas bih voleo tebe da vidim kako radis sklekove i u isto vreme moras da se postavis ispod neke takve usijane glave koja je dosla u vojsku da se bori za prava zena. Uostalom pitacu te za koju godinu kako ti je. Meni hvala bogu nijedna nece biti nadredjena ali tebi hoce. Uostalom je nista nisam rekao sto nisam video i cuo a ti mlatis praznu slamu a nisi ni jedan dan proveo u uniformi.

Bravo majstore. Bas bih voleo tebe da vidim kako radis sklekove i u isto vreme moras da se postavis ispod neke takve usijane glave koja je dosla u vojsku da se bori za prava zena. Uostalom pitacu te za koju godinu kako ti je. Meni hvala bogu nijedna nece biti nadredjena ali tebi hoce. Uostalom je nista nisam rekao sto nisam video i cuo a ti mlatis praznu slamu a nisi ni jedan dan proveo u uniformi.

ух ал си се наљутио јее салим се ја мене баш бре брига а ста то ти морас да радиш сто ти оне кажу а нежелис па можеш их одбити а то ти је оно брате како се поставиш од првог дана а рече мало пре да млатим празну сламу засто ти онда покрећес ту тему стално ако нежелис да ти ико одговори ево учинићу ти па нећу висе да писем о њима .срећан

Skylark, nemoj da pricas po forumu nesto sto nije tacno, i nesto o cemu nisi upucen, jer nisi dovoljno elokventan da bi sudio i pricao o tome! Prvo nauci kako se ponasa prema devojkama!!!! Non-stop ulazis u neki konflikt, ja sam zensko i branim svoj populaciju sto je normalno!!!!!!..

Ej ljudi oladite malo,ako hocete da se svadjate napravite posebnu temu,ovde je tema vojna gimnazija i drzimo se toga,i setite se da imate zajednicku stvar LJUBAV PREMA VOJSCI,VOJNOJ GIMNAZIJI,AKADEMIJI I SVE STO SPADA U VOJSKU....a za svadje nije ni vreme ni mesto..........

Neko je rekao da moze da odbije zene dok radi sklekove.Koliko se ja secam,skylark je rekao da se zbog toga deru,i kazu da ne radis timski!!!I...skylark je najiskusniji i treba prvo njega saslusati,a ne Dariju koja samo brani zenski rod(naravno,kao sto je svima opste poznato,to sve zene rade,za sve su one sposobne i sve one mogu)!Darija bez ljutnje,ali znas da sam bar malo upravu!!!

Skylark, nemoj da pricas po forumu nesto sto nije tacno, i nesto o cemu nisi upucen, jer nisi dovoljno elokventan da bi sudio i pricao o tome! Prvo nauci kako se ponasa prema devojkama!!!! Non-stop ulazis u neki konflikt, ja sam zensko i branim svoj populaciju sto je normalno!!!!!!..

Ako hoces romantiku i da te maze,vojska nije pravo mesto za to!Naravno da treba biti dobar prema devojkama,ali za to postoje i druga mesta

Neko je rekao da moze da odbije zene dok radi sklekove.Koliko se ja secam,skylark je rekao da se zbog toga deru,i kazu da ne radis timski!!!I...skylark je najiskusniji i treba prvo njega saslusati,a ne Dariju koja samo brani zenski rod(naravno,kao sto je svima opste poznato,to sve zene rade,za sve su one sposobne i sve one mogu)!Darija bez ljutnje,ali znas da sam bar malo upravu!!!

е ево га човек који мисли туђом главом.а Аца је управу ово није форум за те глупости па ми смо почели да се препиремо.

Ја бих жене стављао у ВМА и знам жену која је војни техничар( математичар и физичар, није прошла поред војника у униформи). За то можете да послужите у војсци, али нисте за пилоте, КоВ, и за све за шта треба физичка спремност. А и овај закон је на страни жена па вам се сви увлаче јер сте ви најпаметније и јако важне. Нећу да будем груб али :када дође рат сви ви ћете отићи јер ви сте даме... Слабе сте, и напорне, волите конфор, и правите се важне. Никад да кажете хвала и увек сте у праву. Строго сам против жена у војсци: Ако хоћете да помогнете овој напаћеној замљи урадите то на неки други начин, постоји милион начина,не трошите државин буџет на ваш трип о равноправности. Да је Бог хтео тако сви би били трансвестити. Ви сте камен спотицања. Поштујем жене али више поштујем војску. Немам ништа против вас и немам искуство као Skylark али могу да замислим како је.
И сада када је неко споменуо, згрозио сам се на помисао да ће ми жене бити надређене. Лепо је што волите земљу али ...

Него ја би да питам ову моју генерацију која би у Воги како су пролазили у школи до сада... Да добијем представу каква ме конкуренција чека (правим узорак)

Него ја би да питам ову моју генерацију која би у Воги како су пролазили у школи до сада... Да добијем представу каква ме конкуренција чека (правим узорак)

e ovako ja sam u petom bio 4.82.......u sestom 4.67..........u sedmom 4.92...........polugodiste osmog 4.62.........a na kraju cu verovatno 5.00....posto kod nas poklanjaju ocene na kraju osmog....ja sam sve papire spremio koji trebaju ,zna li neko kad ce konkurs???? POZDRAV SVIMA..

Cuj nisam upucen, pa ti se bas zesce zajebavas. Njoj su rekli njoj su kazali, covece gledam tvoju "populaciju" ovde kako se muci i preznojava a kad zaseru kriv im je neko drugi i uvek se hvataju rasizma. Ako smo jednaki sto ja moram da uradim minimum 7 zgibova a "populacija" samo 1, ako cemo realno kad krenemo na zadatak 70km peske odrediste je na istom mestu i za mene i za tebe, i nece tebi ostar zaokret biti 3G a meni 9G pa sto ne bi radila onda minimum 7 zgibova ko i ja, prosto zato sto ne mozes ni za 100 godina

Ej, deco lakse malo.
Ovo je samo forum i tema o vojnoj gimnaziji a ne o maco zenama i prepotentnim muskarcima.
Kako je kome odredjena norma tako ce da se upravlja prema njoj.Nije isto sto neko ima 31 god pa ne radi zgibove nego sklekove,a neko 30 god i 364dana pa radi zgibove.
Lakse malo i nema potrebe prepucavati se oko nebitnih stvari.
Vi koji ste na VA jos je niste zavrsili,tako da knjigu u sake.
Vi koji ste napaljeni za vojni poziv, ucite matis i jedite vitamine,jer jos niste prosli ni lekarske preglede,a kamoli da ste osetili draz vojnickog poziva.
Obzirom da sam sve to prosao i imam iza sebe dobar staz i raznorazna iskustva dajem sebi za pravo da se umesam na ovakav nacin.
Ajde sad vratite igracke jedni drugima i polako.Na recima je lako biti junak.

Е браво. Мислим у праву си није ово место за препуцавање, али ниси видо ово чудо о људским правима у војсци и то је твоја срећа, веруј ми. Питај моје другове на ВА у БГ-у како им је са њима на терену, а ја сам своје већ рекао.

Back