Max-Srbija
Zainteresovan član
- Poruka
- 222
Procitaj jos jednom pricu o nastanku vogija,i probaj da razmisljas u smeru da se nisam ismevao razlogu njenog postanka,vec daleko potrebnom opstem obrazovanju pre svega svakog pojedinca a narocito oficira.
Dalje navodim da je vecina doticnih oficira i dalje ogranicena ,da ne kazem sirova,najveci broj njih je dosao na VA iz civilne skole,te je razumno da su upravo oni ti koji hoce da je gase.
O vogiju mi nemoj pricati sta znaci,zavrsio sam je pre tebe i to odlicnim uspehom,a vidis nisam postao oficir. To ti je odgovor na pitanje loseg prikazivanja vogijevaca.U vogiju te nauce da razmisljas pre svega svojom glavom i da cenis prave vrednosti.Na VA takav pristup(narocito u pesadiji)smeta,jer niko ne voli da budes pametniji od njega.No naravno nije kriva VA ni oficiri iz nje-kriv je sistem koji je to tako dozvolio.Da se na VA nalaze ljudi koji su akademski obrazovani(tod ovim ne podrazumevam VA),koji nisu dobijali titule doktora na disertaciji o rasporedu radnog vremena i sl. sigurno se nebi bilo ni napomene da se vogi ugasi ovako:"Oprosti im boze neznaju sta rade"
O patriotizmu i tome koliko smo duzni drzavi opet mi nemoj govoriti,jer sam blagodeti dugovanja drzavi osetio proteklih godina na svojim ledjima, i s pravom mogu postaviti pitanje sta je sa dugom drzave prema nama?
Treba ici u vojsku,treba sluziti drzavi,ali i drzava treba da ispuni svoje obaveze.
Jos kratko neko pomenu da neko od ********* prodaje vogi,ne boj se sinko nije tako.Komunjare su je osnovale,i nikome od njih nece pasti na pamet da je gasi,jer oni znaju sta predstavlja vogi.Gase je ovi drugi
Синови комуњара

.Meni se i dalje ona ubedljivo najvise svidja,ali ne zelim da rizikujem da me posle akademije bace ko zna gde(to mi nije toliki problem),ali posle toga prekomande,da trpim razne idiote sa svojim fiks idejama,necu!Tako da...skoli svaka cast,ali izvot posle nje...
.Meni se i dalje ona ubedljivo najvise svidja,ali ne zelim da rizikujem da me posle akademije bace ko zna gde(to mi nije toliki problem),ali posle toga prekomande,da trpim razne idiote sa svojim fiks idejama,necu!Tako da...skoli svaka cast,ali izvot posle nje...