ljeshko
Zainteresovan član
- Poruka
- 468
Mislis Crnogorci:-)Ma nemam pojma drill,grchki koji li *****.Kazu isto ko u prvoj vg-a,postrojavanja,prebrojavanja itd.Ja vecheras za bg idem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm Kriger?Na njega sam zaboravio...Da ti nisi Cedin "strucnjak"?
Iskreno, malo je sranje sto ti trebaju kola ako oces bilo gde, nema gradskog prevoza. Ovako je super, mogu ti reci da je vecina riba san snova, nisam mogo da verujem. Nazalost sto se riba tice na akademiju dolaze uglavnom socijalni slucajevi i gabori
Pa jesu mozda za k.res kombinaciju ali ne bih se zenio otuda,mentaliteti su totalno razliciti...mislim
Pa ako ne mozemo oruzjem da ih pobedimo bar genetski da ih modifikujemo.
Pa jesu mozda za k.res kombinaciju ali ne bih se zenio otuda,mentaliteti su totalno razliciti...mislim

eeeeee eeeeeeeeeee eeeeeeeeeee
ovo je tema VOJNA GIMNAZIJA BEOGRAD molim drzimo se teme.... please![]()

Pa upravo i jeste u tome stvar sto je tamo mentalitet drukciji - mnogo bolji nego ovde...zato ribe nisu samo za kres, naprotiv.
Kako nisi mogao da verujes, pa Amerikanke su ubedljivo najbolje ribe, i to ne samo po izgledu. Komunikacija se sa njima izuzetno lako uspostavlja, nema "podignutih noseva" kao ovde (mislim na Srbiju).
Ja sam u kolorado springsu.
Jste ogromna zemlja ali je mentalitet jedan, zato sto je u pitanju jedna ista kultura i nacin zivljenja. Vaspitanje i odgoj se pomalo razlikuje ali nije teritorijalno.
tex, i ti volis da odvalis ponekad,
'mentalitet' zemlje koja ima 300 miliona stanovnika i prostire se na 6 vremenskih zona sigurno se ne moze nazvati mentalitetom u jednini, to je toliko razlicito i toliko neuporedivo da sigurno ne mozes da uporedjujes menatlitet NY i mentalitet nekog amerckog gradica na srednjem zapadu, razlicitosti su ogromne, a jos manje da kazes da je bolji ili losiji od mentaliteta ovde, jednostavno je/su drugaciji
a o tome da su ribe najlepse, tek o tome ne vredi pricati, jer je potpuno nemerljivo, recimo meni su najlepse istocno-evropljanke
da li moze neko ovde da izadje iz ove dve krajnosti: obozavanja rusije ili obozavanja amerike?
jooooooooooooooj prijatelju drzhi se avijacije bolje ti ide....
lupash takve notorne gluposti da je to stvarno bruka...
izgleda da su tebi kriterijumi jako niski
btw. shta ti je zhena, devojka ili shta god vetj? Amerikanka?
p.s. sorry za off

Sorry, puzzled, niti tebi niti bilo kome drugom nisam nikada rekao da "odvaljuje"; smatram da nisam nicim zasluzio da meni to neko kaze.
U pravu si da se radi o ogromnoj zemlji; (nazalost) nisam imao prilike da je celu obidjem, ali ono sto sam video na istoku (gde sam u par drzava proveo kratko vreme) i na zapadu (gde sam u jednoj velikoj drzavi proveo mnogo vremena) se meni cini izuzetno slicno ako ne i isto. Naravno, neko drugi moze da ima drugi utisak, ja sam izlozio svoj.
Necu vise da se raspravljem o ovome jer nije tema, ali ne volim da me neko naziva lazovom.
Gde si ti to bio majke ti kad si toliko upucen, a ja nigde nisam morao da idem jer samo u mojoj klasi ima 1300 ljudi iz svih delova amerike, cak i sa aljaske.
Daleko bilo,pa da vucem traume kroz zivot,mada smo nas dvojica imali seanse.
Nazalost ja sam Desin-imala je bolje odeljenje od Cede.
Nego ja pomislio da si ti mozda Cedin pa zato ono "strucnjace"