strumffirer
Zainteresovan član
- Poruka
- 329
evo ti adresa pa im pisi ili ih pozovi i dobices konkretne odgovore
http://www.gimnazija.mod.gov.yu/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za.jebi prbacivanje. Zavrsi skolu kod kuce sa puno devojcica i zezanja. Toga u vg nema. Pa posle srednje skole ako hoces na va, a ti se pokusaj, bices mnogo zreliji i znaces sta mozes a sta ne.A kako ide prebacivanje iz druge skole?? Konkretno,ja zavrsavam 1. godinu srednje arhitektonske,i razmisljam o prebacivanju u vojnu gimnaziju. . . ako je to moguce. . .
A kako ide prebacivanje iz druge skole?? Konkretno,ja zavrsavam 1. godinu srednje arhitektonske,i razmisljam o prebacivanju u vojnu gimnaziju. . . ako je to moguce. . .
evo ti adresa pa im pisi ili ih pozovi i dobices konkretne odgovore

E FORA JE U TOME STO SAM JA VEC PISAO PISAMCA NA POMENUTI MEJL,ALI MI NIKO NE ODGOVARA, A TELEFONOM "LJUBAZNA" KOKOSKA NECE NI DA PRICA,KAZE ZOVITE U DECEMBRU,A MENI JE PROBLEM TAJ STO JA DO TOG DECEMBRA MORAM HILJADU I JEDNU STVAR ORGANIZOVATI, DA BIH SE EVENTUALNO TADA VRATIO ZA BEOGRAD,PA ZATO JOS JEDNOM MOLIM DA MI NEKO POSALJE INF. DA LI JE MOGUCE UPISATI SE U DRUGU GODINU VOGIJA REDOVNIM PUTEM,NARAVNO UZ POLAGANJE SVIH POTREBNIH TESTOVI I TOME SLICNO.![]()
Samo napred momci upisujte se i ne slusajte ove dripce sto vas odgovaraju od toga. Ko je njima kriv sto nemaju pojma sta hoce od zivota, njima mozes danas dati milion evra i sutra ce da kukaju na tebe. Gde je postovanje prema gimnaziji.
Ovo je najbolja skola u Srbiji i tu nema nikakve dileme. Koja to skola daje sve besplatno, omogucuje ti sve, a ako se potrudis mozes cak da odes i u inostranstvo o trosku drzave i da ne ostanes slep kod ociju. Razmislite malo jos jednom pre nego sto nastavite da kukate
Burazeru ajde ovde se izvini pred svima za uvredu onih koje si ti nazvao dripcima
Za tvoju informaciju svi ovde prisutni koji odvracaju decu da ne procerdaju najbolje godine su upravo zavrsili Vojnu gimnaziju i svi su oni imali besplatno skolovanje i znali su sta hoce od zivota i svi postuju gimnaziju i stvarno to jeste najbolja skola u Srbiji i nije problem u tome.Problem je sto te drzava posle skole lepo izradi i svi tvoji snovi o lepoti vojnog poziva padnu u vodu.
A ako neko hoce u inostranstvo nemoj da se nada da ce iz vojske tako lako otici,pa pre ces iz civilstva i to mozes da biras gde ces a ne gde te drzava salje.
Postoji lepa narodna izreka"Dala baba dinar da se uhvati u kolo i daje dva da iz njega izadje ali je ne pustaju".
Ne mogu da se slozim da je to najbolja skola u Srbiji (daleko od toga), ali u ovom slucaju to i nije tako vazno.
!! ovo je gola istina..
momci koji su sad upisali (36 klasa) SAMO HRABRO....trebace vam
Ne mogu da se slozim da je to najbolja skola u Srbiji (daleko od toga), ali u ovom slucaju to i nije tako vazno.

evo mene opet, cekah,cekah pa ne docekah da mi neko odgovori na pitanje,koji se jezici uce u vojnoj gimnaziji,i sta u slucaju da recimo nisam ucio u osnovnoj bas taj jezik koji oni tamo traze,a nesto sam nacuo da je ruski u pitanju,a mozda i gresim.
ПОЗДРАВ СВИМА ДРУГАРИМА 36. КЛАСЕ!!!
Не лупајте ви главице око разноразних коментара бивших вогијеваца. Дођите,пробајте, па Боже мој, ако Вам се свиђа,свиђа,ако не,не. Ја сам завршио ову школу и ње се најрадије сећам. О њој сам увек све најлепше људима причао,па сам ето доживео да се вратим у њу као профа. ВИДИМО СЕ У СЕПТЕМБРУ 36. КЛАСО!!!

Kad vec ucis klince nauci ih da se prvo upoznaju sa svojim pravima pa tek onda obavezama a ne kao nas sto su ucili(obrnuto),a najbolje ih nauci da pisu zalbe i tuzbe protiv Vojske i drzave za neizmirene obaveze jer kako je krenulo trebace im pre to nego neki latinski ili filozofija
Nacitao sam se vasih misljenja, ja sam upisao VOGI sa namerom da ucim a kasnije da radim ono sto volim, dajte nam i malo optimizma!!
OPTIMIZMA? Pa dobro bice bolje,bice bolje...E sad kada? Posto sam ja to slusao jedno 17 godina nadam se da ces ti krace.Zar nisam optimistican?