Halo Tex , nisi u fazonu i ne raspravljaj o temi o kojoj nista ne znas.
VO-GI je odlicna skola , bio sam XIII klasa , VI odjeljenje. Razredna Jelena Avramovic, malo i Vojvodic Sreten.Rade Stojic (legenda) , Pera Beric , Sisa , Anticka , Maksa , Cili-Vili , Divjak , ...... ne mogu se sjetiti profesorice francuskog ....dobra a puno godina , a tek Milijana ........... i da ne nabrajam dalje . Rado se sjetim svakog momenta iz zivota u Gimnaziji .
Mnogi na ovom forumu (nemaju pojma) kazu da ne bi mogli biti "zatvoreni" , ograniceni i ne znam sta sve ne. Ja , a i ostali iz moje klase smo obisli vise one DRZAVE nego sto mnogi mogli naci na karti.
Sudbina je odredila da u ovom zadnjem ratu mnogi budemo na razlicitim stranama . Ja sam ratni vojni invalid Armije BiH . Ako neko misli da mi je zbog toga mrsko doci u Beograd , vidjeti klasice koji su tu u okolini , pa i razrednu ponekad , grdno se vara.
Ne krijem se iza pseudonima jer sene stidim ni svog obrazovanja nisamog sebe.SENAD - 13 klasa VOGI - 37 klasa VTVA.
.............
U pomenutu gimnaziju su dosli sve sami "vukovci" i "price" da sam se u pocetku pitao sta ja radim tu. Ako zbrojimo one upisane 82 i one koji su dosli do 84 to je cirka 270 ucenika ,. a zavrsilo je oko 180. Sve odlikasi na pocetku.
37. klasa VTVA - nakon tri godine ostaje svaki treci pitomac , od toga iz VOGI, u Zarkovo ne dolazi samo jedan .
Nedavno sam u Bgd bio za vrijeme promocije pitomaca Akademije , nije ko nekad , ali nije mi bilo svejedno.