Vojna gimnazija u Beogradu...

Поздрав свима ! :) нисам био овде годину дана сигурно...има доста нових лица :D сада је вероватно време када се очекују резултати,тако да желим срећу свима..они који не прођу не треба да се обесхрабрују..биће још прилика...и ја чекам своју другу шансу :) Професоре,надам се да ме нисте заборавили :D видим да и даље посећујете форум...надам се да сте добро,шаљем вам пуно поздрава из Пожаревца :)

Pozdrav ljudi :)
Ako mi verujete napravio sam ovaj nalog na krstarici samo da zbog VG...e ovako ja sam 98 godiste,racuno sam da cu imati 54 boda iz osnovne skole bez prijemnog.Recite mi ovako,koje bolesti ne smem imati da bih upao xD Posto sam kao mali imao bruh,a doktorka mi je rekla da ce se povuci,a ja verujem da se odavno vec povukao,a i kad mi budu vadili krv molicu ih ko boga da mi vade iz prsta :D bojim se igle...Nego mi kazite da li je tezak psiho test kao sto se prica?Treniram Judo,znam sve o kompjuterima xD recite mi kakve sanse imam,kakvi su uslovi,a pre svega hocu da upoznam svoje buduce drugove i konkurenciju :)
PS:Nemojte da mi govorite da gledam na prethodnim stranama nemojte da vam bude mrsko da mi odgovorite,

Ja sam rodjen u Italij 25.10.2000.Tu se i skolujem,sada sam u sedmom razredu.Imam nameru da osmi razred zavrsim u Srbij i velika bi mi zelja bila da se upisem u voijnu skolu RV i PVO.Posto je ovde nacin ocenjivanja drugacij dali bi mi to predstavljalo neki problem prilikom upisivanja???HVALA VAM unapred na Vasem odgovoru...

:bye:
Ја бих желио да упишем Војну, желим да питам има ли неко линк ( ако тога има на интернету ) збирки задатака из математике и српског језика да вежбам.
Хвала унапред! :D

:bye:
Имам велику жељу да упишем ВОГИ..Занима ме колико је од прилике потребно бодова за сигуран пролазак?И да ли сви пријављени кандидати пролазе кроз разне психо тестове? Хвала унапред..
:super:

Da li neko zna kakvi su fizicki testovi?
Da li neko ko ima iskustva moze da mi kaze kakav ce prijemni biti?
Čuo sam za neke čuvene testove KO SAM JA I ŠTA BIH ŽELEO DA BUDEM?
Da li se ti psiho testovi posle računaju u konačnu rang listu?
Koliko traje prijemni i kakav je raspored?Da li prvo ide medicinski pregled pa testovi?
Koja je vrsta pitanja na psiho testu?
Unapred HVALA
ČEKAM ODGOVOR
:D

Da li ova slika predstavlja test fizickih sposobnosti.
n1661584874_30180891_3948821.jpg

- - - - - - - - - -

Ljudi,odgovorite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ako neko zavrsi Vojnu gimnaziju a ne polozi prijemni za Vojnu akademiju,da li mora da plati skolovanje u Vojnoj gimnaziji?
Moze li se posle Vojne gimnazije upisati neki drugi fakultet????
ODGOVORITE!!!!!

Не плаћа се ако положиш пријемни за Академију а то је 5 бодова из математике и 5 из физичког, пише све у уговору они мало плаше али добро.
Колико видим долазе нови системи како за академију тако и за гимназију, све у шифрама ту има намештања великог. Школа јесте најбоља у држави што се тиче знања и сазревања али губи своју сврху јер се 10 пута тежа него било која цивилна школа самим тим ученици имају мање бодова из школе за упис на академију а имају иста права као цивили. Иначе укинули су пре 2,3 године војну обуку ко је била на крају треће године, спортска иде заједно са војном. Тако да добро размислите шта желите, некад се знало шта значи ВОЈНИК а посебно официр. Из искуства вам кажем РАЗМИСЛИТЕ добро шта желите. Иначе и за гимназију и за академију се полаже доста психо тестова, убачена је хедоика, пуно лекарских. И још нешто ко жели да уписује обавезно идите код неког приватника да проверите да ли сте далтониста, јер се дешавало да на крају четврте нађу неког ко не разликује нијансе неке боје и због тога је неспособан за академију. За школу и академију све похвале али је систем потпуно упропастио војску.

Не плаћа се ако положиш пријемни за Академију а то је 5 бодова из математике и 5 из физичког, пише све у уговору они мало плаше али добро.
Колико видим долазе нови системи како за академију тако и за гимназију, све у шифрама ту има намештања великог. Школа јесте најбоља у држави што се тиче знања и сазревања али губи своју сврху јер се 10 пута тежа него било која цивилна школа самим тим ученици имају мање бодова из школе за упис на академију а имају иста права као цивили. Иначе укинули су пре 2,3 године војну обуку ко је била на крају треће године, спортска иде заједно са војном. Тако да добро размислите шта желите, некад се знало шта значи ВОЈНИК а посебно официр. Из искуства вам кажем РАЗМИСЛИТЕ добро шта желите. Иначе и за гимназију и за академију се полаже доста психо тестова, убачена је хедоика, пуно лекарских. И још нешто ко жели да уписује обавезно идите код неког приватника да проверите да ли сте далтониста, јер се дешавало да на крају четврте нађу неког ко не разликује нијансе неке боје и због тога је неспособан за академију. За школу и академију све похвале али је систем потпуно упропастио војску.

Hvala ali nisam vas dobro razumeo.To znaci da treba da uradimo samo po 5 bodova iz matematike i fizickog da nebi plaćali?!!

Joj ljudi pomagajte,primljen sam u Vojnu gimnaziju ali imam ogroman problem.Živim u Crnoj Gori i u gradu gdje živim ima mnogo dragih ljudi ali naročito moja djevojka.Ne mogu da spavam,samo razmišljam o njoj.Mnogo puta mi se desilo da pomislim da odustanem od Vojne gimnazije ali ne znam.Možda je Vojna gimnazija moja budućnost ali kada razmislim u jednoj ruci mi je Vojna gimnazija u drugoj moja draga.Uzgred još uvijek nisam potpisao ugovor .Datum pisanja ove poruke je 1.6.2013. ugovor potpisujem za oko 15 dana.ŠTA DA RADIM???????ODGOVORITE BRZO!!!!!!!!!

- - - - - - - - - -

Joj ljudi pomagajte,primljen sam u Vojnu gimnaziju ali imam ogroman problem.Živim u Crnoj Gori i u gradu gdje živim ima mnogo dragih ljudi ali naročito moja djevojka.Ne mogu da spavam,samo razmišljam o njoj.Mnogo puta mi se desilo da pomislim da odustanem od Vojne gimnazije ali ne znam.Možda je Vojna gimnazija moja budućnost ali kada razmislim u jednoj ruci mi je Vojna gimnazija u drugoj moja draga.Uzgred još uvijek nisam potpisao ugovor .Datum pisanja ove poruke je 2.6.2013. ugovor potpisujem za oko 15 dana.ŠTA DA RADIM???????ODGOVORITE BRZO!!!!!!!!!

Upao sam 41.klasa VOGI.Sad cu vam reci kakvi se polazu testovi.Prvo se radi prijemni ispit(nista posebno isto kao civilni prijemni)nista strasno.Onda ko to prodje(prvih 170) ide na psiho testove(ako si bar malo inteligentan prolazis veoma lako)Onda se radi medicinski pregledi(ujutru se vadi krv i urin i ide se :zubar,kozno,usno,oftamolog,hirurg,opsti pregled(visina,tezina),neubrologija,EKG.Sto se tice fizicke provere to su min:1 zgib,leteci kolut,preskakanje sipke visine pola metra,gadjanje loptom rukometnom o zid i sprint na oko 20m.Nista strasno.Nemojte da se obeshrabrite nije to nista tesko ali je to jedna od najboljih srednjih skola u zemlji.

Поздрав свима, ја сам Вук Бурсаћ из Шапца, идем у осми разред и покушао бих да упишем Војну Гимназију. Одличан сам ђак, просек ми је између 4,86 и 4,95 оцене из математике и српског су ми између четири и пет. Физички сам врло активан. Занима ме да ли ће се на пријемном испиту који ће се радити у мају 2014. године радити као и до сада тестови из математике и српског или ће се као и за цивилне средње школе полагати трећи комбиновани тест који садржи још пет предмета (биологија, историја, географија, физика и хемија) ?

Поздрав свима, ја сам Вук Бурсаћ из Шапца, идем у осми разред и покушао бих да упишем Војну Гимназију. Одличан сам ђак, просек ми је између 4,86 и 4,95 оцене из математике и српског су ми између четири и пет. Физички сам врло активан. Занима ме да ли ће се на пријемном испиту који ће се радити у мају 2014. године радити као и до сада тестови из математике и српског или ће се као и за цивилне средње школе полагати трећи комбиновани тест који садржи још пет предмета (биологија, историја, географија, физика и хемија) ?

Back