Vojna gimnazija u Beogradu...

I ja tako mislim....Ja sam zbirke presao matis oko 3 puta a srpski jedamput ponovo sam poceo matis...Ali veceras krecem srpski......A imam jednu vest....GLEDAO SAM PRE DVE NEDELJE SU IZASLE U PRODAJI ZBIRKE ZADATAKA ZA MALU MATURU 2011/12.....JA SAM VEZBAO IZ STARIH JER MI JE PRODAVAC REKAO DA NECE DA SE STAMPA......i odstampali su nove iz kojih cemo mi da radimo...ja kad dobijem ove nove pocinjem iz njih da radim.....pozz...:D

I ja tako mislim....Ja sam zbirke presao matis oko 3 puta a srpski jedamput ponovo sam poceo matis...Ali veceras krecem srpski......A imam jednu vest....GLEDAO SAM PRE DVE NEDELJE SU IZASLE U PRODAJI ZBIRKE ZADATAKA ZA MALU MATURU 2011/12.....JA SAM VEZBAO IZ STARIH JER MI JE PRODAVAC REKAO DA NECE DA SE STAMPA......i odstampali su nove iz kojih cemo mi da radimo...ja kad dobijem ove nove pocinjem iz njih da radim.....pozz...:D

Ауууу, свала част!!! Е ја сам купио ове нове и све је исто!!! НЕМА РАЗЛИКЕ, СВАКИ ЗАДАТАК ЈЕ ИСТИ, бар ове које сам ја гледао!

AAA...ok znaci samo pare da uzmu.....Ali pazi i ja sam kupio ove godine odstampano ove pise 2011/12 stamoa Zavod za udzbenike Beograd....Kad ono pre dve nedelje izasle nove narucio sam u knjizaru i stigle su...i sad dal cu danas ili sutra da ih uzmem videcu.....:D....NE PRIMAJU DEVOJKE....pre nego sto odete na forum procitajte postove koje smo pre postavili.....:D

Citizen Soldier
To su i rosle i predprosle generacije milile i nije tacno i same kazu npr. ako imas 176cm i imas 60 kg Nema nikakve veze primicete ako je sve ostalo ok......I mene hvata....Od 15 februara pa do 15. marta se predaju papiri i negde pocetkom....ili sredinom aprila je prijemni....i kazu ako prodjes lekarski i uradis prijemni psiholog ti otprilike keza proso si,100% prolazis,ili vrv si pao zavisi...:D

Ma da...XD...Inace koliko ste visoki i teski.......E i one zbirke moj ortak je uzeo a za mene zaboravio tako da cu ja sutra ili prekosutra da uzmem....A on kaze da su 70% Zadataka isti a mozda i manje....Skoro da se polovina razlikuje tako da vredi da se kupi nova zbirka.....;)

Pozzz...:D

Da li bi hteo neko ko je zavrsi bar 1. godinu vojne gimnazije da kaze da li je nezgodno da se izdrzi vojna gimnazija!!!Msm na to sto si izolovan malo vise od kuce...I da li ima slobodnog vikenda , tj da li mozemo da dolazimo kod kuce subotom i nedeljom...

Брате слушај, не знам шта ће они да кажу али ја колико сам укапирао тамо не треба да иде онај који заиста то не жели и ко није спреман да се жртвује за то, па сад ти види шта ћеш.

Брате слушај, не знам шта ће они да кажу али ја колико сам укапирао тамо не треба да иде онај који заиста то не жели и ко није спреман да се жртвује за то, па сад ти види шта ћеш.
Tako je brate 'fala Bogu:klap: ima i pametnih ovde. Samo ko mnogo mnogo voli to! Srecno momci!!!!

Back