e ljudi pomozite ja sam iz obrenovca imam uspeh 3,30 u swim razredima i zanima me vase misljenje a prijemni sam skoro poceo da ucim... POZZ
moje misljinje samo ces za dzabe gubiti vreme ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ljudi pomozite ja sam iz obrenovca imam uspeh 3,30 u swim razredima i zanima me vase misljenje a prijemni sam skoro poceo da ucim... POZZ

pre svega, zelim puno srece kandidatima!
sto se tice zdravstvenog, radite ono sto vam kazu,
ako vamkazu da nejedete i ne pijete slatko vece pre
davanja krvi, onda ne mojte to raditi!
samo ucite srpski i matu jer vam je to presudno,
to je ono sto ce vas dovesti u VG.
samo verujte u sebe i uspecete. ja sam tako radio
prosle godine i evo me sad u vojnoj. jos jednom:
PUNO SRECE I PAMET U GLAVU!![]()
A da vas pitam gospodo, kako mislite da polozite Srpski, kad umesto jel' pisete jer, w umesto v i jos kojekakve nebuloze????
a ti burazeru????
Srpski a?
ski cki ski se pise malim pocetnim![]()
a ti burazeru????
Srpski a?
ski cki ski se pise malim pocetnim![]()

Momci sutra idem i ostajem 3 dana, da mi drzite palceve.![]()
![]()
Momci sutra idem i ostajem 3 dana, da mi drzite palceve.![]()
![]()

Haha.....Ponele me emocije , izvini. Valjda sto volim srpski... LMFAO.... E jesam konj

. Ako je neko bio, molio bih ga da mi kaze kakvi su pregledi.
Pozdrav svima i sve najbolje... Ko prodje testove, da nam kaze sta je bilo... 

Hristos vaskrese ! Ljudi malopre su me zvali i idem 8.4 u 10h u VMC Nis. Jer su zvali jos nekog ?
). ako imas msn add me vladan.995@hotmail.commoje misljinje samo ces za dzabe gubiti vreme ....![]()

Vec sam se prijavio,zvali su me.Sutra idem na pregled...Pisem w zato sto mi je lakse,a tamo to sigurno necu raditi.Sta ce sutra da mi rade i koliko ce trajati?![]()
zna neko kad ce TACNO biti prijemni,jer mi jos 300 zadataka iz srpskog ostalo...
Onaj decko sto je pisao kako je na lekarskom opste nije tako lako...
znaci ocni i hirurg su najvece babaroge...
od nas 30 iz Subotickog okruga proslo je nas 10..
Znaci prosao sam![]()