Da li znate mozda kada je pregled u Nisu, tj. za Niski region?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja idem u Beograd. Iostajem 2-3 dans, jel ostajes ti i sta su ti rekli sta radis???![]()
Da li znate mozda kada je pregled u Nisu, tj. za Niski region?
Ti ides u Beograd? Na preglede, ili...? I odakle si? Ja idem u NS, na 2 dana, samo pregledi...
Da ja sam iz Vrcina mesto oko 25 km od Beograda, i bio sam na opstem lekarskom, visina, tezina, obim grudi ....I idem u VOGI u sredu, rekli su mi sportska oprema, pribor za pisanje, i pregledi..itd... Ali nisam razumeo da li se radi prijemni... ovih dan po ceo dan ucim, ne idem nigde, ako su tada prijemni pa za svaki slucaj ucim ja... pozvacu pa cu proveriti..
![]()
![]()
![]()
prvi dan ces imati psiho testove...drugi dan pre podne lekarski na vmc karaburma.....i ko prodje lekarski kasnije radi prijemni iz srpskog...i treci dan je prijemni iz matematike pa fizicki test...
Nego, ja sam pozvan i idem 7.4 u NS, ali na dva dana, to znaci samo neki pregledi...
A kasnije ce prijemni i ostalo...Da ja sam iz Vrcina mesto oko 25 km od Beograda, i bio sam na opstem lekarskom, visina, tezina, obim grudi ....I idem u VOGI u sredu, rekli su mi sportska oprema, pribor za pisanje, i pregledi..itd... Ali nisam razumeo da li se radi prijemni... ovih dan po ceo dan ucim, ne idem nigde, ako su tada prijemni pa za svaki slucaj ucim ja... pozvacu pa cu proveriti..
![]()
![]()
![]()
ti si iz subotice zar ne???meni su rekli 6.4 u 9 ispred vojnog odseka...E ljudi, HRISTOS VASKRESE...Nego, ja sam pozvan i idem 7.4 u NS, ali na dva dana, to znaci samo neki pregledi...
A kasnije ce prijemni i ostalo...
Hristos vaskrese ! Ljudi malopre su me zvali i idem 8.4 u 10h u VMC Nis. Jer su zvali jos nekog ?

))U, pa ti vec prijemni, a reci mi kada si isao na onaj lekarski i koliko si ostao bio...?![]()

Samo to prepodne!![]()
A kada je to bilo? Posto ja na lekarske idem tek u sredu, a ostajem 2 dana...![]()
A jer ce ovo sad da bude onaj detaljan lekarski ili samo visina, tezina,...... ?
kolko sam video u predhodnim porukama tebe su zvali u nis..znaci ti ces imati detaljan lekarski..i psiho testove i bices 2 dana tamo
Ali ja sam iz Nisa i rekli su mi samo djacku ili zdravstvenu knjizicu da ponesem, nista vise....