milos95vranje
Obećava
- Poruka
- 51
ja sam mogao ovakvih 25 zgiba,a sad sigurno 15.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Je li istina da se ne prijavi bas mnogo ljudi za vogi?![]()
Je li istina da se ne prijavi bas mnogo ljudi za vogi?![]()

услов је држављанство...не би требало да буде проблема...једино може настати проблем око разлике у наставним плановима две државе...али то би требало да је решиво...

Koliko si cekao da dobijes drzavljanstvo dvojno.odakle si ti?ja sam predao papire inace imam dvojno drzavljanstvo i nisu pravili problem oko svedocanstava iz bosne![]()
Bojim se da necu imati sanse da prodjem za dve godine ako se svake godine sve vise momaka prijavi a nemam ni nikog ko radi u vogiju al nadam se da cu saznati kakvi su prijemni od vas.
Koliko si cekao da dobijes drzavljanstvo dvojno.odakle si ti?
Koliko si cekao da dobijes drzavljanstvo dvojno.odakle si ti?
ove godine primaju 240..

ove godine primaju 240..
po majci ga imam od rodjenja a ti ako hoces tu skolu predaj odmah jer se ceka oko godinu dana...puno srece![]()
Prijavi ih se bas, bas mnogo... Tako da je dosta tesko upisati, ali trud cini cuda...![]()
Brate Zarko ne prijavi se 200 ljudi sigurno mozda 100-150 ljudi maksumum.
Brate Zarko ne prijavi se 200 ljudi sigurno mozda 100-150 ljudi maksumum.

Haha, ma sta 100-150...Bice prijavljeno negde oko 1000... Prosle godine je bilo oko 900, koliko znam... A svaki put je ih je sve vise i vise...
![]()
J.b.g. meni reko jedan covek kaze mali se prijavi momaka bezveze je sto primaju 90 da primaju 100 bilo bi ok