milos95vranje
Obećava
- Poruka
- 51
ja sam danas konkurisao, u vranju pre mene su konkurisali oko 10-15,nisu mi rekli tacno.pozdrav svima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno, 90 ili 100, svejedno... Kad pogledas na ukupno 1000 prijavljenih tih 10 mesta i ne pomazu mnogo... Zato ne gledaj mesta i koliko ih konkurise, vec gledaj na to da se sto bolje spremis, i budi uporan...![]()

ovaj forum je stvarno dobar i naučio sam mnogo. imao bi jedno pitanje u vezi onog sastava što pišeš o sebi, da li je to klasičan sastav ili samo par rečenica???
Ja radim.
Za sastav stvarno ne znam... A sto se jezika tice, mislim da se uci samo eng... Ali iskreno, jezici mi ne idu, tako da...Jel radite srp i matu, koliko ste presli...? Pozdrav svima!
Е, велика грешка Жаре. Има и енглески и руски и француски и немачки. Ко није имао други језик, добиће га у вогију и почети да га учи од почетка са убразаним програмом учења. Поздрав!

Au, ne mogu da verujem... Jel se uce sva cetiri ili se bira...? Ja u osnovnoj imam samo engleski...![]()

Ja ucim Engleski i Ruski.Zare preporucujem ti Ruski,uopste nije tezak.
Hvala na preporuci, ali mi se Ruski ne svidja uopste, mada jos cu da vidim...![]()

Aco, znas li mozda kakav je sastav sto se treba pisati o sebi?? Da li je to klasican sastav ili samo par recenica??![]()
da li primate devojke u vojnu gimnaziju ove godine ili samo muskarce???

Cao ljudi , imam par pitanja u vezi VOGA,jako sam zainteresovan ..
1) zdrav sam , u V,VI,VII razredu sam bio 5.00 .. u prvom pol. godistu sam malo popustio i bio 4.66..jel to dovoljno?iz vladanja svo vreme imam 5..
2) Koliko je tesko gradivo , koliko je fizicki tesko ? da li su nastavnici " normalni " ?
3) Jel tamo nosimo svoju opremu,odnosno svoje stvari , ili dobijamo od njih (kao sto pise na sajtu ) ?
4) (NAJVAZNIJE VEROVATNO!!) Sta je sa Prijemnim koji se polaze u junu(srpski i matematika) ? ono sto se polaze vec generacijama?jel i mi to polazemo?kad?
i sta sa uspehom 8. razreda?na kraju?
5) kad se krece u skolu?
Veliko Hvala na odgovorima.