Vojna gimnazija u Beogradu...

U ovom textu postoji greska. Orginalno je .... voznji TRIDESET DVOJKOM. Naime autobus 32 su koristili Vogijevci-kada je ova pjesma nastala, 1978 ili 1979.
41-jedinica je vozila na Banjici na VAKoV ali kasnije kada je 7.klasa otisla vec na akademiju. U vremenu nastajanja pjesme, akademci su koristili 12-ku. Vjerovatno je za potrebe lista Akademac, prepravljano u 41 (u skladu sa tadasnjim brojevima vozila Gradskog saobracajnog).
Dakle 32.

Srdacan pozdrav!

Оче, да сте наставили тако да вежбате као у Војној гимназији, сад бисте могли да урадите велику метанију кроз целу великопосну молитву Светог Јефрема Сирина... :hahaha: ПС. без љутње, морам мало да Вам вратим... :per:

Честитам. Заиста си узвратио правом мером! Али, ипак је нешто остало од тих вежби...У противном ко би се нормалан пентро на врх Свете Горе 2 пута у месец дана са оволико кила??? Или неко луд или неко ко је ишао у Војну гимназију! :per:

BRACO SRBI da vas pitam:
1.DA li oni koji zavrse vogi imaju prednost pri upisu u vojnu akademiju?
2.Kakav je fizicki test?
3.Kakvi su testovi iz matisa i srpskog?
Unapred hvala.....

Pa ovako... Imamo veliku prednost, mi direktno posle gomnazije imamo pristup akademiji, dakle prvo ulazimo mi, pa onda ovi sto konkurisu... Inace, fizicki test je dosta lak, malo je teza greda koja se jako klima, i treba da se urade 4. zgiba... Ovo ostalo je vecinom lako, samo sto se bojim treme... Testovi su kao i sa obicnog prijemnog... Srecno svima...! Samo polako i smireno, bice sve dobro... :)

Pa ovako... Imamo veliku prednost, mi direktno posle gomnazije imamo pristup akademiji, dakle prvo ulazimo mi, pa onda ovi sto konkurisu... Inace, fizicki test je dosta lak, malo je teza greda koja se jako klima, i treba da se urade 4. zgiba... Ovo ostalo je vecinom lako, samo sto se bojim treme... Testovi su kao i sa obicnog prijemnog... Srecno svima...! Samo polako i smireno, bice sve dobro... :)

moram da te ispravim kolko sam ja obavesten i ucenici vojne gimnazije polazu prijemni kao i svi ostali...samo sto su vise upoznatiji sa time i vise pripremljeni....

e moj Zarko...ko ti je to rekao,dobro te je prevario...nemamo nikakvu prednost...nadam se da ce se to promeniti 4 godine :dash: :think:

e moj Zarko...ko ti je to rekao,dobro te je prevario...nemamo nikakvu prednost...nadam se da ce se to promeniti 4 godine :dash: :think:

Нажалост. ово морам и ја да потврдим и искрено се надам да ће се то за пар година променити, јер ученици Војне гимназије треба да иамју предност по мом мишљењу!

Ja se izvinjavam, moja greska, i ako sam tako procitao na netu, da mi imamo prednost naspram ostalih... :worth::worth:
Nego, sto se sklekova tice, lako mogu 30, a s vise napora, izguram 40-45... :D
A zgibovi su mi malo problem, sve zavisi kako ruke drzim, da li sake okrenute ka meni, ili ka sipci...? :confused::confused:

Ljudi da vas pitam nesto hitno:
1.Da li se gledaju zakljucne ocene iz prvog polugodista?
2.Posto sam iz Bosne ako uzmem drzavljanstvo Srbije da li cu moci doci na konkurs jer djacka knjizica overena u BiH.

услов је држављанство...не би требало да буде проблема...једино може настати проблем око разлике у наставним плановима две државе...али то би требало да је решиво...

nema sklekova na fizickom....a zgibovi su ovakvi
image1ip2.jpg

Back