Vojna gimnazija u Beogradu...

Ja cu ici al nista ne vezbam, vec imam 60 iz skole, +20 matematika, i poslednji dan cu ponoviti srpski, samo ono sto sam ucio pred vojnu, nek imam 10. To je super. I ovako ako me izbace taj prijemni mi nije opet bitan. Idem samo da mi keva i cale ne sole pamet: a sta ako padnes, radices kao kopac kanala

I ja sam vukovac. Direktor me obozava, pitaj Nix-a, lik mi je podigao 4 ocene, + 2 poklonili nastavnici.
Ne kapiram sto ste napali malog (doca), nije nista strasno rekao. @doca: ne racuna ti se 5 razred, poeni se na njemu ne dobijaju, samo gledaju jel si vrlo dobar ili odlican. A i kada bi se racunao, ti bi imao vise bodova, ali i svi ostali, tako da opet nisi u prednosti.
@alkatraz, veslac, aca: naravno da smo ortaci. Nebojsa mi je potencijalni cimer.
@fika: nije ti tezak ruski, samo ga uci redovno, smesan je, mnogo je laksi od nemackog i francuskog.
Meni je zbog nemackog frka zato sto je produzni, jer sam prestao sa ucenjem u 6 razredu. Ali nikad ga nisam znao, samo me je gotivio nastavnik jer sam igrao najbolje basket u skoli, car od profesora. Ja bih ga i ucio ali pocetni, pa bi onda ruski privatno u 4 godini pred polazak u moskvu. Samo da nije produzni. Samo da se resim produznih gluposti i francuskog! Boze pomozi mi! Ja vam kazem, ja da stigne 5 godina zaostatka za mesec dana ne mogu, napusticu sugavu vojnu ako nastavim da ucim produzni.

O kakvom odlasku u Moskvu pričaš?:eek:

Ma Max nam baca rukavicu u lice,da se takmičimo ko će biti bolji,jer kao najbolji idu u inostranstvo!Jedino što zaboravlja,ili ne zna da su ovde svi primljeni bili odlični đaci,samo trojica vrlodobri!Mada i to ništa ne znači,a i na prijemnom smo svi bili na 5-10 bodova razlike,znači skoro smo iste ulaznice kupili,pa sad kako kome bude!Razlika na prijemnom između 1. i 35.je 4-5 bodova tako da su karte skroz otvorene!Ja lično volim takmičenje,mada je i naša Akademija odlična!A kad završimo i ako završimo VoGi videćemo šta će biti!Da ne žurimo nigde!!!

Ja Max nisam ni mislio da nas podcenjujes,niti da precenjujes sebe.Samo sam mišljenja da treba svi dobro da prilegnemo na knjigu,i ti koji si,kako ti kažeš,bio najbolji,i onaj ko je od nas najslabije uradio prijemni!Kako sam te ja razumeo,tebi je psiholog rekao da si najbolje uradio prijemni,a ne da si najbolji,ali pazi DOTADA,a posle tebe je bilo još grupa!Ako si i posle svega ostao 1. svaka ti čast!

Back