Ma ja sam bio na roditeljskom,nijje rekao ništa za potvrdu,nego ako bi neko odustao od vogija da može da se upiše u neku drugu školu,samo zbog toga se polaže prijemni po školama!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma salim se jedva cu upisati treb a mi 35 bodovakako si ti vukovac kad si na predhodnim stranama napisao da iz skole nosis 45-50 bodova...
I ja sam vukovac. Direktor me obozava, pitaj Nix-a, lik mi je podigao 4 ocene, + 2 poklonili nastavnici.
Ne kapiram sto ste napali malog (doca), nije nista strasno rekao. @doca: ne racuna ti se 5 razred, poeni se na njemu ne dobijaju, samo gledaju jel si vrlo dobar ili odlican. A i kada bi se racunao, ti bi imao vise bodova, ali i svi ostali, tako da opet nisi u prednosti.
@alkatraz, veslac, aca: naravno da smo ortaci. Nebojsa mi je potencijalni cimer.
@fika: nije ti tezak ruski, samo ga uci redovno, smesan je, mnogo je laksi od nemackog i francuskog.
Meni je zbog nemackog frka zato sto je produzni, jer sam prestao sa ucenjem u 6 razredu. Ali nikad ga nisam znao, samo me je gotivio nastavnik jer sam igrao najbolje basket u skoli, car od profesora. Ja bih ga i ucio ali pocetni, pa bi onda ruski privatno u 4 godini pred polazak u moskvu. Samo da nije produzni. Samo da se resim produznih gluposti i francuskog! Boze pomozi mi! Ja vam kazem, ja da stigne 5 godina zaostatka za mesec dana ne mogu, napusticu sugavu vojnu ako nastavim da ucim produzni.

O kakvom odlasku u Moskvu pričaš?![]()

Pa ja racunam da cu biti medju najboljim ucenicima pa cu dobiti stipendiju pa da idem u Moskvu![]()
Tačno,Alkatraz,samo ne vidim razlog što bi odustajao posle ovoliko truda!
Pa ja racunam da cu biti medju najboljim ucenicima pa cu dobiti stipendiju pa da idem u Moskvu![]()
))
ок, јеб*те, извините

Ja ću posle Vogija postati general.![]()

Ma zajebavam se bre !